Feedback

Formula 1

Vineri, 29 August

Formula 1: Rosberg şi Hamilton insistă că pot lucra în continuare împreună

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton susţin că sunt capabili să treacă peste incidentul de la Spa-Francorchamps după ce Mercedes a decis să le permită să lupte pentru victorie.
1 comentariu
Vineri, 29 August

Formula 1: Mercedes îi va lăsa pe Hamilton şi Rosberg să lupte pentru titlu, dar nu va tolera un alt incident

Mercedes a decis ca Lewis Hamilton şi Nico Rosberg să lupte liberi pentru titlul mondial fără impunerea unor ordine de echipă, însă avertizează că nu va tolera un alt incident.
4 comentarii
Vineri, 29 August

Formula 1: Bottas, aproape de semnarea prelungirii contractului cu Williams

Valtteri Bottas este pe punctul de a-şi prelungi contractul cu Williams pentru sezonul 2015, potrivit presei internaţionale.
Contractul lui Valtteri Bottas cu Williams expiră la sfârşitul acestui an, însă echipa britanică are opţiune de prelungire a înţelegerii...
Vineri, 29 August

Formula 1: Hamilton şi Rosberg au o nouă întâlnire despre incidentul din Belgia

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor participa vineri la o întâlnire cu Toto Wolff şi Paddy Lowe în cadrul căreia Mercedes va decide dacă va impune ordine de echipă după incidentul de la Spa-Francorchamps.
Mercedes găzduieşte vineri după-amiază o nouă întâlnire pe tema incidentului dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg din Marele... 5 comentarii
Vineri, 29 August

Formula 1: Verstappen: "Stilul meu de pilotaj, asemănător cu al lui Alonso"

Max Verstappen, viitorul pilot Toro Rosso începând din 2015, consideră că are un stil de pilotaj care se aseamănă cu cel al dublului campion mondial Fernando Alonso.
6 comentarii
Vineri, 29 August

Formula 1: Red Bull angajează ingineri pentru "propriul motor". Horner susţine că acesta va fi dezvoltat tot de Renault

Red Bull Racing a publicat un anunţ de angajare pentru ingineri care vor lucra la "dezvoltarea motorului de la Red Bull Technology". Şeful Christian Horner insistă însă că unitatea va fi construită tot de Renault.
Presa internaţională a speculat anterior că Red Bull Racing ar putea decide
Vineri, 29 August

Formula 1: Ferrari a stabilit un plan pe trei ani pentru a câştiga titlurile mondiale în Formula 1

Ferrari a realizat un plan pentru următorii trei ani pentru a câştiga titlurile mondiale în sezonul 2017. Echipa mizează pe o schimbare de strategie şi pe o modificare de cultură.
Marco Mattiacci, care 10 comentarii
Joi, 28 August

Formula 1: Webber anticipează că Hamilton şi Rosberg nu vor rămâne coechipieri

Mark Webber consideră că Mercedes nu mai este o echipă unită şi anticipează că Lewis Hamilton şi Nico Rosberg nu vor rămâne coechipieri în sezonul 2015.
5 comentarii
Joi, 28 August

Formula 1: Hamilton a întrerupt negocierile cu Mercedes pentru un nou contract

Lewis Hamilton a întrerupt negocierile cu Mercedes pentru prelungirea contractului cu scopul de a se concentra exclusiv asupra luptei pentru titlul mondial cu Nico Rosberg.
Mercedes a confirmat cu o lună în urmă că 6 comentarii
Joi, 28 August

Formula 1: McLaren aşteaptă răspunsul final din partea lui Vettel şi Alonso

McLaren aşteaptă un răspuns final din partea lui Sebastian Vettel şi Fernnado Alonso cu privire la oferta pe care fiecare dintre ei a primit-o pentru a concura pentru echipa britanică.
McLaren le-a făcut lui Fernando Alonso şi Sebastian Vettel o ultimă ofertă pentru a semna contracte cu echipa britanică la expirarea... 14 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru