Feedback

Formula 1

Vineri, 24 Octombrie

Formula 1: Lotus: "Grosjean va fi confirmat foarte curând pentru sezonul 2015"

Prelungirea contractului lui Romain Grosjean cu Lotus pentru sezonul 2015 a devenit o simplă formalitate, potrivit şefului echipei britanice.
4 comentarii
Vineri, 24 Octombrie

Formula 1: Caterham a intrat în insolvenţă. Investitorii de la Engavest şi-au retras sprijinul

Compania Engavest a renunţat la managementul echipei Caterham, care a intrat în insolvenţă sub administrarea companiei Smith & Williams. Aceasta susţine că va face toate demersurile pentru ca echipa să concureze în Statele Unite.
Vineri, 24 Octombrie

Formula 1: FIA exclude implementarea conceputului cu trei monoposturi în 2014

FIA a exclus varianta de a solicita unor echipe să utilizeze un al treilea monopost în ultimele curse ale sezonului dacă Marussia şi Caterham vor rata prezenţa in finalul campaniei.
Şansele ca Marussia şi Caterham să nu poată participa în Marele Premiu al Statelor Unite de la finalul săptămânii viitoare... 3 comentarii
Vineri, 24 Octombrie

Formula 1: Trei tineri piloţi au testat pentru Lotus şi Sauber la Valencia

Esteban Ocon a debutat la volanul unui monopost de Formula 1 pentru Lotus, în timp ce Adderly Fong şi Roy Nissany au participat la o sesiune de teste pentru Sauber.
Două dintre echipele de Formula 1 au profitat de pauza de trei săptămâni dintre cursele din Rusia şi Statele Unite pentru a efectua...
Vineri, 24 Octombrie

Formula 1: Ioan Cojocaru, fost fotbalist al Stelei în anii '80, implicat în scandalul de la Caterham

Ioan Cojocaru, jucător de fotbal al echipei Steaua Bucureşti la sfârşitul anilor '80, este unul dintre personajele cheie ale scandalului în care este implicată Caterham. Cunoscut în prezent drept Constantin Ioan Cojocar, românul este directorul Caterham Sports, compania care a intrat în insolvenţă şi din cauza căreia Caterham riscă să nu concureze în Statele Unite.
Joi, 23 Octombrie

Formula 1: Montezemolo: "Vettel este bun pentru Ferrari"

Luca di Montezemolo consideră că Sebastian Vettel este o alegere bună pentru Ferrari, însă Alain Prost anticipează că germanul va avea parte de un sezon 2015 dificil.
10 comentarii
Joi, 23 Octombrie

Formula 1: Caterham: "Tony Fernandes este în continuare proprietarul echipei"

Investitorii care au cumpărat Caterham de la Tony Fernandes susţin că omul de afaceri malaysian este în continuare proprietarul echipei şi că este singurul responsabil de ceea ce se va întâmpla în continuare.
Joi, 23 Octombrie

Formula 1: Schumacher înregistrează progrese, dar recuperarea poate dura până la trei ani

Unul dintre medicii care l-au îngrijit pe Michael Schumacher a dezvăluit că germanul înregistrează progrese, însă admite că perioada de recuperare poate dura chiar şi trei ani.
1 comentariu
Joi, 23 Octombrie

Formula 1: După Caterham, şi Marussia este în pericol să rateze Marele Premiu al Statelor Unite

Marussia are nevoie urgentă de finanţare pentru a putea participa în Marele Premiu al Statelor Unite. Informaţia vine la numai o zi după ce noii proprietari ai Carterham au ameninţat că se retrag de la echipă.
Marussia caută de mai mult timp un investitor care să preia echipă la sfârşitul actualului sezon, în condiţiile în care... 4 comentarii
Joi, 23 Octombrie

Formula 1: Rosberg: "Nu am niciun motiv să renunţ la lupta pentru titlu"

Nico Rosberg admite că se gândeşte mai mult la interesele personale decât la cele ale echipei pentru care concurează şi anunţă că nu renunţă la lupta pentru titlul mondial.
Lewis Hamilton a câştigat ultimele patru curse şi şi-a construit un avans de 17 puncte în faţa lui Nico Rosberg cu numai trei... 7 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru