Feedback

Formula 1

Marti, 29 Iulie

Formula 1: Horner: "Red Bull şi-a depăşit aşteptările pentru sezonul 2014"

Christian Horner consideră că Red Bull a obţinut rezultate peste aşteptări în sezonul 2014, însă admite că urmează doua curse dificile pentru echipă în Belgia şi Italia.
Red Bull Racing este singura echipă care a spart monopolul impus de Mercedes în acest sezon, întrucât a obţinut două... 3 comentarii
Marti, 29 Iulie

Formula 1: Ecclestone susţine că F1 va abandona startul de pe loc după ieşirea Safety Car-ului

Bernie Ecclestone susţine că Formula 1 va renunţa la introducerea starturilor de pe loc după ieşirea Safety Car-ului de pe circuit, deşi pentru acest lucru este nevoie de acordul unanim al echipelor.
Marti, 29 Iulie

Formula 1: McLaren anunţă schimbări de strategie: "Deciziile vor fi simple şi rapide"

McLaren susţine că va schimba modalitatea de a stabili strategiile opririlor la boxe după eroarea comisă la Hungaroring. Oficialii vor lua deciziile "simplu şi rapid".
McLaren a fost singura echipă care a greşit complet strategia în Marele Premiu al Ungariei după prima intrare a Safety Car-ului pe... 8 comentarii
Marti, 29 Iulie

Formula 1: Ferrari neagă concedierea directorului tehnic Pat Fry

Ferrari a negat speculaţiile potrivit cărora directorul tehnic Pat Fry a fost îndepărtat de la conducerea echipei.
4 comentarii
Marti, 29 Iulie

Formula 1: Ecclestone: "Regulamentul ar putea fi modificat pentru a îmbunătăţi popularitatea F1"

Bernie Ecclestone a dezvăluit că există posibilitatea ca regulamentul să fie schimbat cu scopul de a îmbunătăţi popularitatea Formulei 1. Flavio Briatore se va ocupa de acest lucru în perioada următoare.
Scăderea numărului de spectatori la cursele europene de Formula 1 şi a audienţei generale înregistrate de Formula 1 i-au atras... 7 comentarii
Marti, 29 Iulie

Formula 1: Hamilton şi Rosberg se contrazic în privinţa ordinelor de echipă de la Hungaroring

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au opinii contradictorii cu privire la ordinele de echipă de la Hungaroring. Britanicul insistă că este angajat să concureze, în timp ce germanul consideră că Hamilton ar fi trebuit să respecte ordinele echipei.
25 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Caterham, dată în judecată de aproape 50 de foşti angajaţi

Caterham este acţionată în judecată de un grup de aproape 50 de foşti angajaţi. Aceştia reclamă faptul că nu au fost plătiţi în luna iulie şi că nu au primit salarii compensatorii conform contractelor individuale de muncă.
Caterham este pe punctul de a fi acţionată în judecată de aproape 50 de angajaţi pe care i-a concediat recent în cadrul unui... 1 comentariu
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Alonso: "Ricciardo a devenit liderul Red Bull Racing"

Fernando Alonso consideră că Daniel Ricciardo a devenit liderul celor de la Red Bull Racing în acest sezon, iar australianul este lăudat inclusiv de Lewis Hamilton.
Daniel Ricciardo continuă să-şi îmbunătăţească rezultatele în primul sau sezon petrecut la cvadrupla campioană mondială... 11 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: McLaren, interesată de Bottas pentru sezonul 2015

McLaren este interesată de recrutarea lui Valtteri Bottas pentru sezonul 2015, întrucât nu are surse financiare pentru a atrage un campion mondial, potrivit presei britanice.
Presa internaţională a speculat în ultima perioadă că McLaren încearcă să recruteze un pilot de talie mondială pentru... 12 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Mercedes va regândi ordinele de echipă pentru a evita potenţialele conflicte

Mercedes susţine că va regândi sistemul prin care implementează ordine de echipă cu scopul de a evita controverse între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg de genul celor din Ungaria.
10 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru