Feedback

Formula 1

Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Coechipierul lui Alonso la McLaren va fi decis de toţi acţionarii echipei

McLaren va alege numele coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul 2015 la capătul unei întâlniri a consiliului de administraţie care va avea loc în "următoarele zile".
McLaren a anunţat recent că amână orice decizie în privinţa liniei de piloţi pentru sezponul 2015 până 6 comentarii
Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Maurizio Arrivabene este noul şef al Scuderiei Ferrari în locul lui Mattiacci

Ferrari a anunţat luni înlocuirea şefului Marco Mattiacci cu Maurizio Arrivabene, care până în prezent a colaborat cu Scuderia în calitate ambasador al Philip Morris, unul dintre partenerii tradiţionali ai echipei.
Ferrari a confirmat luni primele schimbări în structura de conducere la numai o zi după încheierea sezonului 2014 al Formulei... 14 comentarii
Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Vettel admite că îi va fi dor de Red Bull Racing

Sebastian Vettel susţine că îi va fi dor de Red Bull Racing, după ce şi-a încheiat cariera la cvadrupla campionă mondială înainte de a se alătura celor de la Ferrari.
13 comentarii
Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Alonso dezvăluie că a semnat un contract multianual cu noua sa echipă, probabil McLaren

Fernando Alonso a dezvăluit că a semnat un contract pe termen lung cu noua sa echipă, care cel mai probabil va fi McLaren. Spaniolul a admis că despărţirea de Ferrari a fost una emoţionantă.
12 comentarii
Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Massa şi Bottas, entuziasmaţi de performanţele înregistrate de Williams în acest sezon

Felipe Massa şi Valtteri Bottas sunt entuziasmaţi de podiumurile obţinute în Abu Dhabi la finalul unui sezon în care Williams a ocupat locul trei în clasamentul constructorilor.
Williams a avut parte de un sezon reuşit în 2014 prin care a făcut uitat locul nouă ocupat în clasamentul constructorilor... 5 comentarii
Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Hamilton: "Al doilea titlu are o importanţă mai mare decât primul"

Lewis Hamilton susţine că titlul mondial cucerit duminică în Abu Dhabi este mai important decât trofeul obţinut în 2008. Coechipierul său Nico Rosberg admite că britanicul merită să fie campion.
5 comentarii
Duminica, 23 Noiembrie

Formula 1: Hamilton a câştigat în Abu Dhabi şi a cucerit al doilea titlu mondial din carieră!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Abu Dhabi şi a câştigat un nou titlu mondial după ce l-a depăşit la start pe coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg, care ulterior a terminat doar pe locul 14 din cauza unei defecţiuni la sistemul ERS.
63 comentarii
Duminica, 23 Noiembrie

Formula 1: Presă: Ferrari negociază readucerea lui Ross Brawn şi Aldo Costa la echipă

Ross Brawn ar putea reveni la Ferrari în sezonul următor, însă negocierile sunt dificile din cauza dorinţei britanicului de a fi unicul conducător al echipei. Pe lista Scuderiei se află şi Aldo Costa, responsabil cu dezvoltarea motoarelor Mercedes.
2 comentarii
Duminica, 23 Noiembrie

Formula 1: Alonso: "Ferrari a încercat să mă păstreze până în ultimul moment"

Fernando Alonso a reacţionat dur la comentariile făcute de Marco Mattiacci cu privire la motivele pentru care Ferrari a semnat cu Sebastian Vettel. Spaniolul susţine că Scuderia a încercat până în ultimul moment să-l convingă să rămână la echipă.
Fernando Alonso a intrat într-un... 16 comentarii
Duminica, 23 Noiembrie

Formula 1: McLaren sugerează că are patru variante de piloţi pentru sezonul 2015

Ron Dennis a sugerat că McLaren va alcătui echipa pentru sezonul 2015 dintre patru piloţi, iar candidatul surpriză ar putea fi Stoffel Vandoorne, care va testa săptămâna viitoare la Abu Dhabi.
Fernando Alonso a 10 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru