Feedback

Formula 1

Vineri, 31 Iulie

Formula 1: Williams: "Mercedes a pierdut cursa din Ungaria din cauza pneurilor"

Williams consideră că Mercedes a pierdut cursa de la Hungaroring în favoarea Scuderiei Ferrari pentru că nu a înţeles cum funcţionează pneurile.
6 comentarii
Vineri, 31 Iulie

Formula 1: Raikkonen: "Criticii ar trebui să analizeze prestaţiile, nu rezultatele mele"

Kimi Raikkonen consideră că cei care îl contestă ar trebui să analizeze mai mult modul în care concurează în locul rezultatelor.
Viitorul lui Kimi Raikkonen la Ferrari rămâne în continuare incert şi pe parcursul pauzei de vară, întrucât echipa preferă să se... 10 comentarii
Vineri, 31 Iulie

Formula 1: Sainz Jr, pilotul care a fost depăşit de cele mai multe ori în 2015

Carlos Sainz Jr. este pilotul care a fost depăşit de cele mai multe ori în primele 10 curse ale sezonului, însă ocupă locul patru în topul piloţilor care au efectuat cele mai multe depăşiri.
Carlos Sainz Jr. ocupă prima poziţie într-un clasament al piloţilor care au fost depăşiţi de cele mai multe ori pe parcursul...
Vineri, 31 Iulie

Formula 1: Red Bull susţine că Ricciardo nu poate pleca la Ferrari în 2016

Christian Horner a dezvăluit că Daniel Ricciardo nu are nicio posibilitate să-şi rezilieze contractul cu Red Bull pentru a pleca la Ferrari în 2016.
Valtteri Bottas este considerat 3 comentarii
Vineri, 31 Iulie

Formula 1: Bottas, deranjat de speculaţiile despre Ferrari. "Vreau doar să câştig o cursă pentru Williams"

Valtteri Bottas susţine că este deranjat de speculaţiile potrivit cărora ar putea concura pentru Ferrari în sezonul 2016 în locul lui Kimi Raikkonen şi afirmă că singurul său obiectiv este să câştige o cursă pentru Williams în acest an.
1 comentariu
Vineri, 31 Iulie

Formula 1: Presă: Motorul îmbunătăţit de Renault, cu numai 20 de cai putere mai slab decât Mercedes

Renault a reuşit să îmbunătăţească semnificativ motorul şi să-l aducă la numai 20 de cai putere de cel furnizat de Mercedes, însă are nevoie de o investiţie de aproape 115 de milioane de euro pentru a-l putea oferi celor de la Red Bull.
Renault a început în luna iunie un amplu 1 comentariu
Vineri, 31 Iulie

Formula 1: Video: Cum vor arăta monoposturile de Formula 1 în 2017

Celebrul designer italian Giorgio Piola a realizat o simulare video a modului în care ar putea arăta monoposturile de Formula 1 în sezonul 2017 pe baza schimbărilor de regulament.
Formula 1 pregăteşte o amplă modificare a regulamentului tehnic pentru sezonul 2017 prin care monoposturile vor deveni mai rapide cu... 4 comentarii
Joi, 30 Iulie

Formula 1: Sauber speră să revină în puncte după update-urile din Belgia şi Singapore

Felipe Nasr şi Marcus Ericsson speră să readucă Sauber în puncte datorită îmbunatăţirilor la motor şi de natura aerodinamică pe care le va utiliza în a doua parte a sezonului.
Sauber ocupă locul opt în clasamentul constructorilor după ce a pierdut teren semnificativ în faţa rivalilor în ultimele... 1 comentariu
Joi, 30 Iulie

Formula 1: Hakkinen: "Vettel reprezintă o ameninţare în lupta pentru titlu"

Mika Hakkinen consideră că Sebastian Vettel are şanse reale la titlul mondial şi laudă prestaţiile lui Daniil Kvyat pentru Red Bull Racing.
Sebastian Vettel şi-a exprimat recent... 3 comentarii
Joi, 30 Iulie

Formula 1: Presă: Motorul Honda va fi îmbunătăţit cu 45 de cai putere pentru cursa de la Spa-Francorchamps

Honda va folosi numeroase jetoane pentru a îmbunătăţi motorul cu circa 45 de cai putere înainte de Marele Premiu al Belgiei, potrivit presei spaniole.
Honda a utilizat până în prezent doar 5 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru