Feedback

Formula 1

Vineri, 31 Octombrie

Formula 1: Grosjean vrea să concureze pentru Ferrari, McLaren sau Mercedes cel târziu în 2016

Romain Grosjean a dezvăluit că speră să concureze pentru Ferrari, McLaren sau Mercedes cel târziu în sezonul 2016 şi că are o clauză potrivit căreia poate pleca de la Lotus la sfârşitul acestui an.
Vineri, 31 Octombrie

Formula 1: Raikkonen neagă zvonurile despre performanţele modeste ale monopostului Ferrari pentru 2015

Kimi Raikkonen nu crede în zvonurile potrivit cărora monopostul dezvoltat de Ferrari pentru sezonul 2015 are performanţe modeste în testele realizate în tunelul de vânt.
2 comentarii
Vineri, 31 Octombrie

Formula 1: Forza Rossa nu a primit încă acordul FIA de a concura în Formula 1

Forza Rossa a dezvăluit că nu a primit încă acordul FIA de a participa în Formula 1 în următorii doi ani şi neagă orice încercare de a prelua activele Caterham prin intermediul lui Colin Kolles.
2 comentarii
Vineri, 31 Octombrie

Formula 1: Hamilton critică regula dublării punctelor la Abu Dhabi

Lewis Hamilton a criticat introducerea regulii prin care punctele acordate în ultima cursă a sezonului se dublează, în contextul în care este dezavantajat de acest sistem în favoarea coechipierului său, Nico Rosberg.
Cu numai trei curse înainte de finalul sezonului, Lewis Hamilton este lider în clasamentul general cu un avans de 17 puncte... 5 comentarii
Vineri, 31 Octombrie

Formula 1: Alonso: "Am un plan foarte ambiţios, dar încă nu pot spune nimic"

Fernando Alonso insistă că are un plan ambiţios pentru viitor, însă a refuzat să ofere orice detalii despre echipa pentru care va concura în sezonul 2015.
15 comentarii
Vineri, 31 Octombrie

Formula 1: Button va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de la Austin

Jenson Button va utiliza o nouă cutie de viteze în Marele Premiu al Statelor Unite, motiv pentru care va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start.
Jenson Button a dezvăluit că va fi nevoit să utilizeze o nouă cutie de viteze în Marele Premiu al Statelor Unite,... 1 comentariu
Vineri, 31 Octombrie

Formula 1: Formatul calificărilor pentru Marele Premiu al Statelor Unite a fost modificat

Cei mai lenţi patru piloţi vor fi eliminaţi din prima şi, respectiv, a doua parte a calificărilor pentru Marele Premiu al Statelor Unite, modificarea fiind confirmată de FIA ca urmare a absenţei celor de la Caterham şi Marussia.
Comisarii de cursă de la Marele Premiu al Statelor Unite au decis să modifice formatul calificărilor, întrucât numărul de...
Joi, 30 Octombrie

Formula 1: Fostul şef Caterham: "Nu există niciun plan pentru ca echipa să se transforme în Forza Rossa"

Manfredi Ravetto, fostul şef Caterham F1, susţine că nu există niciun plan prin care echipa să se transforme în Forza Rossa, aşa cum sugerează ultimele evenimente.
5 comentarii
Joi, 30 Octombrie

Formula 1: Bianchi "continuă să lupte" pentru viaţa sa după accidentul de la Suzuka

Jules Bianchi rămâne internat în stare critică, dar stabilă, la aproape patru săptămâni de la accidentul suferit în Japonia. Familia francezului spune că Bianchi luptă pentru viaţa sa.
1 comentariu
Joi, 30 Octombrie

Formula 1: Vettel: "Nu pot spune nimic despre viitorul meu"

Sebastian Vettel susţine că nu are posibilitatea să vorbească despre viitorul său, în ciuda faptului că Red Bull a confirmat deja că va semna cu Ferrari.
13 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru