Feedback

Formula 1

Miercuri, 22 Octombrie

Formula 1: Lotus: "Grosjean este liber să plece, dar credem că va rămâne la echipă"

Lotus a dezvăluit că Romain Grosjean poate părăsi echipa din cauza rezultatelor modeste înregistrate în acest sezon, însă proprietarul Gerard Lopez este încrezător că francezul îşi va prelungi contractul.
Miercuri, 22 Octombrie

Formula 1: McLaren anunţă plecarea lui Michael, dar neagă concedierile lui Tim Goss şi Jonathan Neale

McLaren a anunţat că directorul sportiv Sam Michael va părăsi echipa la sfârşitul sezonului, însă a negat zvonurile privind concedierile lui Tim Goss şi Jonathan Neale.
3 comentarii
Miercuri, 22 Octombrie

Formula 1: Noul monopost Ferrari este mai lent în tunelul de vânt decât cel din acest sezon

Noul monopost pregătit de Ferrari pentru sezonul 2015 este mai lent în tunelul de vânt decât cel folosit în acest an, potrivit presei italiene.
Publicaţia italiană Autosprint susţine că a intrat în posesia unor informaţii concrete despre modul în care decurge... 12 comentarii
Miercuri, 22 Octombrie

Formula 1: Perez, încrezător că va semna în curând noul contract cu Force India

Sergio Perez şi-a exprimat speranţa că săptămâna viitoare va semna un nou contract cu Force India, după ce coechipierul său Nico Hulkenberg şi-a prelungit acordul pentru anul viitor.
Force India a anunţat marţi 2 comentarii
Marti, 21 Octombrie

Formula 1: Mercedes: "Nu suntem sub presiune să-l aducem pe Alonso la echipă"

Toto Wolff susţine că Mercedes nu este sub presiune să-l aducă pe Fernando Alonso la echipă, în ciuda sugestiilor venite din partea CEO-ului Dieter Zetsche.
Presa internaţională a relatat recent că Fernando Alonso este una dintre principalele opţiuni ale celor de la Mercedes pentru sezonul 2016... 13 comentarii
Marti, 21 Octombrie

Formula 1: Hamilton: "Titlul se va decide în ultima cursă"

Lewis Hamilton anticipează că titlul mondial se va decide în ultima cursă a sezonului din Abu Dhabi, în care piloţii vor primi de două ori mai multe puncte.
Lewis Hamilton a devenit favorit la câştigarea titlului mondial după ce o serie de patru victorii consecutive l-au propulsat pe prima... 7 comentarii
Marti, 21 Octombrie

Formula 1: Madrid şi Las Vegas vor să găzduiască curse de Formula 1 pe circuite stradale

Madrid şi Las Vegas lucrează la dezvoltarea unor circuite stradale care să găzduiască curse de Formula 1 în viitorul apropiat.
Calendarul Formulei 1 s-ar putea extinde cu alte două circuite stradale în următorii ani, în ciuda faptului că acestea nu...
Marti, 21 Octombrie

Formula 1: Massa: "Raikkonen nu obţine performanţe pentru că îl are coechipier pe Alonso"

Felipe Massa consideră că lipsa de rezultate pe care o traversează Kimi Raikkonen are drept cauză prezenţa în echipă a lui Fernando Alonso.
Kimi Raikkonen s-a adaptat cu greu la monopostul Ferrari pentru acest sezon şi nu a reuşit să iasă în evidenţă decât... 12 comentarii
Marti, 21 Octombrie

Formula 1: China vrea să cumpere o echipă de Formula 1 în cel mult doi ani

Un grup de investitori chinezi este interesat de achiziţionarea unei echipe de Formula 1, ca parte a unui amplu program de investiţii în sport pregătite de statul asiatic.
China este determinată să aibă propria echipă în Formula 1 în cel mult doi ani, potrivit unor informaţii dezvăluite de... 2 comentarii
Marti, 21 Octombrie

Formula 1: Kobayashi s-a temut să concureze în Rusia din cauza unei defecţiuni la suspensii

Kamui Kobayashi a dezvăluit accidental pe Facebook că s-a temut să concureze în Marele Premiu al Rusiei din cauza unei defecţiuni la suspensii.
1 comentariu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru