Feedback

Formula 1

Sambata, 04 Iulie

Formula 1: Alonso: "Monopostul McLaren este lent la Silverstone"

Fernando Alonso a admis că monopostul McLaren echipat cu numeroase update-uri aerodinamice este lent pe circuitul de la Silverstone.
McLaren abordează Marele Premiu al Marii Britanii cu un... 4 comentarii
Sambata, 04 Iulie

Formula 1: Marea Britanie, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Silverstone şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.
Mercedes a continuat să domine Marele Premiu al Marii Britanii şi în ultima sesiune de antrenamente libere, însă de data aceasta... 13 comentarii
Sambata, 04 Iulie

Formula 1: Pirelli va permite echipelor să aleagă singure compoziţiile de pneuri la anumite curse

Pirelli a dezvăluit că va accepta să permită echipelor să nominalizeze individual compoziţiile pe care să le aleagă, însă numai pentru anumite curse.
Sambata, 04 Iulie

Formula 1: Rosberg şi Hamilton, nemulţumiţi de performanţele din antrenamente

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton sunt nemulţumiţi de evoluţiile din antrenamentele de la Silverstone, însă rivalii de la Ferrari anticipează că Mercedes va fi semnificativ mai competitivă în calificări şi cursă.
Vineri, 03 Iulie

Formula 1: Marea Britanie, antrenamente 2: Rosberg rămâne cel mai rapid

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente de la Silverstone, în timp ce ambii piloţi Ferrari l-au surclasat pe Lewis Hamilton.
Nico Rosberg a recuperat din plin terenul pierdut în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii şi... 4 comentarii
Vineri, 03 Iulie

Formula 1: Ecclestone propune blocarea dezvoltării motoarelor de către Mercedes şi Ferrari

Bernie Ecclestone susţine că Renault şi Honda pot ajunge din urmă echipele rivale dacă Mercedes şi Ferrari nu ar mai avea dreptul să dezvolte motoarele după ce ajung la o anumită putere.
Bernie Ecclestone încearcă să găsească o soluţie prin care Renault şi Honda să îmbunătăţească performanţele motoarelor şi să-i ajungă... 7 comentarii
Vineri, 03 Iulie

Formula 1: Ferrari a modificat sistemul de piuliţe utilizat pentru înlocuirea pneurilor la boxe

Ferrari va utiliza începând de la Silverstone un nou sistem de piuliţe pentru schimbarea pneurilor în timpul opririlor la boxe, după ce Sebastian Vettel a pierdut un podium în Austria din cauza unei defecţiuni a acestuia.
1 comentariu
Vineri, 03 Iulie

Formula 1: Marea Britanie, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid în ciuda unor defecţiuni tehnice

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Silverstone în fata coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, deşi a suferit o pierdere a presiunii hidraulice.
Mercedes a dominat cu uşurinţă prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, însă liderul... 4 comentarii
Vineri, 03 Iulie

Formula 1: Alonso şi Button utilizează la Silverstone noile update-uri introduse de McLaren

Fernando Alonso şi Jenson Button vor concura în Marele Premiu al Marii Britanii cu noile update-uri introduse iniţial de McLaren în Austria.
Vineri, 03 Iulie

Formula 1: Formatul calificărilor şi curselor ar putea fi schimbat din sezonul 2016

FIA analizează posibilitatea de a schimba formatul calificărilor şi curselor pentru sezonul 2016 şi nu exclude apariţia unei curse scurte care să aibă loc sâmbăta.
Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a anunţat că analizează posibilitatea de a schimba radical formatul unui Mare Premiu de... 1 comentariu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru