Feedback

Formula 1

Duminica, 20 Aprilie

Formula 1: Hamilton a dominat Marele Premiu al Chinei! Alonso, primul podium din acest sezon

Lewis Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Shanghai în faţa coechipierului său Nico Rosberg şi a lui Fernando Alonso, care a obţinut astfel primul podiumk pentru Ferrari din acest sezon.
49 comentarii
Sambata, 19 Aprilie

Formula 1: Hamilton, pole position pe ploaie în China!

Lewis Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei dupa ce a fost cel mai rapid in calificarile desfasurate pe ploaie la Shanghai. Pilotul echipei Mercedes i-a devansat pe rivalii de la Red Bull Racing reprezentati de Daniel Ricciardo si Sebastian Vettel.
Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă al treilea pole position din acest deut de sezon, după ce a fost cel mai rapid în... 52 comentarii
Sambata, 19 Aprilie

Formula 1: China, antrenamente 3: Ricciardo, cel mai rapid pe ploaie

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din China, în care piloţii au efectuat numai câteva tururi din cauza ploii care a afectat circuitul de la Shanghai.
Ultima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Chinei s-a desfăşurat integral pe un circuit umed din cauza ploilor sporadice... 4 comentarii
Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: Renault a recuperat jumătate din decalajul faţă de puterea motorului Mercedes

Renault a recuperat încă aproximativ 30 de cai putere comparativ cu puterea motorului Mercedes, astfel că decalajul dintre cele două unităţi a scăzut la circa 40 de cai putere, potrivit presei internaţionale.
Renault a anunţat înaintea Marelui Premiu al Chinei că 9 comentarii
Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: Mercedes a introdus un nou nas pentru monopost

Mercedes a introdus în Marele Premiu al Chinei un nou nas pentru monopost, semnificativ mai scurt decât versiunea precedentă, care ar putea oferi un nou avantaj competitiv echipei germane.
2 comentarii
Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: China, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din China, în care a fost urmat în clasament de Fernando Alonso şi Nico Rosberg.
Lewis Hamilton a recuperat timpul pierdut în prima sesiune de antrenamente şi a reuşit să stabilească cel mai bun timp în cea... 19 comentarii
Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: China, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai şi a fost urmat de Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo.
Marele Premiu al Chinei a început vineri pe o vreme închisă şi răcoroasă, iar prima sesiune de antrenamente libere a fost... 9 comentarii
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Vişoiu, locul opt în testele de GP3 de la Barcelona

Robert Vişoiu a participat în această săptămână la o sesiune de teste de GP3 pe circuitul de la Barcelona, în care a ocupat locurile opt şi 18 în cele două zile de evaluare.
Robert Vişoiu s-a numărat printre piloţii participanţi la ultima sesiune de teste de GP3 înainte de startul noului sezon, care s-a...
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Red Bull: "Vom accepta datele senzorilor FIA, chiar dacă nu sunt corecte"

Red Bull Racing va respecta datele furnizate de senzorii omologaţi FIA în privinţa debitului carburantului, chiar dacă acestea sunt eronate, după ce echipa a pierdut apelul pentru descalificarea lui Daniel Ricciardo.
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Rosberg: "Hamilton a depăşit măsura o dată în timpul duelului din Bahrain"

Nico Rosberg vrea să poarte o discuţie privată cu Lewis Hamilton ca urmare a faptului că a "depăşit măsura" în timpul duelurilor pentru victorie din Marele Premiu al Bahrainului.
Nico Rosberg a dezvăluit că va purta o discuţie privată cu coechipierul său Lewis Hamilton pentru a clarifica situaţia după un incident... 12 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru