Feedback

Formula 1

Sambata, 18 Aprilie

Formula 1: Hamilton: "Cei de la Ferrari vor fi greu de învins"

Lewis Hamilton anticipează o luptă dificilă cu Sebastian Vettel pentru victorie în cursa din Bahrain, iar rivalul său este pregătit să ofere o replică pe măsură.
15 comentarii
Sambata, 18 Aprilie

Formula 1: Rosberg: "Am greşit strategia, am subestimat viteza lui Vettel"

Nico Rosberg a admis că o greşeală de strategie în alegerea pneurilor i-a permis lui Sebastian Vettel să-l învingă în calificările din Bahrain.
8 comentarii
Sambata, 18 Aprilie

Formula 1: Hamilton va pleca din pole position în Bahrain! Vettel l-a învins pe Rosberg în lupta pentru locul 2

Lewis Hamilton a obţinut în Bahrain al patrulea pole position din acest sezon, în timp ce Sebastian Vettel a poziţionat monopostul Ferrari pe locul doi în faţa lui Nico Rosberg.
Lewis Hamilton rămâne imbatabil în sesiunile de calificări desfăşurate în debutul acestui sezon, după ce britanicul... 37 comentarii
Sambata, 18 Aprilie

Formula 1: Bahrain, antrenamente 3: Hamilton îl învinge la limită pe Vettel

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Bahrain după ce l-a învins cu numai 0.069 secunde pe Sebastian Vettel.
Mercedes şi-a păstrat supremaţia şi în ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Bahrain,... 14 comentarii
Sambata, 18 Aprilie

Formula 1: Renault avertizează că monoposturile Red Bull şi Toro Rosso ar putea abandona în Bahrain

Renault a admis că monoposturile Red Bull şi Toro Rosso sunt vulnerabile la aceeaşi defecţiune tehnică din cauza căreia Max Verstappen a abandonat în China.
Max Verstappen a fost nevoit să abandoneze în finalul Marelui Premiu al Chinei din cauza unei defecţiuni la motor despre care Renault a...
Sambata, 18 Aprilie

Formula 1: Vettel nu exclude obţinerea unei victorii în Bahrain

Sebastian Vettel nu a exclus posibilitatea de a câştiga cursa din Bahrain, în timp ce rivalii de la Mercedes anticipează că Ferrari va reprezenta o ameninţare reală.
Antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al statului Bahrain au evidenţiat superioritatea celor de la Mercedes în ritm de... 12 comentarii
Vineri, 17 Aprilie

Formula 1: Bahrain, antrenamente 2: Mercedes surclasează Ferrari

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în a doua sesiune de antrenamente din Bahrain şi au fost urmaţi în clasament de Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.
Mercedes a revenit pe primele poziţii ale clasamentului general cu ocazia celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere din Bahrain, după ce... 23 comentarii
Vineri, 17 Aprilie

Formula 1: Ecclestone: "Monza trebuie să plătească pentru a rămâne în calendarul Formulei 1"

Bernie Ecclestone insistă că Marele Premiu al Italiei va fi exclus din calendarul în cazul în care organizatorii nu vor plăti o taxă similară cu cea achitată de circuitele de la Spa-Francorchamps şi Red Bull Ring.
12 comentarii
Vineri, 17 Aprilie

Formula 1: Bahrain, antrenamente 1: Ferrari, cei mai rapizi. Mercedes, pe locurile 15 şi 16

Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în prima sesiune de antrenamente din Bahrain, în care Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au ocupat doar locurile 15 şi 16 după ce au efectuat stinturi cu mult carburant.
Prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Bahrain a avut o desfăşurare atipică, întrucât... 23 comentarii
Vineri, 17 Aprilie

Formula 1: Alonso, optimist că poate ajunge în premieră în a doua parte a calificărilor

Fernando Alonso şi-a exprimat încrederea că McLaren poate ajunge în Bahrain pentru prima oară în acest an în a doua parte a calificărilor.
10 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru