Feedback

Formula 1

Luni, 28 Iulie

Formula 1: Caterham, dată în judecată de aproape 50 de foşti angajaţi

Caterham este acţionată în judecată de un grup de aproape 50 de foşti angajaţi. Aceştia reclamă faptul că nu au fost plătiţi în luna iulie şi că nu au primit salarii compensatorii conform contractelor individuale de muncă.
Caterham este pe punctul de a fi acţionată în judecată de aproape 50 de angajaţi pe care i-a concediat recent în cadrul unui...
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Alonso: "Ricciardo a devenit liderul Red Bull Racing"

Fernando Alonso consideră că Daniel Ricciardo a devenit liderul celor de la Red Bull Racing în acest sezon, iar australianul este lăudat inclusiv de Lewis Hamilton.
Daniel Ricciardo continuă să-şi îmbunătăţească rezultatele în primul sau sezon petrecut la cvadrupla campioană mondială... 2 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: McLaren, interesată de Bottas pentru sezonul 2015

McLaren este interesată de recrutarea lui Valtteri Bottas pentru sezonul 2015, întrucât nu are surse financiare pentru a atrage un campion mondial, potrivit presei britanice.
Presa internaţională a speculat în ultima perioadă că McLaren încearcă să recruteze un pilot de talie mondială pentru... 3 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Mercedes va regândi ordinele de echipă pentru a evita potenţialele conflicte

Mercedes susţine că va regândi sistemul prin care implementează ordine de echipă cu scopul de a evita controverse între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg de genul celor din Ungaria.
5 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Alonso a fost tentat să intre încă o dată la boxe în finalul cursei

Fernando Alonso a dezvăluit că s-a gândit să intre la boxe cu 10 tururi înainte de final de teamă că pneurile nu îi vor permite să termine cursa de la Hungaroring.
12 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Ricciardo s-a temut că va abandona din cauza motorului

Daniel Ricciardo a admis că s-a temut de un abandon din cauza unor defecţiuni la motor, în timp ce coechipierul său Sebastian Vettel a admis că a comis o eroare de pilotaj când a pierdut controlul volanului pe linia dreaptă.
Daniel Ricciardo a obţinut duminică a doua victorie din carieră după ce a câştigat la Hungaroring în faţa lui Fernando Alonso... 3 comentarii
Luni, 28 Iulie

Formula 1: Hamilton, "şocat" de ordinele de echipă primite în cursa din Ungaria

Lewis Hamilton afirmă că a fost "şocat" să primească ordinul de echipă de a-l lăsa pe Nico Rosberg să-l depăşească, însă germanul susţine că ideea a aparţinut integral conducerii Mercedes.
Marele Premiu al... 15 comentarii
Duminica, 27 Iulie

Formula 1: Ricciardo, triumf spectaculos la Hungaroring în faţa lui Alonso şi Hamilton!

Daniel Ricciardo a câştigat cursa de la Hungaroring după un final electrizant în care i-a depăşit pe Fernando Alonso şi Lewis Hamilton, care au completat podiumul în această ordine. Nico Rosberg a încheiat doar pe patru o cursă în care a fost lider înainte ca două intrări ale Safety Car-ului să bulverseze complet ordinea.
Circuitul de la Hungaroring a oferit duminică unul dintre cele mai spectaculoase Mari Premii ale Ungariei din istorie, după ce o ploaie... 77 comentarii
Duminica, 27 Iulie

Formula 1: Raikkonen, dezamăgit de eroarea comisă de Ferrari în calificări

Kimi Raikkonen consideră că Ferrari a comis o greşeală de începători în calificări când nu i-a mai permis să iasă pe circuit în ultimele minute din Q1, element care în cele din urmă a condus la eliminarea finlandezului.
9 comentarii
Duminica, 27 Iulie

Formula 1: Vişoiu a obţinut un podium şi a luptat pentru victorie în etapa de GP3 de la Hungaroring

Robert Vişoiu a terminat pe locul trei prima cursă de GP3 din cadrul etapei de la Hungaroring, în care a luptat pentru victorie până cu două tururi înainte de final. Piteşteanul a obţinut apoi locul cinci în a doua cursă.
Robert Vişoiu a obţinut pe circuitul de la Hungaroring cele mai bune rezultate din acest sezon de GP3. După ce în etapa precedentă a... 3 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru