Feedback

Formula 1

Marti, 30 Septembrie

Formula 1: Renault: "Penalizările pentru motoare sunt inevitabile în finalul sezonului"

Renault admite că unii dintre piloţii care utilizează motoarele sale vor fi nevoiţi să suporte penalizări pe grila de start din cauza folosirii unei a şasea unităţi de propulsie.
Regulamentul tehnic prevede utilizarea a cel mult cinci motoare pe parcursul întregului sezon, însă unele echipe propulsate de...
Marti, 30 Septembrie

Formula 1: Red Bull: "În 2015 vom pierdem multă forţă de apăsare aerodinamică din cauza regulamentului"

Red Bull Racing susţine că simulările efectuate cu un monopost care respectă regulamentul pentru sezonul 2015 indică o pierdere semnificativă a forţei de apăsare aerodinamică.
1 comentariu
Marti, 30 Septembrie

Formula 1: Ferrari, determinată să lupte cu Williams pentru locul trei la constructori

Ferrari este determinată să micşoreze diferenţa faţă de Williams în clasamentul constructorilor pentru că până la finalul sezonului să revină pe locul trei în clasamentul constructorilor.
Cu cinci curse înainte de finalul sezonului, Williams are un avans de nouă puncte în faţa Scuderiei Ferrari în lupta pentru... 1 comentariu
Marti, 30 Septembrie

Formula 1: Button, încurajat de progresele recente înregistrate de McLaren

Jenson Button este optimist ca va reveni în puncte în Japonia prin prisma progreselor înregistrate de McLaren cu dezvoltarea monopostului.
McLaren a coborât pe locul şase în clasamentul constructorilor după Marele Premiu al statului Singapore, ca urmare a unui abandon... 8 comentarii
Marti, 30 Septembrie

Formula 1: Video: Red Bull a făcut o demonstraţie de Formula 1 în viitorul Yas Mall din Abu Dhabi

Carlos Sainz Junior s-a plimbat cu un monopost Red Bull Racing pe culoarele viitorului centru comercial Yas Mall, care va fi inaugurat în noiembrie înainte de cursa din Abu Dhabi.
Marele Premiu din Abu Dhabi va marca inaugurarea oficială a centrului comercial Yas Mall, care va găzdui peste 370 de magazine. În avanpremiera evenimentului, Red Bull Racing a...
Marti, 30 Septembrie

Formula 1: Hamilton speră să lupte cu Rosberg pentru titlu până în ultima cursă

Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa de a obţine prima sa victorie la Suzuka şi de a lupta pentru titlul mondial cu Nico Rosberg până în ultima cursă a sezonului.
Lewis Hamilton a preluat conducerea în clasamentul general după 5 comentarii
Luni, 29 Septembrie

Formula 1: Alonso, încrezător că Ferrari va câştiga lupta cu Williams pentru locul trei

Fernando Alonso consideră că Ferrari va reuşi să învingă Williams în lupta pentru locul trei în clasamentul constructorilor.
Ferari luptă cu Williams pentru locul trei în clasamentul constructorilor, însă are de recuperat nouă puncte cu cinci curse... 6 comentarii
Luni, 29 Septembrie

Formula 1: Force India şi Caterham folosesc tunelul de vânt Toyota pentru dezvoltarea monoposturilor din 2015

Force India şi Caterham au devenit ultimele echipe care folosesc tunelul de vânt al constructorului Toyota de la Koln pentru dezvoltarea monoposturilor din sezonul 2015.
Luni, 29 Septembrie

Formula 1: Verstappen va concura în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka

Max Verstappen va debuta vineri într-un Mare Premiu de Formula 1, atunci când va concura în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka.
Max Verstappen, viitorul coechipier al lui Daniil Kvyat la Toro Rosso 1 comentariu
Luni, 29 Septembrie

Formula 1: Presă: Honda întâmpină probleme cu puterea şi consumul motorului dezvoltat pentru sezonul 2015

Motorul dezvoltat de Honda pentru sezonul 2015 al Formulei 1 are o putere redusă şi consumă prea mult combustibil, potrivit unor informaţii din presa italiană care l-ar putea determina pe Fernando Alonso să renunţe la plecarea la McLaren.
Presa internaţională speculează de mai mult timp că Fernando Alonso este pe punctul de a pleca de la Ferrari în urma unor 21 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru