Feedback

Formula 1

Luni, 20 Octombrie

Formula 1: Hulkenberg şi-a prelungit contractul cu Force India pentru 2015

Nico Hulkenberg va concura pentru Force India şi în sezonul 2015 după ce şi-a prelungit contractul scadent la sfârşitul acestui an.
Force India a anunţat luni că a ajuns la un acord cu Nico Hulkenberg pentru prelungirea colaborării şi în sezonul 2015....
Luni, 20 Octombrie

Formula 1: Pirelli schimbă alocarea pneurilor pentru Brazilia

Pirelli a decis să înlocuiască pneurile hard cu cele soft pentru Marele Premiu al Braziliei ca urmare a faptului că organizatorii au reasfaltat circuitul de la Interlagos.
Luni, 20 Octombrie

Formula 1: Button negociază cu Porsche semnarea unui contract pentru Le Mans

Jenson Button este în discuţii cu Porsche pentru a concura în Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, dacă McLaren va renunţa la serviciile sale la finalul acestui sezon.
Viitorul lui Jenson Button în Formula 1 este în pericol din cauza faptului că McLaren nu a ajuns încă la un 3 comentarii
Vineri, 17 Octombrie

Formula 1: Hamilton şi Vettel solicită îmbunătăţirea pneurilor de ploaie

Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel consideră că Pirelli trebuie să îmbunătăţească pneurile de ploaie, ca reacţie la accidentul suferit de Jules Bianchi.
Lewis Hamilton... 33 comentarii
Vineri, 17 Octombrie

Formula 1: Mercedes: "Rivalii vor să dezvolte motoarele în timpul sezonului pentru a ne întrerupe dominaţia"

Mercedes susţine că echipele rivale fac presiuni pentru posibilitatea de a dezvolta motoarele în timpul sezonului pentru a întrerupe cât mai repede dominaţia germană în Formula 1.
23 comentarii
Joi, 16 Octombrie

Formula 1: McLaren va introduce un nou update major până la finalul sezonului

McLaren a anunţat că va utiliza un nou update major care va fi introdus cel târziu în cursa de la Abu Dhabi, întrucât toate componentele vor putea fi apoi transferate pe monopostul de anul viitor.
McLaren a înregistrat progrese vizibile după introducerea unui update important în Marele Premiu al statului Singapore, iar... 19 comentarii
Joi, 16 Octombrie

Formula 1: Raikkonen: "Am contract pentru anul viitor şi probabil pentru încă unul"

Kimi Raikkonen a sugerat că va rămâne la Ferrari şi în sezonul 2016, chiar dacă actualul său contract expiră la sfârşitul anului viitor.
Kimi Raikkonen este determinat să-şi respecte contractul cu Ferrari şi consideră că Scuderia va fi ultima sa echipă în Formula... 53 comentarii
Joi, 16 Octombrie

Formula 1: Pirelli ar putea schimba pneurile pregătite pentru Brazilia

Pirelli a admis că ar putea schimba compoziţiile de pneuri pentru Marele premiu al Braziliei, în urma criticilor vehemente ale lui Felipe Massa.
4 comentarii
Joi, 16 Octombrie

Formula 1: Ferrari: "Nu avem nimic de pierdut, trebuie să riscăm"

Sergio Marchionne, şeful Ferrari, consideră că echipa de Formula 1 trebuie să-şi asume riscuri pentru a reveni în lupta pentru titlurile mondiale, întrucât nu mai are nimic de pierdut.
19 comentarii
Joi, 16 Octombrie

Formula 1: Ricciardo: "Rolul meu la Red Bull nu se va schimba în 2015"

Daniel Ricciardo susţine că rolul său la Red Bull va rămâne neschimbat în sezonul următor, în ciuda plecării lui Sebastian Vettel.
Plecarea lui 1 comentariu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru