Feedback

Formula 1

Marti, 30 Iunie

Formula 1: Hamilton: "Interzicerea convorbirilor radio nu ar schimba nimic"

Lewis Hamilton consideră că piloţii ar concura în acelaşi mod chiar dacă discuţiile radio cu inginerii de cursa ar fi interzise.
4 comentarii
Marti, 30 Iunie

Formula 1: Ricciardo dezvăluie că Ferrari este interesată de serviciile sale pentru sezonul 2016

Daniel Ricciardo a confirmat că Ferrari şi-a manifestat interesul pentru serviciile sale pentru sezonul 2017, însă consideră că actualul contract cu Red Bull îl va împiedica să plece.
7 comentarii
Marti, 30 Iunie

Formula 1: Red Bull va decide viitorul în Formula 1 până la sfârşitul verii

Red Bull Racing va lua o decizie cu privire la viitorul echipei în Formula 1 până la sfârşitul verii, în funcţie de perspectivele pe care le are Renault după îmbunatăţirea motorului.
1 comentariu
Marti, 30 Iunie

Formula 1: Michelin în motorsport: transfer de tehnologie pentru industria de serie

Michelin preferă să furnizeze pneuri în competiţii precum Campionatul Mondial de Anduranţă, Campionatul Mondial de Raliuri şi Formula E pentru că poate transfera tehnologie către cauciucurile pentru maşinile de serie, în timp ce Formula 1 are cerinţe diametral opuse acestei filosofii.
Michelin este în prezent unul dintre producătorii de pneuri care au o prezenţă activă în sporturile cu motor, în special... 2 comentarii
Marti, 30 Iunie

Formula 1: Webber: "Red Bull nu a ştiut să gestioneze relaţia mea cu Vettel"

Mark Webber susţine că Red Bull Racing nu a fost capabilă să gestioneze relaţia sa cu Sebastian Vettel şi că germanul a fost favorizat în cadrul echipei.
Mark Webber a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care Red Bull Racing a gestionat relaţia sa cu Sebastian Vettel pe vremea... 16 comentarii
Luni, 29 Iunie

Formula 1: FIA vrea să interzică sistemele electronice de ajutor pentru piloţi

FIA intenţionează să interzică anumite sisteme electronice care ajută piloţii în special la start, cu scopul de a oferi fanilor curse imprevizibile.
Grupul de Strategie al Formulei 1 se va reuni miercuri pentru a discuta din nou despre schimbările de regulament planificate pentru sezonul... 5 comentarii
Luni, 29 Iunie

Formula 1: Reportaj: Cum se trăieşte o cursă de maşini electrice într-un parc londonez

O cursă de maşini pe aleile pietonale dintr-un parc din centrul Londrei. Pare o idee imposibil de pus în practică într-o ţară civilizată precum Anglia, dar conceptul a devenit realitate datorită Formulei E, prima competiţie de monoposturi electrice din lume.
În 21 martie 1829, ducele de Wellington şi contele de Winchilsea s-au provocat la un duel ca urmare a unei dispute cu privire la o lege din Parlamentul... 3 comentarii
Luni, 29 Iunie

Formula 1: Testele premergătoare sezonului 2016 vor avea loc în martie la Barcelona

Echipele au planificat cele două sesiuni de teste premergătoare sezonului 2016 pentru luna martie pe circuitul de la Barcelona, ca urmare a faptului că noul campionat va începe în aprilie.
Sezonul 2016 al Formulei 1 3 comentarii
Joi, 25 Iunie

Formula 1: FIA vrea să reducă costul motoarelor pentru echipele mici

FIA susţine că va impune o limitare a preţului motoarelor pentru echipele mici, însă nu a dezvăluit cum va face acest lucru în contextul în care contractele între acestea şi furnizori au fost deja semnate.
FIA susţine că este pregătită să adopte o serie de măsuri prin care preţul motoarelor pentru echipele mici să nu depăşească un... 7 comentarii
Joi, 25 Iunie

Formula 1: Williams nu comentează noile zvonuri despre recrutarea lui Bottas de către Ferrari

Williams a refuzat să comenteze noile informaţii din presa germană potrivit cărora Ferrari este dispusă să plătească 4 milioane de euro pentru a-l adjuce pe Valtteri Bottas la echipă în 2016.
20 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru