Feedback

Formula 1

Luni, 31 August

Formula 1: Perez speră ca Force India să obţină podiumuri în sezonul 2015

Sergio Perez şi-a exprimat speranţa că Force India va obţine podiumuri în a doua parte a sezonului, prin prisma performanţelor aduse de monopostul de specificaţie B.
Force India a fost ultima echipă care a lansat noul monopost pentru sezonul 2015, însă a introdus un monopost de specificaţie B cu...
Luni, 31 August

Formula 1: Whitmarsh: "Raikkonen nu-şi va realiza niciodată întregul potenţial"

Martin Whitmarsh, fostul şef al echipei McLaren, consideră că finlandezul Kimi Raikkonen nu şi-a realizat niciodată întregul potenţial şi că nu va reuşi să facă acest lucru nici până la finalul carierei.
2 comentarii
Luni, 31 August

Formula 1: Force India: "Am fi surprinşi ca Hulkenberg să plece la Haas"

Oficialii Force India susţin că ar fi surprinşi dacă Nico Hulkenberg ar alege să concureze pentru noua echipă Haas în loc să-şi prelungească contractul pentru 2015.
Haas, noua echipă care va concura în Formula 1 începând din sezonul 2015, negociază în prezent cu 10 piloţi, iar cel...
Luni, 31 August

Formula 1: Honda susţine că are un motor mai puternic decât Renault

Honda consideră că motorul său este cu 25 CP mai puternic decât Renault, însă mai slab decât cele furnizate de Mercedes şi Ferrari.
Honda a introdus un update important la unitatea de propulsie cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, care a vizat în special... 7 comentarii
Luni, 31 August

Formula 1: Michelin vrea să profite de problemele Pirelli: "Pneurile ar trebui să reziste două treimi de cursă"

Michelin încearcă să scoată în evidenţă propunerile sale pentru pneuri care să reziste mai mult în contextul problemelor pe care le-a înregistrat Pirelli în Belgia. Cei doi producători luptă pentru a furniza pneuri în Formula 1 începând din 2017.
2 comentarii
Luni, 31 August

Formula 1: Red Bull: "Avem cel mai bun şasiu, dar avem nevoie de un motor câştigător"

Red Bull Racing consideră că deţine cel mai bun şasiu din Formula 1, însă echipa admite că are nevoie de un motor competitiv pentru a reveni în lupta pentru titlurile mondiale.
Red Bull Racing a obţinut în Marele Premiu al Ungariei 5 comentarii
Luni, 31 August

Formula 1: Vettel insistă că nu este pilotul numărul 1 al Scuderiei Ferrari

Sebastian Vettel susţine că nu are statut de pilot favorizat la Ferrari în detrimentul lui Kimi Raikkonen şi insistă că acest lucru se poate întâmpla doar dacă germanul ar avea şanse reale la titlu.
Sebastian Vettel a obţinut de aproape două ori mai multe puncte decât coechipierul său Kimi Raikkonen în primele 11 curse ale...
Luni, 31 August

Formula 1: Renault va cumpăra 65% din Lotus, iar Alain Prost va deţine 10% din acţiuni

Renault a decis să cumpere 65% din acţiunile Lotus pentru a avea propria echipă de uzina în Formula 1 şi va aloca un buget anual asemănător cu rivalii de la Mercedes şi Red Bull Racing, potrivit presei britanice.
Renault a luat o decizie finală cu privire la viitorul său în Formula 1, potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia... 6 comentarii
Vineri, 28 August

Formula 1: Alonso anticipează o cursă dificilă la Monza

Fernando Alonso anticipează o nouă cursă dificilă pentru McLaren în Marele Premiu al Italiei şi admite că procesul de îmbunătăţire al motorului Honda este dureros de lent.
McLaren a ieşit în evidenţă în Marele Premiu al Belgiei prin numărul record de 105 poziţii de penalizare pe grila de start,... 5 comentarii
Vineri, 28 August

Formula 1: FIA sugerează că noile monoposturi din 2017 nu vor îmbunătăţi şansele de depăşire

FIA sugerează că schimbarea radicală a aspectului estetic al monoposturilor nu va genera o creştere a numărului de depăşi în curse.
FIA pregăteşte o schimbare radicală a regulamentului tehnic pentru sezonul 2017 prin care monoposturile să devină cu 5-6 secunde mai... 5 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru