Feedback

Formula 1

Joi, 26 Februarie

Formula 1: Teste Barcelona, ziua 1: Williams, pe primul loc. Mercedes şi McLaren, afectate de defecţiuni tehnice

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp pentru Williams în prima zi de teste de la Barcelona, în care Mercedes şi McLaren nu au rulat în cursul după-amiezii din cauza unor defecţiuni la sistemul MGU-K şi, respectiv, în urma unei scurgeri la sistemul hidraulic.
Prima zi de teste din cadrul ultimei sesiuni de evaluare de pe circuitul de la Barcelona a fost marcată de revenirea în prim plan a...
Joi, 26 Februarie

Formula 1: Carmen Jorda, pilot de dezvoltare la Lotus în sezonul 2015

Lotus a anunţat nominalizarea pilotului de sex feminin Carmen Jorda pentru postul de pilot de dezvoltare.
2 comentarii
Joi, 26 Februarie

Formula 1: McLaren abandonează prima zi de teste din cauza unei scurgeri hidraulice

McLaren a renunţat la prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei scurgeri hidraulice care necesită schimbarea motorului.
McLaren a reuşit să parcurgă un singur tur cronometrat pe parcursul primelor patru ore ale primei zile de teste din cadrul celei de-a două sesiuni de la Barcelona, însă echipa a fost... 10 comentarii
Joi, 26 Februarie

Formula 1: McLaren admite că Alonso şi-a pierdut cunoştinţa în accident şi că ar putea rata cursa din Australia

McLaren a recunoscut că Fernando Alonso şi-a pierdut cunoştinţa în accidentul de la Barcelona şi admite că nu există o garanţie că va putea concura în Marele Premiu al Australiei.
McLaren a susţinut într-un... 6 comentarii
Joi, 26 Februarie

Formula 1: McLaren, un singur tur cronometrat în dimineaţa primei zile de teste de la Barcelona

McLaren a parcurs un singur tur cronometrat în primele patru ore de teste de la Barcelona, în timp ce Lewis Hamilton a impresionat din nou prin timpi şi numărul de tururi parcurse.
Prima zi de teste din cadrul sesiunii de evaluare de la Barcelona nu este de bun augur pentru McLaren, care continuă să aibă probleme....
Joi, 26 Februarie

Formula 1: Avancronica F1 2015: Force India - necunoscuta de pe grila de start

Force India este echipa care a lansat cel mai târziu noul monopost, motiv pentru care potenţialul echipei este incert, mai ales că participă la numai trei zile de teste.
Pe parcursul ultimilor ani, Force India şi-a câştigat reputaţia datorită performanţelor obţinute în plutonul de mijloc cu un...
Joi, 26 Februarie

Formula 1: FIA va investiga accidentul lui Alonso pe baza unor imagini video nepublicate

FIA va iniţia o anchetă în privinţa accidentului lui Fernando Alonso de la Barcelona şi se va baza inclusiv pe imagini video care nu au fost date publicităţii.
6 comentarii
Miercuri, 25 Februarie

Formula 1: Manor speră să concureze de la prima cursă şi anunţă semnarea unui contract cu Will Stevens

Manor, fosta echipă Marussia, a anunţat că intenţionează să concureze în sezonul 2015 încă de la prima cursă şi a semnat deja un contract cu Will Stevens ca primul pilot al teamului.
Miercuri, 25 Februarie

Formula 1: Alonso a fost externat din spital, dar nu va participa la testele de la Barcelona

Fernando Alonso a fost externat miercuri din spital după accidentul suferit duminică la Barcelona, însă nu va participa la ultima sesiune de teste de pe circuitul spaniol.
4 comentarii
Miercuri, 25 Februarie

Formula 1: Force India a publicat prima imagine cu noul monopost pentru 2015

Force India a dezvăluit într-o imagine computerizată noul monopost cu care va concura în sezonul 2015. Acesta va fi utilizat în prremiera vineri, în a doua zi de teste din cadrul sesiunii de la Barcelona.
Force India a publicat miercuri prima imagine cu noul monopost VJM08 cu care va aborda sezonul 2015 al Formulei 1. Echipa a ratat...
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru