Feedback

Formula 1

Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: Renault a recuperat jumătate din decalajul faţă de puterea motorului Mercedes

Renault a recuperat încă aproximativ 30 de cai putere comparativ cu puterea motorului Mercedes, astfel că decalajul dintre cele două unităţi a scăzut la circa 40 de cai putere, potrivit presei internaţionale.
Renault a anunţat înaintea Marelui Premiu al Chinei că 8 comentarii
Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: Mercedes a introdus un nou nas pentru monopost

Mercedes a introdus în Marele Premiu al Chinei un nou nas pentru monopost, semnificativ mai scurt decât versiunea precedentă, care ar putea oferi un nou avantaj competitiv echipei germane.
1 comentariu
Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: China, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din China, în care a fost urmat în clasament de Fernando Alonso şi Nico Rosberg.
Lewis Hamilton a recuperat timpul pierdut în prima sesiune de antrenamente şi a reuşit să stabilească cel mai bun timp în cea... 20 comentarii
Vineri, 18 Aprilie

Formula 1: China, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai şi a fost urmat de Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo.
Marele Premiu al Chinei a început vineri pe o vreme închisă şi răcoroasă, iar prima sesiune de antrenamente libere a fost... 10 comentarii
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Vişoiu, locul opt în testele de GP3 de la Barcelona

Robert Vişoiu a participat în această săptămână la o sesiune de teste de GP3 pe circuitul de la Barcelona, în care a ocupat locurile opt şi 18 în cele două zile de evaluare.
Robert Vişoiu s-a numărat printre piloţii participanţi la ultima sesiune de teste de GP3 înainte de startul noului sezon, care s-a...
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Red Bull: "Vom accepta datele senzorilor FIA, chiar dacă nu sunt corecte"

Red Bull Racing va respecta datele furnizate de senzorii omologaţi FIA în privinţa debitului carburantului, chiar dacă acestea sunt eronate, după ce echipa a pierdut apelul pentru descalificarea lui Daniel Ricciardo.
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Rosberg: "Hamilton a depăşit măsura o dată în timpul duelului din Bahrain"

Nico Rosberg vrea să poarte o discuţie privată cu Lewis Hamilton ca urmare a faptului că a "depăşit măsura" în timpul duelurilor pentru victorie din Marele Premiu al Bahrainului.
Nico Rosberg a dezvăluit că va purta o discuţie privată cu coechipierul său Lewis Hamilton pentru a clarifica situaţia după un incident... 11 comentarii
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Alonso sugerează că plecarea lui Domenicali de la Ferrari este pozitivă

Fernando Alonso consideră că decizia lui Stefano Domenicali de a pleca de la Ferrari este una responsabilă, în mijlocul speculaţiilor că spaniolul a avut un cuvânt important de spus în această schimbare.
11 comentarii
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Hamilton şi Rosberg luptă pentru victorie

Circuitul de la Shanghai va găzdui duminică al patrulea episod al luptei dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg pentru titlul mondial, în condiţiile în care Ferrari şi Red Bull se consolează deja cu ideea de a fi a doua cea mai bună echipă după Mercedes.
Marele Premiu al statului Bahrain din urmă cu două săptămâni a oferit unul dintre 4 comentarii
Joi, 17 Aprilie

Formula 1: Foştii piloţi de Formula 1 ar putea avea propria competiţie cu monoposturi cu motoare V10

Bernie Ecclestone a înregistrat o competiţie numită Historic Formula One, în care foştii piloţi din Marele Circ ar putea concura la volanul unor monoposturi de Formula 1 echipate cu motoare V10.
Bernie Ecclestone a găsit o soluţie alternativă pentru ca fanii Formulei 1 să se bucure în continuare de sunetul vechilor motoare... 7 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru