Feedback

Formula 1

Miercuri, 26 Noiembrie

Formula 1: Hamilton: "A fost mai dificil să colaborez cu Rosberg decât cu Alonso în 2007"

Lewis Hamilton susţine că relaţia cu Nico Rosberg din acest an a fost mai dificilă decât cea pe care a avut-o cu Fernando Alonso la McLaren în sezonul 2007.
3 comentarii
Marti, 25 Noiembrie

Formula 1: McLaren, afectată de probleme electrice şi de înregistrare a datelor în prima zi de teste cu Honda

McLaren a rămas în urmă cu programul de teste cu noul motor Honda după ce a înregistrat o serie de defecţiuni electrice şi de înregistrare a datelor în prima zi de evaluare din Abu Dhabi.
9 comentarii
Marti, 25 Noiembrie

Formula 1: Teste Abu Dhabi, ziua 1: McLaren, niciun tur cu motor Honda. Vettel a vizitat garajul Ferrari

McLaren nu a reuşit să parcurgă niciun tur cronometrat cu monopostul echipat cu motor Honda, în timp ce Sebastian Vettel a vizitat garajul Ferrari. Cel mai bun timp a fost stabilit de Valtteri Bottas pentru Williams.
McLaren a ţinut capul de afiş al 10 comentarii
Marti, 25 Noiembrie

Formula 1: Rosberg admite că trebuie să-şi îmbunătăţească ritmul de cursă

Nico Rosberg a admis că are nevoie de un progres în privinţa ritmul de cursă pentru a putea lupta pentru titlul mondial cu Lewis Hamilton în sezonul 2015.
Nico Rosberg a fost învins în lupta pentru titlul mondial de 1 comentariu
Marti, 25 Noiembrie

Formula 1: FIA încearcă să reducă preţurile motoarelor pentru echipele independente

FIA va încerca să găsească soluţii pentru ca echipele mici să plătească mai puţini bani pentru motoare în cadrul unei întâlniri a Comisiei F1 care are loc marţi la Geneva.
3 comentarii
Marti, 25 Noiembrie

Formula 1: Arrivabene, numit şef la Ferrari datorită relaţiei cu Ecclestone şi a influenţei sale politice

Maurizio Arrivabene a fost numit şef al Scuderiei Ferrari în locul lui Marco Mattiacci datorită legăturilor pe care le are cu Bernie Ecclestone şi a posibilităţii de a influenţa aspectele politice ale Formulei 1.
18 comentarii
Marti, 25 Noiembrie

Formula 1: Hamilton: "Noul contract cu Mercedes este o formalitate"

Lewis Hamilton susţine că semnarea unui nou contract cu Mercedes va reprezenta o simplă formalitate. Presa speculează că noul acord va fi pe cinci sezoane.
Lewis Hamilton va începe în următoarele săptămâni negocierile pentru semnarea unui nou contract cu Mercedes, conform unei... 7 comentarii
Marti, 25 Noiembrie

Formula 1: Teste Abu Dhabi: McLaren testează cu motor Honda. Lista completă a piloţilor

McLaren participă la sesiunea de teste care are loc marţi şi miercuri în Abu Dhabi cu un monopost echipat cu motor Honda. Cele 10 echipe participante au anunţat deja numele piloţilor pe care îi vor folosi.
Cele 10 echipe care au concurat în Marele Premiu din Abu Dhabi de la sfârşitul săptămânii trecute au rămas pe circuitul... 18 comentarii
Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Coechipierul lui Alonso la McLaren va fi decis de toţi acţionarii echipei

McLaren va alege numele coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul 2015 la capătul unei întâlniri a consiliului de administraţie care va avea loc în "următoarele zile".
McLaren a anunţat recent că amână orice decizie în privinţa liniei de piloţi pentru sezponul 2015 până 11 comentarii
Luni, 24 Noiembrie

Formula 1: Maurizio Arrivabene este noul şef al Scuderiei Ferrari în locul lui Mattiacci

Ferrari a anunţat luni înlocuirea şefului Marco Mattiacci cu Maurizio Arrivabene, care până în prezent a colaborat cu Scuderia în calitate ambasador al Philip Morris, unul dintre partenerii tradiţionali ai echipei.
Ferrari a confirmat luni primele schimbări în structura de conducere la numai o zi după încheierea sezonului 2014 al Formulei... 14 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru