Feedback

Formula 1

Vineri, 27 Februarie

Formula 1: Teste Barcelona, ziua 2: Rosberg, cel mai rapid cu pneuri soft

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua zi de teste de la Barcelona şi i-a surclasat pe Valtteri Bottas şi Felipe Nasr.
A doua zi de teste din cadrul ultimei sesiuni de evaluare de pe circuitul de la Barcelona a marcat câteva premiere importante.... 9 comentarii
Vineri, 27 Februarie

Formula 1: Galerie foto: Noul monopost Force India a debutat în testele de la Barcelona

Force India a parcurs vineri primele tururi cu noul monopost pentru sezonul 2015 în cadrul sesiunii de evaluare de la Barcelona, însă are la dispoziţie numai trei zile de teste.
Force India a efectuat vineri la Barcelona primele tururi cu noul monopost VJM08 pentru sezonul 2015 în cadrul sesiunii de evaluare desfăşurată pe circuitul de la Barcelona....
Vineri, 27 Februarie

Formula 1: Alonso: "Sunt bine şi aş fi vrut să fiu prezent la teste"

Fernando Alonso a publicat un clip video pe Youtube în care afirmă că este bine şi că ar fi vrut să testeze la Barcelona în această săptămână.
Fernando Alonso a făcut vineri primele declaraţii după accidentul suferit duminică în sesiunea de teste de pe circuitul de la Barcelona. Pilotul echipei McLaren a publicat un clip video... 8 comentarii
Vineri, 27 Februarie

Formula 1: Avancronică F1 2015: Cei trei debutanţi

Sezonul 2015 al Formulei 1 va alinia la start trei debutanţi: Max Verstappen şi Carlos Sainz Jr pentru Toro Rosso şi Felipe Nasr pentru Sauber.
Formula 1 are nevoie în permanenţă de piloţi noi pentru a-şi împrospăta grila de start, însă pentru o bună perioadă...
Vineri, 27 Februarie

Formula 1: Ferrari va introduce vineri update-uri aerodinamice pentru monopost

Kimi Raikkonen a dezvăluit că Ferrari va utiliza începând de vineri noi update-uri aerodinamice pentru monopost în cadrul sesiunii de teste de la Barcelona.
5 comentarii
Joi, 26 Februarie

Formula 1: Teste Barcelona, ziua 1: Williams, pe primul loc. Mercedes şi McLaren, afectate de defecţiuni tehnice

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp pentru Williams în prima zi de teste de la Barcelona, în care Mercedes şi McLaren nu au rulat în cursul după-amiezii din cauza unor defecţiuni la sistemul MGU-K şi, respectiv, în urma unei scurgeri la sistemul hidraulic.
Prima zi de teste din cadrul ultimei sesiuni de evaluare de pe circuitul de la Barcelona a fost marcată de revenirea în prim plan a...
Joi, 26 Februarie

Formula 1: Carmen Jorda, pilot de dezvoltare la Lotus în sezonul 2015

Lotus a anunţat nominalizarea pilotului de sex feminin Carmen Jorda pentru postul de pilot de dezvoltare.
4 comentarii
Joi, 26 Februarie

Formula 1: McLaren abandonează prima zi de teste din cauza unei scurgeri hidraulice

McLaren a renunţat la prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei scurgeri hidraulice care necesită schimbarea motorului.
McLaren a reuşit să parcurgă un singur tur cronometrat pe parcursul primelor patru ore ale primei zile de teste din cadrul celei de-a două sesiuni de la Barcelona, însă echipa a fost... 12 comentarii
Joi, 26 Februarie

Formula 1: McLaren admite că Alonso şi-a pierdut cunoştinţa în accident şi că ar putea rata cursa din Australia

McLaren a recunoscut că Fernando Alonso şi-a pierdut cunoştinţa în accidentul de la Barcelona şi admite că nu există o garanţie că va putea concura în Marele Premiu al Australiei.
McLaren a susţinut într-un... 12 comentarii
Joi, 26 Februarie

Formula 1: McLaren, un singur tur cronometrat în dimineaţa primei zile de teste de la Barcelona

McLaren a parcurs un singur tur cronometrat în primele patru ore de teste de la Barcelona, în timp ce Lewis Hamilton a impresionat din nou prin timpi şi numărul de tururi parcurse.
Prima zi de teste din cadrul sesiunii de evaluare de la Barcelona nu este de bun augur pentru McLaren, care continuă să aibă probleme....
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru