Feedback

Formula 1

Luni, 22 Decembrie

Formula 1: Vergne va fi pilot de teste pentru Ferrari în 2015

Ferrari a anunţat că Jean-Eric Vergne va fi pilot de teste în sezonul 2015 şi se va ocupa preponderent de evaluarea monopostului în simulator.
Ferrari a dezvăluit lista completă de piloţi de teste pe care va miza în sezonul 2015 al Formulei 1. După ce a confirmat recent... 7 comentarii
Vineri, 19 Decembrie

Formula 1: Presă: Formula 1 va adopta motoare aspirate de 1000 CP în 2016

Grupul de Strategie al Formulei 1 a decis introducerea unor motoare aspirate de 1000 de cai putere începând din sezonul 2016 care să coste de aproximativ două ori mai puţin decât cele actuale, potrivit presei germane.
Grupul de Strategie al Formulei 1 s-a reunit joi pentru a discuta despre o serie de modificări pentru regulamentul tehnic, 41 comentarii
Vineri, 19 Decembrie

Formula 1: Red Bull: "Performanţele lui Ricciardo au influenţat plecarea lui Vettel"

Christian Horner susţine că performanţele înregistrate de Daniel Ricciardo au influenţat decizia lui Sebastian Vettel de a pleca la Ferrari în sezonul 2015.
19 comentarii
Vineri, 19 Decembrie

Formula 1: Mick Schumacher a pilotat pentru prima oară un monopost de curse

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumjacher, a efectuat în această săptămână primul său test cu un monopost de curse şi ar putea concura în Formula 4 în 2016.
Mick Schumacher se apropie cu paşi mari de debutul oficial în competiţiile de monoposturi. Fiul lui Michael Schumacher în...
Vineri, 19 Decembrie

Formula 1: Montezemolo şi Ecclestone revin în consiliul de administraţie al Formulei 1

Luca di Montezemolo a fost numit director fără rol de execuţie, în timp ce Bernie Ecclestone a revenit ca CEO al consiliului de administraţie al Formulei 1.
CVC Capital Partner, acţionarul principal al Formulei 1, a anunţat joi seară noua componenţă a consiliului de administraţie al Formulei 1. Principalele... 3 comentarii
Vineri, 19 Decembrie

Formula 1: Jock Clear va fi noul director al departamentului de inginerie Ferrari din 2016

Jock Clear, actualul inginer de performanţă al lui Lewis Hamilton, îl va înlocui pe Pat Fry în funcţia de director al departamentului de inginerie începând din sezonul 2016.
Mercedes a confirmat la finalul acestei săptămâni speculaţiile din presa internaţională cu privire la 6 comentarii
Joi, 18 Decembrie

Formula 1: Ferrari l-ar putea recruta pe Jock Clear, inginerul de performanţă al lui Hamilton

Ferrari este pe punctul de a-l aduce la echipă pe Jock Clear, inginerul de performanţă al lui Lewis Hamilton la Mercedes, însă s-ar putea despărţi şi de Neil Martin, şeful strategiilor de cursă.
Ferrari este departe de a încheia restructurările din cadrul echipei în perspectiva sezonului 2015, întrucât presa internaţională... 2 comentarii
Joi, 18 Decembrie

Formula 1: Alexandra Marinescu va deveni în 2015 prima româncă în competiţiile de monoposturi

Alexandra Marinescu va concura în sezonul 2015 într-o competiţie naţională de tip Formula 4 şi va deveni astfel la numai 15 ani prima româncă în seriile de monoposturi.
4 comentarii
Joi, 18 Decembrie

Formula 1: Renault confirmă colaborarea cu celebrul inginer Mario Illien pentru îmbunătăţirea motoarelor

Red Bull a confirmat că Renault colaboreaza cu reputatul inginer Mario Illien pentru îmbunătăţirea motoarelor pentru sezonul 2015.
Renault este... 1 comentariu
Joi, 18 Decembrie

Formula 1: Lotus a fost interesată să-l recruteze pe Alonso pentru sezonul 2015

Lotus a dezvăluit că a fost interesată de serviciile lui Fernando Alonso pentru sezonul 2015, însă spaniolul nu a luat oferta în considerare.
25 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru