Feedback

Formula 1

Vineri, 24 Aprilie

Formula 1: Ecclestone propune introducerea unor motoare mai ieftine pentru echipele mici

Bernie Ecclestone consideră că introducerea unor motoare mai ieftine care să fie utilizate doar de echipele mici ar contribui semnficativ la reducerea costurilor.
Mercedes a anunţat recent că a ajuns la un acord cu Ferrari, Renault şi Honda pentru a menţine motoarele turbo V6 de 1.6 litri şi după sezonul 2017,... 13 comentarii
Vineri, 24 Aprilie

Formula 1: Vettel: "Avem nevoie de timp pentru a ajunge Mercedes din urmă"

Sebastian Vettel insistă că Ferrari are nevoie de timp pentru a ajunge la nivelul rivalilor de la Mercedes în lupta pentru titlurile mondiale.
2 comentarii
Vineri, 24 Aprilie

Formula 1: Bottas admite că este dificil pentru Williams să învingă Ferrari

Valtteri Bottas a admis că speranţele celor de la Williams de a învinge Ferrari sunt destul de mici şi depind în mare măsură de cât de mult va progresa Scuderia pe parcursul anului.
Williams speră ca în sezonul 2015 să înregistreze un progres semnificativ comparativ cu anul precedent şi să ajungă în...
Vineri, 24 Aprilie

Formula 1: Red Bull: "Mercedes a ajutat Ferrari să revină în frunte"

Helmut Marko susţine că Mercedes a ajutat Ferrari să revină în frunte, însă nu a menţionat modul în care a realizat acest lucru.
17 comentarii
Vineri, 24 Aprilie

Formula 1: Hamilton: "Ar fi un dezastru ca Alonso să nu mai câştige niciun titlu"

Lewis Hamilton înţelege motivele pentru care Fernando Alonso a părăsit Ferrari pentru McLaren şi consideră că ar fi un dezastru pentru Formula 1 că spaniolul să nu mai câştige niciun titlu mondial.
16 comentarii
Vineri, 24 Aprilie

Formula 1: McLaren: "Relaţia culturală cu Honda începe să dea rezultate"

McLaren susţine că a început să înţeleagă cultura partenerilor de la Honda după ce angajaţii echipei au efectuat câteva vizite la centrul de dezvoltare din Japonia.
McLaren a avut parte de un debut modest la reluarea parteneriatului cu Honda pentru furnizarea motoarelor, atât din cauza problemelor de... 9 comentarii
Joi, 23 Aprilie

Formula 1: Mercedes: "Contractul lui Hamilton va fi semnat până în 10 mai"

Niki Lauda susţine că Lewis Hamilton va semna prelungirea contractului pentru 2016 cel târziu la Marele Premiu al Spaniei din 10 mai.
6 comentarii
Joi, 23 Aprilie

Formula 1: Vettel va promova Formula 4 Germania, în care concurează fiul lui Schumacher

Sebastian Vettel a fost numit protector al competiţiei Formula 4 Germania, în care concurează inclusiv Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher. Rolul său va fi promovarea competiţiei.
Cu numai câteva zile înainte de startul sezonului 2015 al Formulei 4 Germania, care se desfăşoară sub egida ADAC, organizatorii au anunţat că... 2 comentarii
Joi, 23 Aprilie

Formula 1: Ferrari dezvăluie secretele prin care a îmbunătăţit monopostul în 2015

Maurizio Arrivabene a dezvăluit că a solicitat inginerilor să modifice designul monopostului pentru sezonul 2015 imediat după ce a devenit şeful Scuderiei Ferrari.
Ferrari a trecut anul trecut printr-o amplă restructurare a departamentului tehnic, care a culminat cu numirea lui Maurizio Arrivabene în funcţia de... 15 comentarii
Joi, 23 Aprilie

Formula 1: Renault accelerează programul de dezvoltare al motorului pentru Barcelona

Red Bull Racing a dezvăluit că Renault vă accelera programul de dezvoltare al motorului pentru Barcelona şi consideră că următoarele săptămâni sunt critice.
Red Bull Racing a anunţat că Renault, constructorul care îi furnizează motoare, a decis să schimbe strategia în privinţa dezvoltării...
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru