Feedback

Formula 1

Marti, 26 Mai

Formula 1: Red Bull: "Performanţele de la Monaco nu au legătură cu motorul Renault"

Red Bull consideră că cele 22 de puncte câştigate la Monaco se datorează monopostului şi că performanţele nu au fost influenţate de motorul Renault.
1 comentariu
Marti, 26 Mai

Formula 1: Bottas: "Williams nu-şi poate permite să aibă curse precum cea de la Monaco"

Valtteri Bottas consideră că Williams nu-şi poate permite să aibă curse dezamăgitoare precum cea de la Monaco, în care nu a reuşit să obţină niciun punct.
Williams s-a evidenţiat în prima parte a sezonului ca a treia forţă a Formulei 1 în spatele celor de la Mercedes şi Ferrari,...
Marti, 26 Mai

Formula 1: Alonso speră să lupte pentru titlul mondial în 2016

Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că va lupta pentru titlul mondial în 2016 şi consideră că în acest an McLaren şi Honda trebuie doar să remedieze defecţiunile de fiabilitate.
6 comentarii
Marti, 26 Mai

Formula 1: Ferrari renunţă la update-urile pentru motor programate pentru Canada

Ferrari a dezvăluit că nu va aduce îmbunătăţiri pentru motor în Marele Premiu al Canadei, în ciuda informaţiilor anterioare care indicau progrese semnificative în această direcţie.
Presa internaţională a speculat încă...
Luni, 25 Mai

Formula 1: Verstappen şi Grosjean se acuză reciproc de producerea accidentului de la Monaco

Max Verstappen şi Romain Grosjean se acuză unul pe celălalt de producerea accidentului din Marele Premiu al statului Moanco, în urma căruia pilotul Toro Rosso va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila din Canada.
Max... 13 comentarii
Luni, 25 Mai

Formula 1: Ferrari îi solicită lui Raikkonen îmbunatăţirea performanţelor în calificări

Ferrari consideră că finlandezul Kimi Raikkonen trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele în calificări pentru a avea şanse să obţină rezultate mai bune în curse.
Kimi Raikkonen nu a reuşit să se ridice la înălţimea coechipierului Sebastian Vettel în prima parte a acestui sezon, iar una... 15 comentarii
Luni, 25 Mai

Formula 1: Button răsuflă uşurat după primele puncte câştigate de McLaren

Jenson Button este încântat că McLaren a obţinut duminică primele puncte ale sezonului, însă admite că echipa trebuie să înregistreze noi progrese.
11 comentarii
Luni, 25 Mai

Formula 1: Starea de sănătate a lui Schumacher se îmbunătăţeşte

Sabine Kehm a dezvăluit că starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte constant, însă a refuzat să confirme dacă germanul este sau nu conştient.
7 comentarii
Luni, 25 Mai

Formula 1: D'Ambrosio a câştigat cursa de Formula E de la Berlin după descalificarea lui Di Grassi

Lucas di Grassi a dominat cursa de Formula E de la Berlin, însă a pierdut victoria în favoarea lui Jerome D'Ambrosio după ce a fost descalificat pentru nerespectarea regulamentului tehnic.
Lucas di Grassi a obţinut o victorie categorică pe circuitul de la Berlin în cadrul sezonului inaugural al Formulei E. Plecat de pe... 2 comentarii
Luni, 25 Mai

Formula 1: Rosberg: "Hamilton merita să câştige la Monaco"

Nico Rosberg a admis că Lewis Hamilton merita să obţină victoria la Monaco prin prisma erorii de strategie, în timp ce Sebastian Vettel se bucură că a profitat de oportunitatea de a termina pe locul doi.
Nico... 4 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru