Formula 1

Marti, 24 Noiembrie 2020

Formula 1: Perez, pregătit pentru un an de pauză dacă nu va semna cu Red Bull: "Sunt la cel mai înalt nivel din carieră"

Sergio Perez admite că va lua un an de pauză în cazul în care nu va fi cooptat de Red Bull Racing drept coechipier pentru Max Verstappen. Mexicanul consideră că este în cel mai bun sezon al carierei, în ciuda faptului că a avut Covid-19.
Îndepărtat de Racing Point pentru a-i face loc lui Sebastian Vettel, Sergio Perez are o singură șansă să rămână în Formula 1: să semneze cu Red Bull Racing. Echipa... 8 comentarii
Luni, 23 Noiembrie 2020

Formula 1: Formula 1 vrea să ajungă la 24 de curse pe sezon: unele etape din calendar vor avea loc alternativ

Formula 1 intenționează să ajungă la câte 24 de curse pe sezon, cu unele etape care să aibă loc alternativ o dată la doi-trei ani. Decizia se bazează pe interesul major pentru găzduirea de curse de Formula 1.
Formula 1 a anunțat un calendar cu un număr record de 23 de curse pentru sezonul 2021, în ciuda faptului că echipele sunt nemulțumite ca o astfel de extindere pune presiune suplimentară... 6 comentarii
Vineri, 20 Noiembrie 2020

Formula 1: Red Bull va decide până la sfârșitul lunii noiembrie dacă preia motoarele Honda după 2022: "Totul depinde de înghețarea dezvoltării unităților"

Red Bull va decide până la finalul lunii noiembrie dacă va utiliza motoare Honda și după 2022. Șeful Christian Horner afirmă că totul depinde de negocierile cu privire la înghețarea dezvoltării unităților.
Honda a anunțat că se va retrage din Formula 1... 10 comentarii
Joi, 19 Noiembrie 2020

Formula 1: Ricciardo consideră că a avut cel mai bun sezon de după 2016: "Pauza prelungită m-a determinat să revin mai puternic"

Daniel Ricciardo susține că 2020 a fost cel mai prolific sezon al său de după 2016, întrucât a obținut rezultate mai bune. Pilotul Renault consideră că progresele au fost influențate și de pauza prelungită de dinainte de startul sezonului.
Daniel Ricciardo a intrat într-un con de umbră după sezonul 2016, în care a încheiat pe locul trei în clasamentul general. Transferat de la Red Bull la Renault,... 1 comentariu
Miercuri, 18 Noiembrie 2020

Formula 1: Hamilton explică de ce nu a semnat niciodată cu Ferrari: "Când eram eu disponibil, ei aveau deja contracte cu alți piloți"

Lewis Hamilton susține că singurul motiv pentru care nu a semnat niciodată cu Ferrari este că Scuderia avea deja înțelegeri cu doi piloți atunci când el a fost liber de contract. "Nu s-au aliniat planetele".
Lewis Hamilton și-a îndeplinit deja obiectivul de a cuceri al șaptelea titlu mondial în Formula 1, iar în această săptămână a acordat un interviu inedit pentru... 12 comentarii
Marti, 17 Noiembrie 2020

Formula 1: Vettel: "Hamilton este cel mai bun pilot al erei noastre, dar nu poate fi comparat cu piloți din alte generații"

Sebastian Vettel consideră că Lewis Hamilton este cel mai bun pilot din această perioadă, însă afirmă că o comparație cu piloți din alte generații nu poate fi făcută.
Lewis Hamilton a obținut duminică al șaptelea titlu mondial din carieră și a egalat astfel recordul deținut de Michael Schumacher. Unul dintre primii colegi care l-au felicitat a fost... 23 comentarii
Luni, 16 Noiembrie 2020

Formula 1: Noul contract al lui Hamilton cu Mercedes ar putea fi semnat după finalul sezonului: "Nu vrem să fim sub presiune"

Negocierile dintre Lewis Hamilton și Mercedes pentru prelungirea contractului pentru 2021 ar putea fi finalizate după finalul sezonului.
Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial pentru a șaptea oară în carieră după victoria obținută în Marele Premiu al Turciei. Anterior, britanicul a decis să... 18 comentarii
Duminica, 15 Noiembrie 2020

Formula 1: Hamilton a câștigat pe ploaie la Istanbul și a egalat recordul de 7 titluri deținut de Schumacher! Perez și Vettel, pe podium

Lewis Hamilton a obținut o victorie nesperată la Istanbul și a devenit matematic campion mondial, ocazie cu care a egalat recordul de 7 titluri deținut de Michael Schumacher. Sergio Perez și Sebastian Vettel au încheiat pe podium.
Cursa a început pe un circuit umed ca urmare a ploilor de dimineață, astfel că piloții au optat pentru pneuri de ploaie. Lance Stroll a plecat bine la start și și-a păstrat prima... 37 comentarii
Sambata, 14 Noiembrie 2020

Formula 1: Lance Stroll, pole position pe ploaie în Turcia în fața lui Verstappen! Hamilton, doar locul 6 pentru Mercedes

Lance Stroll a obținut un pole position surprinzător pe ploaie pe circuitul de la Instanbul în fața lui Max Verstappen. Lewis Hamilton a încheiat calificările doar pe locul 6, în timp ce Ferrari nu a intrat în top 10.
Calificările pentru Marele Premiu al Turciei s-au desfășurat pe un circuit umed ca urmare a ploii din prima parte a zilei. În plus, prima parte a sesiunii a fost întreruptă... 38 comentarii
Vineri, 13 Noiembrie 2020

Formula 1: Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Turcia. Piloții au avut probleme de aderență pe Istanbul Park: "A fost ca pe gheață"

Max Verstappen a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente din Turcia, însă piloții au avut numeroase probleme din cauza aderenței scăzute. "Am pilotat ca pe gheață", a explicat pilotul Red Bull.
Marele Premiu al Turciei a revenit în mod surprinzător în calendarul Formulei 1 pentru acest sezon ca urmare a haosului provocat de pandemia de coronavirus. Piloții au fost... 10 comentarii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru