Alonso dezvăluie că a semnat un contract multianual cu noua sa echipă, probabil McLaren

de Daniel Popescu
Luni, 24.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a dezvăluit că a semnat un contract pe termen lung cu noua sa echipă, care cel mai probabil va fi McLaren. Spaniolul a admis că despărţirea de Ferrari a fost una emoţionantă.

Mă voi alătura unui proiect care nu este numai pentru anul viitor. Este o relaţie pe termen lung şi un proiect care sper că va lupta cu Mercedes în curând.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Fernando Alonso a oferit duminică seară câteva informaţii noi cu privire la echipa pentru care va concura în sezonul 2015. Într-un interviu acordat postul de televiziune SkySports, spaniolul a dezvăluit că se va alătura pe termen lung unui proiect şi speră că în timp va reuşi să învingă Mercedes.

Chiar dacă nu a nominalizat şi echipa pentru care va concura, aceasta este cel mai probabil McLaren, mai ales că presa internaţională a relatat anterior că dublul campion mondial a semnat un contract pe doi ani cu britanicii.

"Este timpul să ne uităm la viitor şi să pregătim mai bine 2015. Mercedes au cu siguranţă un avantaj major pe care îl vor păstra anul viitor. Dar mă voi alătura unui proiect care nu este numai pentru anul viitor. Este o relaţie pe termen lung şi un proiect care sper că va lupta cu Mercedes în curând şi acesta este motivul pentru care am luat această decizie", a declarat el.

Am văzut feţele băieţilor de la cele două pneuri din faţă şi a fost dificil.

A fost dificil să intru în prima treaptă de viteze şi să încep turul de încălzire.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Alonso nu poate încă să confirme plecarea la McLaren, întrucât echipa a amânat un anunţ oficial până cel mai devreme în 1 decembrie, întrucât nu a luat încă o decizie finală în privinţa coechipierului său. Pe de altă parte, Alonso a admis că despărţirea de Ferrari a fost una emoţională, în special în ceea ce priveşte inginerii şi mecanicii cu care a colaborat în ultimii cinci ani.

"A fost foarte emoţionant. Cel mai rău moment a fost pe grila de start, când am urcat în monopost şi am pornit motorul, iar mecanicii au stat acolo cu husele pentru ultimul minut cu 20 de secunde înainte de start. Am văzut feţele băieţilor de la cele două pneuri din faţă şi a fost dificil. A fost dificil să intru în prima treaptă de viteze şi să încep turul de încălzire. Îmi va fi dor de echipă şi de băieţi, dar mă alătur unui nou proiect deoarece cred că va fi mai bine", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (20)

  • Bafta Alonso oriunde te-ai duce. Pacat ca nu ai reusit un titlu de campion mondial si la Ferrari, il meritai din plin.
    Welcome Vettel!
    33 6
  • la anu pe vremea asta ne va spune ca s-a gandit sa plece de la Mc Laren inca din toamana trecuta .... caracter de tot rahatul ! Un ingamfat penibil ....
    7 27
  • sa vezi ce rad cand isi vor reveni Ferrari chiar din 2015
    11 18
  • ce mai iubeste macanicii la Alonso ... cu cata emotie i-au dat husele jos
    numai Marchione e rupt de realitatea de la Maranello, nu stie sa iubeste la Alonso
    7 16
  • @... Esti cumva unul dintre fanii frustrati ai lui Kimi R? Ti-e ciuda ca betivanul a marcat de 3 ori mai putine PUNCTE .... decat Kimisor?
    10 5
  • Sa vezi ce-o sa rad de la anul cand Ferrari vor fi in top! Intr-un top tot vor fi chiar daca se vor lupta cu Marusia. De pe acum se-anunta a fi rapizi!Record la schimbat sefi!! LOL!!! Ce bine c-a venit Fetel. El va salva Ferrari!!Ura!!
    8 3
  • Alonso e inteligent. A facut o miscare desteapta. Stie cel mai bine ce inseamna Ferrari in urmatorii 2 ani.
    14 3
  • @MIRCIULICA ,,pazea ca vine Alonso si chiar as vrea sa-ti vad mutra ,,succes lui alonso si lui vetel , va fi mult mai interesant la anu
    5 0
  • ahahaha

    am ajuns sa zic de bine de Ferrari si fanii lor (cica) sa imi dea vot negativ pentru asta
    2 3
  • mobius
    Bafta Alonso, oriunde te vei afla, cel mai probabil la McLaren. Chiar daca nu la anul, dar aproape sigur va avea masina pe care o merita. Eu cred ca inca de anul viitor va lupta cu Mercedes pentru titlu, greu de spus insa cu ce sanse.
    2 1
  • Singaporezul
    Da , va deveni vicecampion cu Honda.Multa bafta!
    0 5
  • Ferrari
    Si Vettel adulmecator de funduri de contracandidati! lol!
    3 2
  • Lui Alonso nu-i trebuie cea mai bună mașină, dacă ne amintim 2010 și 2012. Are nevoie de o mașină bună și atât. Ținând cont că cei doi piloți McLaren se vor lupta între ei, Alonso le poate fura puncte și să termine lejer în fața acestora, dacă Mercedes nu va începe să-l favorizeze pe vreunul. Numai că Alonso trebuie să aibă și o echipă care să-l ajute, ceea ce nu s-a întâmplat la McLaren, cu niște ingineri incompetenți și cu un Massa ieșit din formă. Sper să aibă succes la McLaren. F1 are nevoie de asta. Ce frumos ar fi să-și ia Alonso revanșa în fața lui Hamilton.
    0 1
  • lasa vrajeala @ferr. In 2007 a avut o masina buna si atat, sau chiar poate cea mai buna masina. Dar avea una la fel Hamilton. Nu are sanse in fata lui Hamilton avand o masina egala sau doar buna si atat. Amintiti-va si anul 2007 nu doar 2010 si 2012. Si daca tot va amintiti, atunci amintiti-va bine, cum in 2010 s-a trezit cu sansa la titlu din cauza ca RBR nu a avut un prim pilot ca Ferrari, iar in 2012 RBR a plecat prost in sezon. Asa ca daca va amintiti, amintiti-va tot si fara sa trageti de par sa iasa cum vreti. Cei doi piloti Mercedes se vor lupta intre ei si tot vor veni in fata lui Alonso chiar avand masini egale cu a lui Alonso, asta e vestea cea mai proasta pentru voi.
    Dar McLaren nu se va ridica nici peste Ferrari cat va fi Alonso la ei, veti vedea !!
    3 2
  • ayrton4ever
    Te bagi in lucruri care te depasesc... tratament egal Mclaren?... doar un argument contra, asa vazut de mine ca spectator... fara a intra in detalii pe care nu le stim... este doar o chestiune spusa de Ron Dennis, in 2007... dar probabil nu te uitai la F1 atunci... ai citit si tu prin ziare articole mai vechi in care "Hamilton stergea pe jos cu Alonso":

    Dennis always advocated treating his two drivers equally. However, after the 2007 Chinese Grand Prix, he said "We weren't racing Kimi, we were basically racing Fernando." The Times said his comments "made a nonsense of his claims to be treating his drivers equitably in the World Championship run-in

    Lasa pe cei din F1 sa si dea cu parerea care este cel mai bun pilot :))
    2 0
  • airtoane
    aia care sunt jmecheri si favorizeaza o fac pe ascuns iar in public numai de bine. Nu unu care da din gura aiurea. Pe aia te bazezi tu ca a fost favorizat Hamilton? Doar isi doreau mai degraba titlul cu Hamilton decat cu paraciosul de Alonso. Alonso a parat de ciuda ca ia bataie, deci deja lua bataie de la Hamilton. Eu nu am vazut ceva concret in legatura cu trambitata defavorizare a lui Alonso, un ordin de echipa respectat de Alonso sau ceva ce vedeam ca i se intampla lui Massa la Ferrari de exemplu. Pilotii cauta scuze atunci cand sunt batuti, aia a fost scuza lui Alonso de atunci si trebuia tratata ca atare
    0 2
  • ayrton4ever
    pai tu nu aveai cum sa vezi ceva concret... cine esti tu sa vezi ceva concret... un nimeni in fata tv ului... ce e mai sus, a spus Dennis cu gura lui... deci inceteaza cu argumente facute din rahat... antipatia pt Alonso te face s o iei razna... :))
    0 0
  • airtoane
    adulatia ta pentru Alonso nu te lasa sa vazi ca parapaditul tau si-a luat-o pe pista de la Hamilton. Inainte sa-i pice cu greata lui Ron de el. Te legi de toate rht-urile, ca de altceva nu ai ce.

    A ragait ca e defavorizat ai si preluat. Declaratia lui Ron a venit DUPA ce Alonso terminat de oftica si batut mar a ciripit impotriva McLaren!!!! In locul lui Denis in impuscam direct pe fandosit

    Dar nu e nevoie sa accepti tu realitatea. Ce crezi tu nu schimba cu nimic lucrurile.
    1 1
  • ayrton4ever
    nu nu, tu definesti realitatea, cu limbajul tau de "smardoi"? :))... nu l adulez pe alonso... asta compileaza creierasul tau limitat, fiindca atata stie... doar pt ca nu l vb de rahat pe Alonso nu inseamna ca l adulez... sau ca urasc/adulez vreun pilot, ca multi frustrati de aici, inclusiv TU... :D... multi dintre voi sunteti gaini si pe langa ala ce rupe tichete la intrare la o cursa F1... da pai na, mari experti pe automarket, faceti cu ou si cu otet pe cei care concureaza acolo :))
    2 0
  • airtoane
    cu ou si otet frectie fandositului care s-a facut de kk fiind coechipier cu Hamilton. In loc sa fie fair si sa recunoasca meritul lui Hamilton nu stia cum sa se fandoseasca mai bine si sa caute razbunare
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru