McLaren va decide piloţii pentru 2015 cel mai devreme în decembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunţat că nu va lua nicio decizie în privinţa liniei de piloţi pentru sezonul 2015 mai devreme de 1 decembrie.

Am decis să amânăm deliberările finale cu privire la linia de piloţi pentru 2015 până cel puţin luni, 1 decembrie.

McLaren
Comunicat de presa
McLaren spera să anunţe linia de piloţi pentru sezonul 2015 înainte de ultimul Mare Premiu al sezonului, programat în Abu Dhabi în 23 noiembrie.

De altfel, confirmarea lui Fernando Alonso este considerată mai degrabă o formalitate, iar presa a relatat că reprezentanţii echipei analizează cea mai bună alegere pentru coechipierul acestuia între Jenson Button şi Kevin Magnussen.

Cu toate acestea, britanicii au anunţat marţi seară că amână o decizie finală cel puţin până în 1 decembrie.

"Alegerea liniei optime de piloţi este cu siguranţă un proces important şi, prin urmare, necesită o analiză precisă şi lungă. Astfel, pentru a evita distragerea atenţiei echipei de curse de la obiectivul principal pentru ultimul Mare Premiu, şi anume obţinerea celor mai bune rezultate pe circuit, am decis să amânăm deliberările finale cu privire la linia de piloţi pentru 2015 până cel puţin luni, 1 decembrie", precizează echipa într-un comunicat de presă.

Întrucât Alonso nu va fi confirmat la McLaren în următoarele zile, nici Sebastian Vettel nu va putea fi anunţat la Ferrari.

McLaren introduce un update major în Abu Dhabi

Intenţia noastră este să rulăm un monopost intermediar MP4-29H/1X1 în zilele de teste care vor urma Marelui Premiu din Abu Dhabi.

McLaren
Comunicat de presa
Între timp, McLaren a dezvăluit că va introduce un update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu din Abu Dhabi pentru a testa diverse componente pentru anul viitor, iar în sesiunea de teste programată săptămâna viitoare pe acelaşi circuit va utiliza un monopost intermediar MP4-29H/1X1 cu motor Honda.

"Vom evalua o serie de update-uri aerodinamice pentru Marele Premiu din Abu Dhabi şi pentru sezonul 2015.

În plus, intenţia noastră este să rulăm un monopost intermediar MP4-29H/1X1 în zilele de teste care vor urma Marelui Premiu din Abu Dhabi", mai precizează echipa în comunicat.

McLaren a efectuat deja un test cu monopostul intermediar MP4-29H/1X1 pe circuitul de la Silverstone.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru