Diferenţe de opinii la McLaren cu privire la coechipierul ideal pentru Alonso

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier consideră că Jenson Button este coechipierul potrivit pentru Fernando Alonso în sezonul 2015, în timp ce Ron Dennis vrea să-l păstreze pe Kevin Magnussen. Discuţiile finale vor avea loc în această săptămână.

Negocierile dintre McLaren şi Fernando Alonso au ajuns la final, iar înţelegerea dintre cele două părţi urmează să fie anunţată până la Marele Premiu din Abu Dhabi, potrivit mai multor surse din presa internaţională.

McLaren trebuie însă să decidă mai întâi cine va fi coechipierul dublului campion mondial înainte de a face un anunţ oficial, astfel că oficialii vor purta o serie de discuţii pe parcursul acestei săptămâni. Decizia nu este deloc una uşoară pentru McLaren, întrucât există divergenţe de opinie inclusiv în rândul celor mai importanţi oameni din cadrul companiei.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia britanică The Guardian, directorul de curse Eric Boullier consideră că Jenson Button trebuie să rămână la echipă prin prisma experienţei sale. În schimb, Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, este determinat să-l aleagă pe Kevin Magnussen, care are avantajul vârstei şi posibilitatea de a se dezvolta în viitor.

Presa internaţională speculează de mai mult timp ca alegerea finală a celor de la McLaren va fi Magnussen, ceea ce ar însemna că Button se va retrage din Formula 1, întrucât nu are posibilitatea de a pleca la o altă echipă de top.

Via The Guardian

Comentarii (13)

  • sa-i pastreze pe amandoi, cu Alonso nu se stie
    15 13
  • si ferrari era entuziasmata cand l-au adus pe alonso...
    17 14
  • Ferrari
    Da mah si daca nu era Alonso adulmecat doar esapamentele celor din fata lor inotand doar in fundul plutonului!
    16 4
  • pablo256r
    McLaren are nevoie de doi piloti experimentati si constanti care sa stie ce sa ceara de la echipa, sa stie ce anume trebuie modificat.
    Jenson totusi are un titlu de campion pe cand Magnussen doar sporadic arata ca stie sa conduca. In multe curse e total inexistent.
    Votez: experienta si constanta
    Dar nu eu dau banii la echipa ....... asa ca .... astept comunicatele.
    27 2
  • mobius
    La fel ca si "pablo256r", consider ca Button este mai potrivit sa ramana, are pe langa experienta si titlu, comparativ cu Magnusen si rezultate (are un numar dublu de puncte acum in 2014). Din pacate Ron Denis este impotriva, sustine ca si in 2007 un debutant, fara a avea un fundament solid, probabil urmareste ca si in 2007 sa-l sustina pe magnusen impotriva lui Alonso. Pentru Alonso nu conteaza coechipierul, conteaza mai mult prezenta sau absenta lui Ron Denis.
    12 4
  • ba sa-i dea 2 masini lui *Alontzo* si au rezolvat problema ! porcul asta nu il va accepta ca si coechipier nici pe tac-su ... aaaaaaaaaaaa, sa i-l dea coechipier pe prostul care mannaca rahat pe aici si semneaza *Ferrari* ... mult zgomot pentru un rahat ieftin sprijinit financiar de o banca , dracu stie din ce motive ....Bah Ferrari, hai cu injuraturile mah , magar rosu ce esti !!!!
    5 16
  • Tocmai pentru ca Mclaren au vazut performanta lui Alonso la Ferrari, in masini mai slabe chiar decat ale lor vor sa-l aduca la echipa, cu toate ca Ron Dennis si-ar fi taiat mai bine degetele de la o mana decat sa fie de acord din nou cu o colaborare. Asta care semnezi cu puncte si cu alte semne de punctuatie pe aici pe langa faptul ca esti un vexat fara scapare esti si un mitocan de retea pe net. Dar asta e. Trebuie sa existi si tu, atat cat iti permite intelectul. Altfel cum am putea sa fim fericiti, cum am putea face diferenta cand vedem un comentariu cu adevarat pertinent! Probabil ar fi plictisitor. Da-i inainte, scapa-te de scurgerile umorale.
    6 0
  • Hakkinen
    Fanii Ferrari l-au adoptat imediat pe Alonso cand acesta a venit la echipa si acum nu au nici o bucurie ca pleaca de la echipa. Dar se intampla si lucrurile merg inainte. Fanii Mclaren insa se bucura iar asta nu poate sa insemne decat un mare respect pentru cariera sportiva a driverului Fernando Alonso. Personal apreciez in mod deosebit prezenta lui Alonso la echipa pe care o sustin. Da, as vrea sa ramana Button. Cred ca un tandem Alonso cu Button ar sustine mult mai bine dezvoltarea unui monopost de top.
    3 4
  • Ferrari
    bah stronzo, ce injuraturi, bah, ce injuraturi? la ce bun sa te injur cand te injuri tu! fiecare post al tau este ca o flegma tabacista stropsita de asfalt! Macar eu sunt magar rosu si precum sti magarii o au mare..... in comparatie cu tine care sustii, si esti, doar un biet cal de pus la caruta! Cat despre sustinut financiar de o banca..... lol, am impresia ca tu estii militianul care stie doar sa stie si a divortat de ala care stie sa citeasca! Adica tot banca ai il plateste si pe ala din fundul plutonului, adica banca ramane si cand ii pleaca soferul da tu tot o dai inainte cu elucubratiile tale fara rost! Pana la urma imi explici si mie ce realizari monumentale are marele chilot tanga (KR) sezonul acesta? A realizat altceva decat a adulmeca fundul celor de la Toro Rosso si Force India? Sa nu uitam modul in care a plecat de la Lotus...... Alonso, desi a plecat de la echipa continua sa piloteeze la limita posibilitatilor materialului..... raikkonen ce face in schimb? chiloteaza un chilot tanga?
    4 3
  • Eu nu l-aș ține pe niciunul. Button a luat un titlu, dar cum l-a luat? Nu putem spune că e vreun mare talent. Magnussen a făcut o grămadă de greșeli. Numai pe Kimi l-a lovit de vreo 2 ori anul ăsta. Și nici rapid nu este. E chiar lent și agresiv, cât să țină piloții în spatele său. Mai bine McLaren s-ar uita în altă parte, dacă tot fac schimbări radicale la echipă. Un Bottas era bun, un Hulkenberg, dar cred că și la McLaren va fi la fel ca la Ferrari - o diferență uriașă de puncte între Alonso și coechipierul său.
    5 2
  • Ferrari
    @ferr1, nu ii vorba de titluri aici, ii vorba de dezvoltare unde Button este mult mai priceput decat Magnussen!
    3 0
  • @tri puncte,,,pe romaneste esti un mare bou , lasane frate cu frustrarile tale
    1 1
  • Button sa dezvolte masina ? decand a plecat Hamilton sa vazut ce bine a dezvoltat Button masina McLaren sunt praf de 2 ani
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru