McLaren a testat un monopost cu motor Honda la Silverstone

de Daniel Popescu
Luni, 17.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a efectuat vineri la Silverstone primul test cu un monopost echipat cu noul motor Honda pentru sezonul 2015.

Esential 100 de kilometri a puteat efectua McLaren cu noul motor Honda
60 de kilometri pe ora este viteza maxima cu care a putut pilota Turvey in testul de la Silverstone
McLaren a început oficial parteneriatul cu Honda pentru motoare cu ocazia unei zile de teste desfăşurate vineri pe circuitul de la Silverstone.

Evenimentul a avut loc cu o versiune intermediară a monopostului curent, care a fost botezată MP4-29H, însă testul a fost catalogat drept o zi de filmare în scopuri publicitare, motiv pentru care a fost puternic restricţionat.

McLaren nu a oferit informaţii despre test, însă la volan s-a aflat pilotul de dezvoltare Oliver Turvey, care a putut parcurge maxim 100 de kilometri cu o viteză maximă de 60 km/h şi cu pneuri Pirelli experimentale.

În ciuda lipsei de detalii din partea McLaren, Honda a publicat două fotografii din cadrul testului pe contul oficial de Twitter în limbă japoneză.

Cel mai probabil, McLaren va utiliza acest monopost şi în sesiunea de teste din Abu Dhabi care va avea loc săptămâna viitoare, deşi iniţial s-a vehiculat că britanicii ar putea evalua monopostul chiar şi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu de pe circuitul de la Yas Marina.

Via Honda

Comentarii (1)

  • bun asa
    scotea aburi ca vapoarele pe aburi?
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru