Bianchi a semnat prelungirea contractului cu Marussia pentru 2014

de Daniel Popescu
Joi, 03.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi şi-a prelungit contractul cu Marussia pentru sezonul 2014, însă o decizie în privinţa coechipierului său va fi luată ulterior.

Esential 2013 este sezonul in care Bianchi a debutat in Formula 1
Marussia a anunţat joi dimineaţă în Coreea de Sud că Jules Bianchi va rămâne la echipă şi în sezonul următor. Anunţul vine în contextul în care Marussia va utiliza de anul viitor motoare furnizate de Ferrari, francezul fiind un membru important al Academiei de Piloţi a Scuderiei.

Anterior, presa internaţională a speculat că Bianchi ar putea ajunge şi la Sauber, o altă echipă care foloseşte motoare Ferrari.

"Nu-mi puteam dori un mediu în care să fiu mai bine sprijinit pentru debutul meu în Formula 1 şi m-am simţit ca acasă de la bun început. Am început sezonul foarte bine şi am învăţat lecţii importante împreună care ne vor pune într-o poziţie mult mai puternică anul viitor când vor exista multe schimbare. Sunt entuziasmat să fac parte din echipă şi să intru în noua eră a Formulei 1 şi aştept cu nerăbdare să obţinem performanţe bune împreună", a declarat el.

Nu-mi puteam dori un mediu în care să fiu mai bine sprijinit pentru debutul meu în Formula 1 şi m-am simţit ca acasă de la bun început.

Jules Bianchi
Pilot Marussia
John Booth, şeful Marussia, consideră că este important ca cel puţin unul dintre piloţi să continue anul viitor prin prisma numeroaselor schimbări ale regulamentului tehnic.

"2014 este vestitorul unei noi ere pentru sport, iar continuitatea şi consecvenţă liniei de piloţi va fi importantă pentru a ne ajuta să abordăm aceasta tranziţie", a explicat britanicul.

Marussia va anunţa însă ulterior numele coechipierului lui Bianchi, existând speculaţii că echipa ar putea renunţa la serviciile lui Max Chilton.

Via Marussia

Comentarii (2)

  • neinteresant...
    poate traduceti si voi ceva stiri de la nemti sau italieni..
    1 3
  • E un pilot bun, isi merita locul in F1. I-ar sta bine la Sauber sau Force India, echipe cu care poate lupta regulat pt puncete si de ce nu pt clasari pe podium.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru