Bianchi: "Am şanse reale să semnez cu Force India"

de Daniel Popescu
Joi, 20.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi insistă că are şanse reale să devină coechipierul lui Paul di Resta la Force India, chiar dacă Adrian Sutil este considerat favorit pentru acest post.

Force India este una dintre cele numai două echipă care nu şi-au definitivat încă liniile de piloţi pentru sezonul următor. Presa internaţională speculează că Adrian Sutil este principalul favorit să semneze un contract pentru a deveni coechipierul lui Paul di Resta, în primul rând datorită experienţei acumulate în perioada 2007-2011 la aceeaşi echipă.

Un alt candidat este însă Jules Bianchi, despre care se afirmă că ar putea fi ajutat de Ferrari să ajungă pilot la Force India întrucât face parte din Academia de Piloţi a Scuderiei. Nicolas Todt, managerul francezului, afirmă că pilotul are şanse bune să semneze contractul.

Urmareste Automarket
"Decizia este în mâinile a doi-trei oameni din cadrul echipei Force India.
Cred că Bianchi are o şansă reală, dar nimic nu este încă semnat. Sunt mulţi piloţi care bat la porţile celor de la Force India. Bianchi este unul dintre aceşti piloţi, iar obiectivul este să obţinem un loc pentru sezonul următor"
, a declarat el pentru postul francez de radio RMC Sport.

Pe lângă Sutil şi Bianchi, alţi piloţi creditaţi cu şanse să semneze cu Force India sunt Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi, foştii piloţi ai Scuderiei Toro Rosso.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru