Bottas admite că este dificil pentru Williams să învingă Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 24.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas a admis că speranţele celor de la Williams de a învinge Ferrari sunt destul de mici şi depind în mare măsură de cât de mult va progresa Scuderia pe parcursul anului.

Esential 3 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
Williams speră ca în sezonul 2015 să înregistreze un progres semnificativ comparativ cu anul precedent şi să ajungă în ipostaza de a lupta cu Mercedes pentru victorii. "Asta am vrut să facem în acest an, dar nu s-a întâmplat chiar aşa", spune Valtteri Bottas, unul dintre piloţii Williams.

Cu toate acestea, Ferrari a înregistrat progrese majore pe parcursul pauzei competiţionale şi a devenit principala ameninţare pentru cei de la Mercedes, în timp ce Williams s-a evidenţiat doar că a treia forţă a Formulei 1.

Bottas admite că misiunea echipei sale de a se apropia de Ferrari este complicată, mai ales că echipa italiană are resurse financiare mai mari care îi permit să aducă îmbunatăţiri cu regularitate.

"Va fi dificil să închidem complet diferenţa, pentru că Ferrari a făcut un pas uriaş înainte după prima cursă.

Sunt încrezător că vom continua să îmbunătăţim, dar sigur că apoi depinde de cât de mult vor îmbunătăţi echipele din frunte dacă îi vom ajunge din urmă sau nu", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru