Bottas şi Massa şi-au prelungit contractele cu Williams pentru sezonul 2016

de Daniel Popescu
Joi, 03.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a confirmat joi că Valtteri Bottas şi Felipe Massa şi-au prelungit contractele pentru sezonul 2016.

Am devenit mai puternici ca echipă şi aştept cu nerăbdare să văd ce aduce anul viitor.

Valtteri Bottas
Pilot Williams
Williams va aborda sezonul 2016 al Formulei 1 cu o linie neschimbată de piloţi alcătuită din Valtteri Bottas şi Felipe Massa.

Potrivit unor informaţii anterioare, Bottas avea deja contract valabil pentru anul viitor, însă a fost curtat intens de Ferrari ca posibil înlocuitor pentru Kimi Raikkonen, iar echipa britanică era dispusă să-l cedeze doar pentru o sumă de aproximativ 12 milioane de euro, considerată prea mare de Scuderia.

În contextul în care şi Nico Hulkenberg şi-a prelungit acordul cu Force India, Williams reprezintă cea mai bună oportunitate pentru Bottas, întrucât celelalte mari echipe au deja liniile de piloţi stabilite.

"Sunt cu adevărat mulţumit să rămân la echipă pentru un al patrulea sezon de Formula 1. Am devenit mai puternici ca echipă şi aştept cu nerăbdare să văd ce aduce anul viitor, întrucât cred că putem obţine rezultate şi mai bune decât până acum.

Abia aştept sezonul 2016, dar mă concentrez pe acest an pentru că mai avem multe provocări", a declarat finlandezul.

Sunt foarte fericit să fac parte din familia Williams.

Felipe Massa
Pilot Williams
La rândul său, Massa va ajunge la trei sezoane petrecute pentru Williams, iar în prezent şi-a trecut în cont un pole position în Austria şi patru podiumuri.

"Sunt foarte fericit să fac parte din familia Williams. Sunt în al doilea an aici şi lucram foarte bine împreună. Mă respectă mult, iar rezultatele există şi aşa s-a întâmplat de la sfârşitul lui 2013. Aştept cu nerăbdare să continui să forţez pentru echipă şi pentru mine", a explicat brazilianul.

După primele 11 curse ale sezonului, Williams ocupă locul trei în clasamentul constructorilor cu 161 de puncte, dintre care 82 au fost acumulate de Massa şi 79 de Bottas.

Via Williams

Comentarii (1)

  • bog114
    bine pt massa ca si a gasit echipa unde poate avea rezultate mai bune .. la ferrari era in umbra lui alonso mereu , trebuia sa l lase sa il depaseasca , sau sa ii tina in urma pe competitori , dupa caz , nu isi putea face cursele .. era acolo doar pt a i fi secund lu' alonso , cel putin in ultimi 2 3 ani la ferrari , cand se batea pt titlu era altceva .
    Bottas este tanar , mai are multi ani de F1 in fata perioada la Williams ii va face bine atunci cand va ajunge la o echipa mai mare
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru