Boullier: "Lotus riscă să-l piardă pe Hulkenberg"

de Daniel Popescu
Marti, 29.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier trage un semnal de alarmă şi susţine că Lotus riscă să-l piardă pe Nico Hulkenberg din cauza întârzierii semnării parteneriatului cu Quantum Motorsport.

Durează deja de prea mult timp. Aceasta este opinia mea. Începe să dureze prea mult şi trebuie să luăm o decizie acum.

Eric Boullier
Sef Lotus
Lotus a decis deja să-l angajeze pe Nico Hulkenberg ca înlocuitor pentru Kimi Raikkonen, însă semnarea contractului este întârziată de faptul că parteneriatul tehnic cu grupul de investitori Quantum Motorsport nu a fost încă parafat.

În condiţiile în care germanul a avertizat că vrea să-şi cunoască viitorul până la sfârşitul lunii octombrie, şeful Eric Boullier a tras un semnal de alarmă şi avertizează că echipa riscă să-l piardă pe Hulkenberg dacă parteneriatul nu este semnat.

"Progresăm zi de zi, dar încă aşteptăm şi există câteva probleme legate de timp. Depinde de Genii Capital (n.r - proprietarul Lotus) să tragă linie, dar durează deja de prea mult timp. Aceasta este opinia mea. Începe să dureze prea mult şi trebuie să luăm o decizie acum", a declarat el.

Genii Capital negociază încă de la începutul verii semnarea unui parteneriat prin care Quantum Motorsport să preia 35% din acţiunile echipei în schimbul asigurării unui buget semnficativ pentru următorii ani.

În cazul în care cele două părţi nu vor ajunge la un acord final, Lotus îşi va îndrepta atenţia spre Pastor Maldonado, care poate aduce aproximativ 35 de milioane de euro pe an prin intermediul sponsorului PDVSA.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Mari prosti is daca il lasa pe Hulkenberg sa semneze cu alta echipa
    16 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru