Feedback

Monaco

Duminica, 24 Mai 2015
Nico Rosberg a obţinut o victorie nesperată la Monaco după ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie greşită la unica intrare a Safety Car-ului pe circuit, în urma căreia a terminat pe locul trei în spatele lui Sebastian Vettel. McLaren a obţinut primele puncte ale sezonului prin Jenson Button, care a terminat pe locul opt.
Duminica, 28 Mai 2017

Formula 1: Vettel a câștigat cursa de la Monaco! Raikkonen și Ricciardo au completat podiumul

Sebastian Vettel a obținut victoria la Monaco după ce l-a depășit pe Kimi Raikkonen în urma singurei intrări la boxe, în timp ce Daniel Ricciardo a completat podiumul după ce a trecut tot la boxe de Valtteri Bottas și Max Verstappen.
Sambata, 27 Mai 2017

Formula 1: Raikkonen a obținut la Monaco primul său pole position după 9 ani! Hamilton, doar locul 14

Kimi Raikkonen va pleca din pole position în cursa de la Monaco și va fi urmat pe grila de Sebastian Vettel și Valtteri Bottas, în timp ce Lewis Hamilton a obținut doar al 14-lea timp.
Joi, 25 Mai 2017

Formula 1: Dominație Ferrari în Principat: Vettel și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Monaco

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de joi de la Monaco, însă Ferrari oferă indicii că are cel mai performant monopost pe străzile din Principat.
Miercuri, 24 Mai 2017

Formula 1: Avancronică F1 Monaco: Șansa Red Bull să învingă Mercedes și Ferrari

Circuitul de la Monaco reprezintă ocazia perfectă pentru ca Red Bull să lupte de la egal la egal cu Ferrari și Mercedes în ceea ce se anunță a fi o cursă echilibrată prin străzile din Principat.
Miercuri, 01 Iunie 2016

Formula 1: Ferrari şi McLaren aruncă vina pe pneuri: "Trebuie să îmbunătăţim gestionarea cauciucurilor"

Ferrari şi McLaren consideră că gestionarea necorespunzătoare a pneurilor a jucat un rol important în rezultatele sub aşteptări obţinute în cursa de la Monaco.
Duminica, 29 Mai 2016

Formula 1: Revenirea campionului: Hamilton a obţinut la Monaco prima victorie a sezonului. Ricciardo şi Perez pe podium

Lewis Hamilton a câştigat la Monaco după o strategie excelentă cu o singură oprire la boxe la capătul unei curse care a început pe un circuit umed, dar s-a terminat pe pista uscată. Daniel Ricciardo şi Sergio Perez au completat podiumul.
Sambata, 28 Mai 2016

Formula 1: Dezlănţuirea taurilor roşii: Ricciardo, pole position la Monaco în faţa lui Rosberg şi Hamilton

Daniel Ricciardo a obţinut pole positionul la Monaco după ce i-a învins pe ambii piloţi Mercedes, Nico Rosberg şi Lewis Hamilton. Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul 4.
Joi, 26 Mai 2016

Formula 1: Avertisment de la Red Bull: Hamilton şi Ricciardo, cei mai rapizi în antrenamentele de la Monaco

Lewis Hamilton şi Daniel Ricciardo au stabilit cei mai buni timp în cele două sesiuni de antrenamente de joi din cadrul Marelui Premiu al statului Monaco.
Miercuri, 25 Mai 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al statului Monaco: va reuşi Red Bull să învingă Ferrari?

Red Bull speră să învingă Ferrari în etapa programată la Monaco, în care Mercedes va miza doar pe victorie după dublul abandon suferit în Spania.
Luni, 23 Mai 2016

Formula 1: Red Bull anticipează progrese majore: "Cu noul motor Renault vom ajunge la nivelul Ferrari"

Red Bull consideră că va putea egala performanţele Ferrari datorită noului update pentru motor pregătit de Renault, care valorează circa o jumătate de secundă.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru