Feedback

Monaco

Duminica, 24 Mai 2015
Nico Rosberg a obţinut o victorie nesperată la Monaco după ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie greşită la unica intrare a Safety Car-ului pe circuit, în urma căreia a terminat pe locul trei în spatele lui Sebastian Vettel. McLaren a obţinut primele puncte ale sezonului prin Jenson Button, care a terminat pe locul opt.
Miercuri, 01 Iunie 2016

Formula 1: Ferrari şi McLaren aruncă vina pe pneuri: "Trebuie să îmbunătăţim gestionarea cauciucurilor"

Ferrari şi McLaren consideră că gestionarea necorespunzătoare a pneurilor a jucat un rol important în rezultatele sub aşteptări obţinute în cursa de la Monaco.
Duminica, 29 Mai 2016

Formula 1: Revenirea campionului: Hamilton a obţinut la Monaco prima victorie a sezonului. Ricciardo şi Perez pe podium

Lewis Hamilton a câştigat la Monaco după o strategie excelentă cu o singură oprire la boxe la capătul unei curse care a început pe un circuit umed, dar s-a terminat pe pista uscată. Daniel Ricciardo şi Sergio Perez au completat podiumul.
Sambata, 28 Mai 2016

Formula 1: Dezlănţuirea taurilor roşii: Ricciardo, pole position la Monaco în faţa lui Rosberg şi Hamilton

Daniel Ricciardo a obţinut pole positionul la Monaco după ce i-a învins pe ambii piloţi Mercedes, Nico Rosberg şi Lewis Hamilton. Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul 4.
Joi, 26 Mai 2016

Formula 1: Avertisment de la Red Bull: Hamilton şi Ricciardo, cei mai rapizi în antrenamentele de la Monaco

Lewis Hamilton şi Daniel Ricciardo au stabilit cei mai buni timp în cele două sesiuni de antrenamente de joi din cadrul Marelui Premiu al statului Monaco.
Miercuri, 25 Mai 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al statului Monaco: va reuşi Red Bull să învingă Ferrari?

Red Bull speră să învingă Ferrari în etapa programată la Monaco, în care Mercedes va miza doar pe victorie după dublul abandon suferit în Spania.
Luni, 23 Mai 2016

Formula 1: Red Bull anticipează progrese majore: "Cu noul motor Renault vom ajunge la nivelul Ferrari"

Red Bull consideră că va putea egala performanţele Ferrari datorită noului update pentru motor pregătit de Renault, care valorează circa o jumătate de secundă.
Miercuri, 27 Mai 2015

Formula 1: Lotus neagă că Grosjean a fost de vină pentru producerea incidentului cu Verstappen

Lotus a negat afirmaţiile lui Max Verstappen potrivit cărora acroşajul cu Romain Grosjean de la Monaco s-a produs din cauza faptului că francezul a frânat mai devreme în primul viraj.
Luni, 25 Mai 2015

Formula 1: Button răsuflă uşurat după primele puncte câştigate de McLaren

Jenson Button este încântat că McLaren a obţinut duminică primele puncte ale sezonului, însă admite că echipa trebuie să înregistreze noi progrese.
Luni, 25 Mai 2015

Formula 1: Rosberg: "Hamilton merita să câştige la Monaco"

Nico Rosberg a admis că Lewis Hamilton merita să obţină victoria la Monaco prin prisma erorii de strategie, în timp ce Sebastian Vettel se bucură că a profitat de oportunitatea de a termina pe locul doi.
Luni, 25 Mai 2015

Formula 1: Hamilton: "Decizia de a intra la boxe a fost colectivă. Am crezut că rivalii vor schimba şi ei pneurile"

Lewis Hamilton a explicat că a intrat la boxe în urma unei decizii colective a echipei ca urmare a faptului că a crezut că şi Nico Rosberg şi Sebastian Vettel vor înlocui pneurile.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru