Feedback

Singapore

Duminica, 20 Septembrie 2015
Sebastian Vettel a obţinut victoria în cursa din Singapore în faţa lui Daniel Ricciardo şi a coechipierului său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton a abandonat din motive tehnice în timp ce concura pe locul patru.
Luni, 18 Septembrie 2017

Formula 1: Verstappen îl acuză pe Vettel de producerea accidentului din Singapore: "Nu a fost prea inteligent"

Max Verstappen consideră că Sebastian Vettel este vinovat de producerea accidentului din primul viraj al cursei din Singapore, însă germanul afirmă că nici nu știe ce s-a întâmplat.
Duminica, 17 Septembrie 2017

Formula 1: Hamilton a câștigat în Singapore! Vettel, Verstappen și Raikkonen au abandonat la start

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Singapore după ce a profitat de abandonurile de la start ale lui Sebastian Vettel, Max Verstappen și Kimi Raikkonen cauzate de o serie de accidente pe ploaie.
Sambata, 16 Septembrie 2017

Formula 1: Vettel, pole position în Singapore în fața lui Verstappen și Ricciardo. Hamilton va lua startul de pe 5

Sebastian Vettel a obținut pole position-ul în Singapore în fața celor doi piloți de la Red Bull, Max Verstappen și Daniel Ricciardo. Lewis Hamilton va pleca de pe locul 5, din spatele lui Kimi Raikkonen.
Vineri, 15 Septembrie 2017

Formula 1: Se profilează o surpriză? Ricciardo, cel mai rapid în antrenamentele din Singapore

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Singapore, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen au alternat pe locul doi.
Joi, 14 Septembrie 2017

Formula 1: Avancronică F1 Singapore: Hamilton speră să învingă Ferrari în mijlocul controverselor că Red Bull va utiliza motoare Honda din 2019

Lewis Hamilton speră să câștige în Singapore în ciuda superiorității Ferrari pe circuitele lente, în mijlocul numeroaselor controverse legate de faptul că Red Bull ar putea utiliza motoare Honda din sezonul 2019.
Luni, 21 Noiembrie 2016

Formula 1: Malaysia şi Singapore se pregătesc să părăsească Formula 1, dar Ecclestone vrea revoluţie: două curse de 40 de minute într-o singură zi

Malaysia şi Singapore intenţionează să renunţe la Formula 1, însă Bernie Ecclestone se gândeşte la o soluţie pentru a salva spectacolul: două curse de câte 40 de minute într-o singură zi.
Duminica, 18 Septembrie 2016

Formula 1: Rosberg a câștigat în Singapore și a devenit liderul clasamentului. Ricciardo și Hamilton, pe podium după o cursă de urmărire fără succes

Nico Rosberg a revenit pe prima poziție în clasamentul general după ce a câștigat cursa din Singapore în fața lui Daniel Ricciardo, în timp ce Lewis Hamilton a încercat fără succes o strategie alternativă și a terminat pe 3.
Sambata, 17 Septembrie 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în Singapore în faţa lui Ricciardo. Vettel, ultimul loc după o defecţiune tehnică

Nico Rosberg va pleca din pole position în cursă din Singapore şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Daniel Ricciardo. Sebastian Vettel va pleca de pe ultima poziţie din cauza unei defecţiuni tehnice.
Vineri, 16 Septembrie 2016

Formula 1: Red Bull şi Mercedes, primele locuri în antrenamentele din Singapore

Max Verstappen şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Singapore, în care ambii piloţi Mercedes au avut parte de probleme.
Vineri, 25 Septembrie 2015

Formula 1: Mercedes explică strategia dezvoltării monopostului şi eşecul din Singapore

Mercedes a dezvăluit că a optimizat monopostul pentru 15 circuite din calendar, element care a generat o evoluţie modestă în Singapore.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru