Feedback

Singapore

Duminica, 20 Septembrie 2015
Sebastian Vettel a obţinut victoria în cursa din Singapore în faţa lui Daniel Ricciardo şi a coechipierului său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton a abandonat din motive tehnice în timp ce concura pe locul patru.
Luni, 21 Noiembrie 2016

Formula 1: Malaysia şi Singapore se pregătesc să părăsească Formula 1, dar Ecclestone vrea revoluţie: două curse de 40 de minute într-o singură zi

Malaysia şi Singapore intenţionează să renunţe la Formula 1, însă Bernie Ecclestone se gândeşte la o soluţie pentru a salva spectacolul: două curse de câte 40 de minute într-o singură zi.
Duminica, 18 Septembrie 2016

Formula 1: Rosberg a câștigat în Singapore și a devenit liderul clasamentului. Ricciardo și Hamilton, pe podium după o cursă de urmărire fără succes

Nico Rosberg a revenit pe prima poziție în clasamentul general după ce a câștigat cursa din Singapore în fața lui Daniel Ricciardo, în timp ce Lewis Hamilton a încercat fără succes o strategie alternativă și a terminat pe 3.
Sambata, 17 Septembrie 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în Singapore în faţa lui Ricciardo. Vettel, ultimul loc după o defecţiune tehnică

Nico Rosberg va pleca din pole position în cursă din Singapore şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Daniel Ricciardo. Sebastian Vettel va pleca de pe ultima poziţie din cauza unei defecţiuni tehnice.
Vineri, 16 Septembrie 2016

Formula 1: Red Bull şi Mercedes, primele locuri în antrenamentele din Singapore

Max Verstappen şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Singapore, în care ambii piloţi Mercedes au avut parte de probleme.
Vineri, 25 Septembrie 2015

Formula 1: Mercedes explică strategia dezvoltării monopostului şi eşecul din Singapore

Mercedes a dezvăluit că a optimizat monopostul pentru 15 circuite din calendar, element care a generat o evoluţie modestă în Singapore.
Joi, 24 Septembrie 2015

Formula 1: Vettel: "Ar fi o surpriză ca Mercedes să aibă probleme şi în Japonia"

Sebastian Vettel consideră că ar fi o surpriză ca Mercedes să aibă prestaţii modeste şi în Japonia, întrucât circuitul de la Suzuka este unul de viteză care favorizează motoarele puternice.
Miercuri, 23 Septembrie 2015

Formula 1: Hamilton: "Nu am încredere în Mercedes că a rezolvat problemele din Singapore"

Lewis Hamilton afirmă că nu are niciun fel de încredere că Mercedes a remediat problemele din Singapore şi nu este convins că acestea nu se vor repeta în Japonia.
Luni, 21 Septembrie 2015

Formula 1: Ferrari: "Victoria din Singapore nu este întâmplătoare. Vom rămâne în frunte"

Ferrari susţine că victoria obţinută în Singapore marchează un progres semnificativ în drumul echipei spre topul Formulei 1.
Luni, 21 Septembrie 2015

Formula 1: Mecanicii Ferrari au îmbrâncit fotografi pentru a sărbători victoria lui Vettel

Mai mulţi mecanici Ferrari au forţat accesul spre podium şi au îmbrâncit mai mulţi fotografi pentru a sărbători alături de Sebastian Vettel victoria din Singapore. Scuderia a fost somată să-şi ceară scuze pentru incident.
Luni, 21 Septembrie 2015

Formula 1: Hamilton a abandonat în Singapore din cauza unei cleme metalice

Mercedes a dezvăluit că abandonul suferit de Lewis Hamilton în Singapore a fost provocat de cedarea unei cleme metalice.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru