Dolce Sport va transmite cursele de GP2 şi GP3 începând cu etapele din Spania

de Daniel Popescu
Joi, 10.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dolce Sport va transmite cursele din competiţiile GP2 şi GP3 începând cu etapele programate în Spania la începutul lunii mai. România este reprezentată în GP3 de Robert Vişoiu.

Esential 11 etape numara sezonul curent al competitiei GP2, dintre care una a avut deja loc
9 etape are sezonul 2014 al competitiei GP3
Dolce Sport îşi va extinde acoperirea pentru competiţiile din lumea sporturilor cu motor începând din luna mai.

Postul de televiziune aflat în proprietatea operatorului Romtelecom va transmite cursele din GP2 şi GP3, competiţii inferioare ale Formulei 1, dar şi din Porsche Supercup, competiţie suport pentru Marele Circ, începând cu Marele Premiu al Spaniei din perioada 9-11 mai.

"Am confirmarea oficială că Dolce Sport va transmite, din Spania, cursele din GP2, GP3 şi Porsche Supercup", a precizat Berti Panaiot, unul dintre comentatorii Dolce Sport, pe reţeaua de socializare Facebook.

În acest fel, fanii vor avea oportunitatea să urmărească în direct evoluţiile pilotului român Robert Vişoiu, care va concura în sezonul 2014 al GP3 pentru echipa Arden.

Sezonul 2014 al competiţiei GP2 a început la sfârşitul săptămânii trecute cu etapă din Bahrain, urmând să continue cu cele două curse programate la Barcelona în luna mai.

În schimb, sezonul 2014 din GP3 va începe chiar cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei.

Dolce Sport a achiziţionat drepturile TV pentru Formula 1 pe teritoriul României pentru sezoanele 2014 şi 2015, iar pachetul include şi competiţiile GP2 şi GP3. Totuşi, postul TV a ales să nu transmită şi sesiunile de antrenamente din cadrul Marilor Premii de Formula 1.

Dolce Sport poate fi recepţionat în reţeaua operatorului Romtelecom sau pe internet prin intermediul unui abonament la serviciul DolceTV. 

▶ Formula 1 la TV, pe internet şi pe tablete în 2014: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Comentarii (2)

  • qwerty
    Multumesc celor de la Dolce Sport pentru achizitionarea drepturilor tv pentru F1. Astfel am primit o motivatie pentru a invata germana.
    Auf Wiedersehen
    23 5
  • Test Driver 01
    @qwerty: Sunt total de acord cu "motivatia de a invata germana" :P
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru