Fanii ar putea avea acces în paddock în zilele de joi şi ar putea interacţiona cu piloţii

de Daniel Popescu
Vineri, 28.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipele lucrează la un program prin care fanii să aibă acces în padocck în zilele de joi premergătoare unui Mare Premiu şi ar putea chiar să interacţioneze cu piloţii pe parcursul weekendului de cursă.

Formula 1 analizează o serie de măsuri prin care să combată scăderea drastică a numărului de spectatori prezenţi în tribune la Marile Premii. În acest scop, echipele au creat un grup de lucru care să lucreze la aspectele promoţionale ale competiţiei, botezat Promoţional Working Group, iar acesta a venit deja cu un prim set de propuneri.

Unele dintre acestea sunt ca fanii să aibă acces în paddock în zilele de joi premergătoare unui Mare Premiu de Formula 1, să existe un nou set de experienţe pe parcursul plimbărilor în pitlane şi acces direct la piloţi inclusiv pe parcursul weekendului de cursă.

De asemenea, echipele consideră că Formula 1 trebuie promovată mai mult prin intermediul canalelor de social media, cu scopul de a ajunge şi la fanii tineri ai competiţiei, care se uita din ce în ce mai puţin la programele tradiţionale de televiziune.

Sugestiile adoptate din grup de lucru vor fi prezentate Grupului de Strategie, organism care ulterior le va trimite Consiliului Mondial al FIA pentru a fi aprobate şi implementate în regulamentul Formulei 1 pentru sezonul 2015.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • Sebastian
    Astia ar trebui sa regandeasca preturile biletelor si atunci ar avea mai multi spectatori.
    In loc sa se vanda bilete putine la pret mare, ar putea vinde bilete multe la un pret mai mic. Garantat profitul ar fi mai mare!
    0 1
  • Vasile
    Sa reduca Bernard Charles taxele de participare la competitie iar organizatorii vor putea scadea pretul biletelor, si poate, Doamne ajuta, sa scoata si un mic profit din asta prin cresterea numarului spectatorilor ca doar acesta e scopul oricarei activitati comerciale.
    5 1
  • Ar trebui recreat sportul numit Formula 1 in locul celui de acum, scazute taxele cum spune si Vasile, si automat creste numarul spectatorilor, eliminat grosul restrictiilor tehnice, si restrictiile de pilotaj, si atunci o sa fie si culoare, si deznodamant imprevizibil, etc...
    Accesul fanilor este o masura buna, dar are ca si target un segment mult prea mic de oameni.
    8 1
  • Carlos Sainz Junior la Toro Rosso din 2015 sa anuntat deja !
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru