Ferrari ar putea lansa noul monopost în perioada 23-25 ianuarie

de Daniel Popescu
Luni, 06.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari intenţionează să lanseze noul monopost pentru sezonul 2014 în intervalul 23-25 ianuarie şi va efectua câteva zile de filmare înainte de prima sesiune de teste de la Jerez, potrivit presei.

Ferrari este foarte aproape să ia o decizie finală în privinţa programului de lansare a noului monopost pentru sezonul 2014 al Formulei 1.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţiile Marca şi Autosprint, Scuderia va alege ca dată de lansare ziua de 23, 24 sau 25 ianuarie. Astfel, echipa va prezenta noul monopost cu câteva zile înainte de prima sesiune de teste premergătoare noului sezon, care va începe în 28 ianuarie pe circuitul de la Jerez.

Noul monopost ar urma să efectueze testele de siguranţă în această săptămână şi să fie evaluat pentru prima oară în cadrul unor filmări promoţionale care vor avea loc înainte de testele de la Jerez.

Pe de altă parte, presa speculează că Ferrari va renunţa la suspensia frontală de tip pullrod introdusă în 2012 în favoarea unei soluţii convenţionale de suspensie pushrod, folosită anul trecut de toate celelalte echipe cu excepţia celor de la McLaren.

Până în prezent, nicio echipă nu a anunţat data de lansarea a noului monopost pentru sezonul 2014, însă presa speculează că prezentarea celor de la McLaren va avea loc în 25 ianuarie.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru