Ferrari l-ar putea recruta pe Jock Clear, inginerul de performanţă al lui Hamilton

de Daniel Popescu
Joi, 18.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari este pe punctul de a-l aduce la echipă pe Jock Clear, inginerul de performanţă al lui Lewis Hamilton la Mercedes, însă s-ar putea despărţi şi de Neil Martin, şeful strategiilor de cursă.

Ferrari este departe de a încheia restructurările din cadrul echipei în perspectiva sezonului 2015, întrucât presa internaţională continuă să speculeze următoarele mutări ale Scuderiei.

După ce a renunţat la serviciile directorului de inginerie Pat Fry şi la designerul şef Nikolas Tombazis, dar şi la Hirohide Hamashima, Scuderia intenţionează să umple o parte din golul lăsat prin recrutarea lui Jock Clear.

Un personaj mai puţin popular printre fanii Formulei 1, Clear este inginerul de performanţă al campionului mondial Lewis Hamilton la Mercedes şi ar putea ajuta Ferrari să înregistreze progrese.

Informaţiile apar în presa germană şi sunt dublate de o serie de speculaţii din presă italiană care afirmă că va mai exista cel puţin o concediere. Este vorba despre Neil Martin, care a îndeplinit rolul de şef al strategiilor de cursă, capitol la care echipa nu a strălucit în ultimii ani.

Via SkySports, James Allen

Comentarii (2)

  • querty
    Maine il angajeaza pe Chuck Norris si au rezolvat-o
    15 5
  • Ferrari
    La ce strategii ratate au avut merita sa se desparta si de Neil Martin, au reusit de mult prea multe ori sa isi dea cu stangul in dreptul!
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru