Ferrari va prezenta noul monopost pentru sezonul 2015 în 30 ianuarie

de Daniel Popescu
Vineri, 09.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat că va publica primele informaţii şi imagini cu noul monopost pentru sezonul 2015 în 30 ianuarie.

Ferrari a confirmat vineri planurile pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2015 care va fi pilotat de Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen. Potrivit unui scurt comunicat de presă, Ferrari va prezenta pe site-ul său de internet imagini cu noul monopost în 30 ianuarie.

Scuderia nu a anunţat încă numele noului monopost, însă acesta va fi făcut public în zilele următoare, înainte de lansarea programată în penultima zi a lunii ianuarie.

Astfel, lansarea va avea loc la numai o zi după evenimentul similar organizat de rivalii tradiţionali de la McLaren, în timp ce Force India îşi va dezvălui monopostul în Mexic în 21 ianuarie. Prima sesiune de teste a noului sezon este programată la Jerez în perioada 1-4 februarie. 

Ghidul lansărilor noilor monoposturi:

▶ Force India - 21 ianuarie

▶ McLaren - 29 ianuarie

▶ Ferrari 30 ianuarie

Ghidul sesiunilor de teste:

▶ Jerez - 4 februarie

▶ Barcelona - 19-22 februarie

▶ Barcelona - 26 februarie - 1 martie

Via Ferrari

Comentarii (20)

  • Sper sa fie sora geamana a lui F14 T. Amin. :)))
    10 24
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Sa te vad ce scuze jenibile sau ce teorii de KK mai gasesti cand marea ta echipa va presta mai rau decat anul trecut?Sau faci ca de obicei,te dezici de ei si apari cand mai scot si ei cate un rezultat mai bun? :)
    11 7
  • Eu nu m-am dezis niciodata de Mclaren. Asta nu permit nimanui sa spuna. Cea mai mare onoare pt mine este sa sustin Mclaren la greu nu doar la bine, si niciodata nu m-am abatut de la acest principiu. Am sarit calul, am fost subiectiv, m-am certat ca un nebun cu anumiti indivizi pe aici, dar niciodata.... niciodata nu am abandonat sau sa ma dezic de Mclaren. Accept sa fiu facut in toate felurile, dar niciodata las, tradator sau detractor al celor de la Mclaren.
    20 10
  • ferrari intotdeauna peste maclaran..
    10 7
  • anul trecut mclada asa cu e nu s-a facut asa de ras ca si tractorul ferarri , au mai clacat dar au animat cel putin cursele. la tractorul rosu doar alonso a facut ceva kimi a impins plutonul de la spate, mircea nu-i lua in seama, multi sunt in trecere pe aici habar nu au cu cine discuta, la multi ani la toti
    16 12
  • va multumesc pentru negative, adevarul e dureros
    13 8
  • deci.... ferarri mai arata o inca o data monoatpostul pe 30 ianuarie, asta pt ca anul trecut nu l-au aratat bine :))))))))
    6 4
  • este foarte scurt timpul pt echipe pt a face surprize , doar mclaren poate venii cu o surpriza cu noul motor (eu ma indoiesc...). Poate vine Wiliams cu ceva bun ca este randul lor ...
    7 4
  • mircea tu stai lin ca stie ne-a Ron ce sa faca, ai putina rabdare ...
    4 3
  • @VJohann daca ai scrie lucruri inteligente si nu frustrari personale poate ai avea sanse mari sa nu mai iei minus, oricum mi se pare curios sa postezi ceva doar pentru a colectiona manute de diferite culori! Postul tau este de o prostie iesita din comun si cred ca mai degraba te doare pe tine prostia!
    4 5
  • @nikipercea

    Ce anume stie sa faca? Sincer, sunt foarte speriat dupa ce l-am auzit pe Ted Kravitz a catalogat pentru Mclaren situatia ca "significant disadvantage". Mi-e frica rau de tot... Daca o sa fim si dupa echipele de client Ferrari si Renault vom fi ultimii poate :((
    Dar sa se stie ca Mclaren_Mircea_1984, nu dezarmeaza, nu se preda, nu ii critica pe Honda sau pe Mclaren, nu ii prasaste si nu se dezice de ei oricat de greu va fi anul viitor. Din contra ma voi lega sufleteste si mai tare de echipa, pentru ca astfel de momente sudeaza suflete si caractere mult mai omogen decat o fac anii de glorie cand toti sa ingramadesc sa sutina echipa. E o onoare, o placere si o fericire sa ii iubesc pe Mclaren si daca vom fi pe ultimul loc.
    Dar cred ca totusi nu sunt aruncate zarurile definitiv, FIA a acceptat sa poarte discutii cu Honda pentru a se gasi intr-o forma sau alta o solutie. Plus ca Mclaren poate contesta regula cu "doar o specificatie de motor pe sezon" dupa cursa din Spania cand ceilalti vin cu updateurile la motor si poate duce in fata Consiliului FIA de la Paris care poate lua o decizie peste scrisoare lui Charlie Whiting.
    4 5
  • Vedem ce lanseaza Ferrari....
    4 0
  • @123, multumesc, nu stiam ca semeni asa de mult cu mine,
    5 4
  • @VJohann imi pare rau dar in continuare esti mutl pe langa realitate! si din pacate pentru tine nu eu m-am plans de manutele rosii, asa ca inainte de a merge eu sa ma admir in oglinda poate mergi tu si te speli pe fata, poate, poate gasesti tricoul cu Metallica care lai pierdut acu 10 ani!

    P.S. Pentru cei care nu stiu ce este ironia mentionez ca nu sustin in nici un fel ca VJohann ar fi nespalat!
    2 3
  • @VJohann, ti-as traduce posturile mele dar nu ar mai fi la fel de palpitant!
    2 3
  • @123 ..000 , esti prea destept nu mai traduce nimic, tricoul cu metalica nu l-am purta niciodata imi placea DM iar pentru manutele rosi, am MULTUMIT , dar tu esti prea destept sa vezi, sau mai bine lasa
    3 2
  • @VJohan, asa cum am banuit, nici dupa PS nu ai priceput ironia.... da nu-i nimic, o sa-ti treaca chiar daca ii incurabila..... Cat despre inteligenta mea..... eu am priceput ce cioravaiesti tu pe aici in schimb tu..... mai incearca cu tricoul ala, cu ce o fi Depeche Mode sau Death Metal sau Metallica....... odata cu el vei gasi si leacul!
    1 3
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Nu te mai freca de echipa asta ''a ta'' sau mangaia singur,cei mai vechi de pe aici stim cum iti iei jucariile si pui botul cand McLaren o de in bara si ne lasi scris ca mai revii atunci cand vor schimba pe nush cine sau astepti sezonul urmator cand extraterestrii vor ajuta la construirea monopostului! :)))
    P.S. nu te mai obosii sa te ''explici''...nu convingi ;) !
    2 1
  • Uzurpatorule

    In primul rand, nu m-am dezis niciodata si nici nu i-am criticat sau tradat pe Mclaren. Nu incep nici un dialog cu voi sau sa ma plang pe aici cand Mclaren pierde. Cine nu se recunoaste invins nu va fi invins niciodata. Cand Mclaren pierde, ma agat cu incapatanare de we are building an empire. Dar ce ai vrea sa zic: "am pierdut, asta e, felicitari Ferrari".
    Never, niciodata, mai bine neg si ma incapatanez ca un dictator nebun de ideile si preferintele mele. Sa refuz cu incapatanare orice infrangere, sa ma lupt pana la capat asta inseamna loialitate pentru Mclaren. Ca sa vorbesc mult pe aici la in frangere, ar fi sa schimb atitudinea si sa fiu mai impaciutor. Prefer sa fiu arogant, dispretuitor la victorie si sa ma incapatanez si sa ma retrag in propria cochilie la infrangere, dar niciodata sa nu recunosc infrangerea sau sa deschid discutii la infrangere.
    4 6
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Dap...poi tocmai de aia si spun multi pe aici ca ai probleme,tocmai t-i le-ai enumerat.Pacat,asa tanar...si deja Gheorghe ?!
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru