FIA a inspectat circuitul din Mexic

de Daniel Popescu
Vineri, 13.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Charlie Whiting a inspectat circuitul Autodromo Hermanos Rodriguez, care speră să găzduiască Marele Premiu al Mexicului din 2014.

Esential 2014 este sezonul in care Mexic ar trebui sa revina in Formula 1
Mexic a fost principala surpriză a versiunii preliminare a calendarului Formulei 1 pentru sezonul 2014, intenţia sud-americanilor fiind să găzduiască curse pe circuitul Autodromo Hermanos Rodriguez.

Pentru a verifica infrastructura, Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, a fost miercuri la faţa locului, însă circuitul este încă departe de a fi capabil să găzduiască Formula 1.

Practic, organizatorii trebuie să îmbunătăţească semnificativ infrastura unui circuit care nu a mai găzduit curse de aproximativ un deceniu, chiar dacă a făcut parte din calendarul Formulei 1 între 1963-1970 şi 1986-1992. Totuşi, aceştia au teoretic mai mult de un an la dispoziţie pentru a aduce circuitul la noile standarde din F1, întrucât evenimentul este programat în perioada 7-9 noiembrie.

Urmareste Automarket
Unul dintre piloţii cei mai încântaţi de revenirea Formulei 1 în Mexic este Pastor Maldonado.
Pilotul echipei Williams speră ca acest lucru să impulsioneze şi ţara sa Venezuela să se implice în construirea unui circuit de Formula 1.

"Este foarte bine, pentru că Mexic este o piaţă grozavă pentru sport, există o comunicate numeroasă de fani şi va fi un Mare Premiu plin de succes. Este grozav să fie atât de aproape de casă şi pe viitor de ce să nu existe şi un Mare Premiu al Venezuelei? Totul este posibil. Să vedem ce se întâmpla cu Marele Premiu al Mexicului şi apoi trebuie să analizăm dacă putem face asta", a declarat el.

Via GPUpdate, Autosport

Comentarii (2)

  • se spune ca ovatiile din tribune acopera zgomotul motoarelor mai ales cu un pilot mexican pe pista!
    5 3
  • Corneliu
    Ce legatura are "intentia sud-americanilor" cu Mexicul, care se afla in America de Nord?
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru