Filmul Rush va avea premiera în cinematografele din România în 20 septembrie

de Daniel Popescu
Luni, 29.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Filmul Rush, care prezintă lupta fascinantă pentru titlul mondial în Formula 1 dintre Niki Lauda şi James Hunt, va apărea în cinematografele din România în 20 septembrie.

Fanii sporturilor cu motor din România vor avea oportunitatea de a vedea la cinematograf producţia Rush, care prezintă una dintre cele mai dramatice lupte pentru titlul mondial din istoria Formulei 1.

Filmul va fi lansat în premieră mondială la Londra în 13 septembrie, iar începând din 20 septembrie va apărea şi în cinematografele din Statele Unite şi Europa, inclusiv în România.

Producţia relatează sezonul 1976 al Formulei 1, în care Niki Lauda a luptat pentru titlul mondial cu James Hunt în ciuda unui accident suferit în Marele Premiu al Germaniei.

Producătorii au prezentat la sfârşitul săptămânii trecute şi primul poster oficial al filmului, care îl are în prim-plan pe Chris Hemsworth, actorul care îl interpretează pe Hunt.

Anterior, producătorii au prezentat doua trailer pentru filmul Rush:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru