Force India a activat opţiunea de a-l păstra pe Perez în 2015 şi negociază pentru 2016

de Daniel Popescu
Sambata, 08.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a dezvăluit că a activat opţiunea de prelungire a contractului lui Sergio Perez pentru 2015, însă anunţul oficial întârzie întrucât cele două părţi negociază prelungirea acordului pentru 2016.

Esential 47 de puncte a obtinut Sergio Perez in sezonul 2014
12 este locul ocupat de Sergio Perez in clasamentul general
3 este cel mai bun loc obtinut de Sergio Perez in sezonul 2014 (Bahrain)
Force India i-a prelungit contractul lui Nico Hulkenberg pentru sezonul 2015 cu numai câteva săptămâni în urmă, însă viitorul lui Sergio Perez a părut incert la vremea respectivă.

În cele din urmă, coproprietarul Vijay Mallya a dezvăluit situaţia contractuală a mexicanului cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei. Echipa a activat opţiunea de prelungire a contractului pilotului pentru anul următor, însă anunţul oficial întârzie din cauza faptului că cele două părţi negociază în prezent o extindere pentru 2016.

"Am un contract pe doi ani cu Perez. Nu am nimic de ascuns. A apărut posibilitatea de a extinde contractul lui Perez până în 2016 şi încă negociem.

Discutăm despre un an adiţional. Am avut o opţiune care a fost semnată ca parte a contractului original, am activat opţiunea", a declarat omul de afaceri indian.

Perez a confirmat la rândul său că negocierile vizează doar sezonul 2016, însă admite că procesul este unul lent din cauza faptului că are câteva solicitări noi care trebuie aprobate de către oficialii echipei.

"Nimic nu este încă confirmat. Sunt foarte surprins că a durat atât de mult timp, dar este doar un proces. Negocierile au decurs lent. Sper să rezolvăm asta până la următoarea cursă", a declarat mexicanul referindu-se la Marele Premiu din Abu Dhabi care va avea loc în 23 noiembrie.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru