Haas va folosi cât mai multe componente tehnice de la Ferrari

de Daniel Popescu
Marti, 09.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Haas a anunţat că va încerca să utilizeze cât mai multe componente tehnice de la Ferrari, pe lângă contractul pentru motoare semnat recent.

Esential 2016 este anul in care va debuta Haas in Formula 1
Ferrari a confirmat recent că va furniza motoare pentru noua echipă Haas care va debuta în Formula 1 în sezonul 2016.

Proprietarul Gene Haas a dezvăluit însă că intenţiile sale sunt ca echipa să folosească numeroase alte componente de la constructorul italian, printre care se numără şi transmisia şi direcţia.

"Vom încerca să obţinem cât mai multe componente permise de FIA. Este vorba despre suspensii, transmisii, motor şi părţi ale şasiului. Totul, inclusiv direcţia. Unul dintre precedentele Acorduri Concorde era creat pentru ca echipele mari să ajute echipele mici, aşa că sperăm să primim mult ajutor din partea celor de la Ferrari pentru a şti în ce direcţie mergem. Obiectivul nostru este că cel puţin iniţial să închiriem sau să cumpărăm tot ce putem pentru a concura, pentru că de aceea suntem aici", a declarat el.

Haas nu a luat încă o decizie cu privire la linia de piloţi pe care o va alinia în sezonul de debut, însă a admis că există un interes semnificativ inclusiv din partea lui Kurt Busch, care concurează pentru echipa sa din NASCAR.

"Toţi cei cu care vorbesc sunt interesaţi.

Am vorbit săptămâna trecută cu Busch. Era interesat. A spus că, dacă va câştiga titlul în NASCAR, ar putea încerca. Am spus sigur, dacă va câştiga titlul", a adăugat el.

Via TheF1Times

Comentarii (1)

  • practic va fi o masina-banc de probe pt ferrari
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru