Hulkenberg, favorit să-l înlocuiască pe Raikkonen la Lotus

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg are prima şansă să devină coechipierul lui Romain Grosjean la Lotus, în timp ce speranţele lui Felipe Massa se leagă de performanţele din ultimele curse ale sezonului.

Felipe Massa părea să fie principalul favorit la locul lăsat liber de Kimi Raikkonen la Lotus, după ce finlandezul a semnat un contract pe două sezoane cu Ferrari.

Brazilianul avea de partea sa experienţa acumulată în cele opt sezoane petrecute la Ferrari, însă Lotus este tentată să semneze un contract cu Nico Hulkenberg, care concurează în prezent pentru Sauber.

În acest context, singura speranţă a lui Massa este să obţină rezultate cât mai bune în ultimele şapte curse prin care să-i convingă pe cei de la Lotus că merită să concureze pentru echipa britanică. Între timp, Romain Grosjean are locul ca şi asigurat pentru anul viitor, întrucât Lotus vrea să aibă parte de continuitate în linia de piloţi.

Vrem să găsim un parteneriat mai bun care să ni se potrivească şi care să li se potrivească şi lor mai bine decât cel actual.

Eric Boullier
Sef Lotus
În schimb, britanicii caută în continuare un sponsor principal şi negociază în acest sens cu furnizorul de motoare Renault, astfel că există şanse ca parteneriatul dintre cele două părţi să fie mai puternic în următorii ani.
"Vrem să găsim un parteneriat mai bun care să ni se potrivească şi care să li se potrivească şi lor mai bine decât cel actual", s-a limitat să declare Eric Boullier, şeful celor de la Lotus.

În ultimele curse Lotus a înregistrat rezultate mai slabe şi a pierdut practic lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor, însă Boullier este încrezător că echipa va obţine performanţe mai bune începând cu Marele Premiu al statului Singapore datorită noilor update-uri pregătite de ingineri.

"Începând cu Singapore vom reveni la versiunea monopostului cu forţa de apăsare aerodinamică ridicată, despre care ştim că funcţionează mai bine. Aşa că ar trebui să fim capabili să câştigăm puncte, multe puncte, dar lupta va fi dificilă", a adăugat Boullier.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • Bravo Lotus, ai pus o presiune extraordinara pe Massa, Alonso nu te vad prea bine!
    5 14
  • Megabravo!!!
    6 1
  • Hulkenberg e alegerea cea buna.
    10 1
  • eu ii tin pumnii lui Hulkenberg
    merita un volan la o echipa mai "performanta"

    cat despre Massa ... consider doar vorbe ... dc ar fi adevart inseamna ca este cam ... stupid ... nu dau 110% sa raman la Ferrari ... voi da ca sa ma angajeze Lotus ... nu prea cred ...
    Eric Boullier este un sef de echipa destept (unlike Domenicali) si el vrea cea mai puternica linie de piloti pe care poate sa obtina ...
    si aceasta linie este Grojean - Hulkenberg, end of story
    9 1
  • Fan F1
    @X_Zone: Daca nu veti bine, cumpara-ti niste ochelari de vedere. In rest nu se poate pune presiune pe Massa, pentru ca clacheaza repede, si daca cumva il scoate pe Vettel din cursa, numai Alonso are de castigat.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru