Lotus neagă vânzarea echipei: "Renault nu ne-a făcut nicio ofertă"

de Daniel Popescu
Marti, 14.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a negat speculaţiile despre vânzarea echipei şi insistă că nu a primit nicio ofertă din partea constructorului francez Renault.

Nu există nicio ofertă, iar acţionarii mi-au spus în mod repetat că Lotus nu este de vânzare.

Matthew Carter
CEO Lotus
Presa finlandeză a relatat luni că oficialii Lotus se vor întâlni la Budapesta cu reprezentanţii Renault cu ocazia Marelui Premiu al Ungariei pentru a finaliza negocierile prin care constructorul francez va deveni proprietarul echipei de la Enstone.

Informaţiile au fost însă negate de Matthew Carter, CEO-ul Lotus, care insistă că nu există nicio ofertă sosită din partea Renault şi că echipa nu este de vânzare.

"Ca CEO al acestei companii, nu ştiu nimic despre o astfel de ofertă. Ştiu că Renault analizează cu atenţie mediul Formulei 1. Ştim că intenţionează să revină la proprietatea asupra unei echipe. Cei mai buni candidaţi sunt deja pe listă şi probabil că noi suntem cea mai bună alegere. Dar nu există nicio ofertă, iar acţionarii mi-au spus în mod repetat că Lotus nu este de vânzare", a declarat el.

Speculaţiile despre vânzarea Lotus au luat amploare după ce mai mulţi furnizori de componente au dat echipa în judecată pentru recuperarea unor datorii, ceea ce ar putea determina team-ul britanic să intre în insolvenţă.

Via GrandPrix247

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru