Lotus nu a început încă testele în simulator pentru noul monopost din 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 06.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean a admis că Lotus nu a demarat încă testele în simulator cu noul monopost pentru sezonul 2014.

Lotus are dificultăţi în începerea programului de evaluare în simulator pentru noul monopost E22 cu care va concura în sezonul 2014 al Formulei 1.

Romain Grosjean a confirmat că nu a început încă testele în simulator, însă a explicat că situaţia este generată de faptul că echipa utilizează de puţin timp un astfel de instrument.

"Sper să facem asta la sfârşitul lunii decembrie. Am întârziat pentru că simulatorul este un instrument nou pentru noi. Încă lucrăm pentru a-l face cât mai precis posibil. Când vom obţine o sincronizare între comportamentul monopostului pe circuit şi în simulator, ne vom putrea concentra pe monopostul de anul viitor", a declarat francezul pentru publicaţia braziliană Totalrace.

Presa internaţională speculează însă că întârzierea este cauzată de problemele financiare ale echipei după ce parteneriatul cu grupul de investitori Quantum Motorsport nu a fost semnat la timp. Între timp, rivalii de la Ferrari şi Mercedes lucrează intens la dezvoltarea monoposturilor, iar Fernando Alonso a confirmat anterior că va lucra în simulator şi pe parcursul lunii decembrie.

Via Motorsport

Comentarii (3)

  • Din pacate, se pare ca aceasta frumoasa echipa, intra in cadere libera si va ajunge in cel mai fericit caz, cam cum este si Williams. Anul acesta, au facut o impresie foarte buna, dar plecarea lui James Allison si a lui Kimi Raikkonen, cred ca va lasa urme de nesters. Problemele lor financiare, care par sa nu se mai rezolve, isi vor pune amprenta definitiv si negativ, pe traiectoria lor ascendenta.
    Inca o data, pacat!
    10 0
  • ayrton4ever
    @ymy... Cornel Dinu, tu esti? :)))... N o lua in nume de rau... chiar imi place commentul tau :)
    1 2
  • Nu...nu sunt Dinu! :).....si nici macar din Bucuresti nu sunt! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru