Maldonado: "Lotus a făcut un pas mare înainte în teste"

de Daniel Popescu
Joi, 15.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado este entuziasmat de progresele înregistrate de Lotus în sesiunea de teste de la Barcelona şi anticipează rezultate bune în următoarea perioadă.

Esential 102 tururi a parcurs Pastor Maldonado in ultima zi de teste de la Barcelona
4 este numarul punctelor pe care le are Lotus in clasamentul constructorilor
Lotus a avut un debut dezamăgitor de sezon şi a obţinut primele puncte abia la Marele Premiu al Spaniei, când Romain Grosjean a ocupat locul opt.

Echipa a participat marţi şi miercuri la sesiunea de teste de la Barcelona, iar Pastor Maldonado a stabilit în mod surprinzător cel mai bun timp în cea de-a doua zi. El susţine că performanţa nu este o întâmplare şi că britanicii au realizat mari progrese.

"A fost un mare pas înainte. A fost o zi completă pentru noi şi prima mea zi normală de teste din acest sezon. Nu am avut nicio problemă şi am rulat mult în condiţii bune de pistă. Am respectat programul şi am făcut tot ce ne-am propus. Am învăţat multe despre monopost şi setări, iar performanţa se îmbunătăţeşte tot timpul, aşa că mă simt mai confortabil să forţez.

Sper ca asta să însemne că vom fi într-o postură mult mai bună pentru restul sezonului", a declarat venezueleanul.

La rândul său, Alan Permane, directorul de operaţiuni al Lotus, este impulsionat de rezultatele din teste şi anticipează performanţe bune în următoarele curse.

"Am completat întregul program, inclusiv de natură aerodinamică, setări pentru motor, scanării pentru recuperarea energiei, evaluarea setărilor şi a gărzii la sol sau programe pentru utilizarea pneurilor. Miercuri am parcurs peste 100 de tururi, aşa că a fost foarte bine să vedem ce este posibil când avem fiabilitate bună. Cu datele colectate în ultimele două zile şi cu progresele realizate, suntem într-o formă mult mai bună pentru următoarele curse. Este mult potenţial în monopostul E22", a precizat el.

Via Formula1

Comentarii (4)

  • "Este mult potenţial în monopostul E22"

    Fara bani si fara testele din iarna. Dezvoltarea monoposturilor s-a mutat de pe pista in mediu virtual si mai si functioneaza :)
    6 0
  • nu ms mira ca in urmatoarele 3 curse sa ia fata lui ferarri, sistemul dezvortat pe E22 o sa fie implementat si pe Mclada, este ceva diferit in ceea ce priveste aerodinamica si stabilitatea masini la iesirea din viraje, o sa vedem
    5 1
  • a inceput sa dea roade furculita?
    4 0
  • tare am impresia ca masina o dezvolata un inginer noname iar Allison si-a atras laudele
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru