McLaren a publicat primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2019: britanicii mizează pe o nouă conducere tehnică

de Daniel Popescu
Vineri, 15.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Sainz și Lando Norris au dezvelit monopostul cu care McLaren va ataca sezonul 2019 al Formulei 1. Britanicii mizează pe o conducere tehnică nouă pentru a înregistra progrese.

McLaren a prezentat la sfârșitul acestei săptămâni primele imagini cu noul monopost cu care va aborda sezonul 2019 al Formulei 1.

Cunoscut oficial sub numele MCL34, noul monopost este în continuare predominant portocaliu, însă echipa a adăugat nuanțe de albastru pe aripa față, aripa spate și carcasa motorului.

În plus, pe monopost sunt vizibile numele unor noi sponsori precum berea fără alcool Estrella Galicia 0,0  și brandul de ciocolată Huski Chocolate, pe lângă numele partenerilor Petrobras, Dell și Renault.

McLaren a operat schimbări și în cadrul departamentului tehnic, cea mai importantă noutate fiind cooptarea lui James Key de la Toro Rosso în postul de director tehnic. În plus, Andreas Seidl, fostul șef al programului Porsche din Campionatul Mondial de Anduranță, va deveni directorul executiv al McLaren în 1 mai.

Nu în ultimul rând, McLaren mizează în acest sezon pe o linie complet nouă de piloți alcătuită din Carlos Sainz Jr și debutantul Lando Norris, care anul trecut și-a adjudecat titlul în Formula 2. Chiar dacă a părăsit Formula 1, Fernando Alonso este luat în calcul pentru un posibil rol de pilot de rezervă la anumite Mari Premii, ceea ce i-ar permite să concureze în cazul apariției unor probleme pentru unul dintre piloții titulari.

Via McLaren

Comentarii (7)

  • Costel
    lando norris o terminat sezonul 2018 de f2 pe locul doi ,nu pe primul loc
    1 0
  • Stefan
    Sunt imagini randate 3d, aripa fata este complet diferita in realitate, cel putin asa am observat din imaginile live.
    4 0
  • Man_Nam
    Cea mai reusita masina dintre toate!
    2 0
  • asta e renault :(
    2 4
  • calendar 2019
    https://www.formula1.com/en/latest/article.diary-dates-the-2019-f1-calendar-plus-pre-season-testing-details.BvtQrzJFXEsk2qqemiYue.html
    1 0
  • @Man_Nam
    Evident ... ca intotdeauna ...
    1 0
  • McLaren a gasit solutia - schimba culoarea des.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru