McLaren: "Decizia pentru linia de piloţi întârzie pentru că stabilim viitorul pe termen lung"

de Daniel Popescu
Luni, 08.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren susţine că nu a luat încă o decizie în privinţa liniei de piloţi pentru sezonul 2015 pentru că vrea să planifice viitorul echipei pe termen lung.

Trebuie să luăm decizia potrivită pentru viitor, nu numai pentru anul viitor, ci şi pentru anii următori.

Eric Boullier
Director curse McLaren
McLaren ar fi trebuit să decidă joi numele coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul 2015 al Formulei 1 în cadrul unei şedinţe a membrilor consiliului de administraţie.

Acţionarii McLaren Group nu au reuşit însă să ajungă la un acord dacă să-i prelungească contractul lui Jenson Button sau să rămână alături de Kevin Magnussen.

Lipsa unei decizii a fost aspru criticată atât de presa internaţională, cât şi de fanii lui Button, mai ales în contextul în care pilotul care nu va primi prelungirea contractului va avea puţin timp la dispoziţie pentru a găsi o altă echipă pentru sezonul următor. Directorul de curse Eric Boullier susţine însă că nu este nicio problemă din acest punct de vedere şi că decizia întârzie pentru că McLaren se gândeşte nu numai la sezonul 2015, ci şi la linia de piloţi pentru anii următori.

"Nu există nicio problemă, pur şi simplu avem nevoie de timp pentru a considera ce este bine pentru McLaren.

Din păcate, nu vă pot oferi niciun indiciu pentru că nu ştiu. Nu a fost luată încă nicio decizie. Ştiu că există mulţi fani, fanii lui Button, fanii lui Magnussen, fanii altor echipe şi sper că şi fanii McLaren, dar trebuie să luăm decizia potrivită pentru viitor, nu numai pentru anul viitor, ci şi pentru anii următori", a declarat francezul pentru postul de televiziune SkySports.

Via SkySports

Comentarii (11)

  • ovidiu15081982
    da cat le trebuie frate.......ce nesimtiti......isi bat joc de piloti !!
    14 4
  • In momentul acesta pilotii care nu sunt alesi de McLaren pentru la anul au cea mai mare probabilitate sa stea acasa la tv. In F1 nu mai sunt locuri disponibile, iar alte sporturi cu motor si-au stabilit de asemenea linia de piloti, iar un an lipsa de pe grile face o revenire rxtrem de grea pentru 2016. Asadar Mclaren a "rezolvat" in parte cariera pilotilor pe care nu ii va alege.
    12 3
  • Mai terminati cu lametarile astea, mai rau ca niste babe! Un pilot adevarat nu sta sa vada cum i se dau papucii, isi cauta echipa din timp. Daca are ceva valoare. Daca n-are, sta si asteapta ce-i ofera echipa. Nu cred ca i-a oprit cineva sa plece.
    7 8
  • British racing legend Sir Stirling Moss believes that Jenson Button is the best driver available to place alongside Fernando Alonso at McLaren in 2015.
    10 1
  • daniel
    Da, de acord cu Sir Stirling Moss.
    Exagereaza deja cei de la McLaren cu lipsa asta de decizie.
    Sa-l ia pe al treilea pilot ca si pilot de teste si gata. Ce atata indecizie?
    5 1
  • Decizia pentru linia pilotilor intarzie pentru ca Alonso s-a speriat dupa ce-a vazut testul din Abu Dbabi... Alonso n-ar vrea mai traga un an degeaba ca sa-i ajute pe "expertii Honda" in a "dezvolta pachetul monopost+ motor" si de aia s-a interesat de Le Mans, macar acolo face ceva util. Comic este ca s-ar discuta despre... plecarea lui Raikkonen lol. La Abu Dhabi, motorul Honda trebuia sa mearga ceas si cand colo i-au reusit doar cateva ture, cum dracu sa nu te sperii cand vezi asa ceva? Button si Magnussen n-au nici o treaba, isi primesc salariul, aspiratii la titlul zero pentru cativa ani buni, n-ar nici o asteptare.
    7 3
  • Marius
    Ce as mai rade sa-l vad pe Alonso si Hulkemberg la VW F1 in 2016. Cine stie?
    9 1
  • Handicapate comenturile pe-aici
    4 10
  • nu mai angajeaza alt pilot, ii da lui halo doua masini. Poate ca cu opt roti si doua motoare (dual core ...) merge in sfarsit mai repede decat hamy
    0 3
  • Doua motoare inseamna dual cpu nu dual core... si cu opt roti si doua motoare nu inseamna ca o sa fie mai rapid ca altii lol, decat daca un motor furnizeaza putere trenului fata si celelalt motor, trenului spate :P

    Saracul punct, nu stie ce inseamna nici dual core, imi dau seama ca nu i-a placut scoala deloc lol :P
    2 0
  • Cea mai buna solutie ar fi sa-l lase pe Button coechipier cu Alonso anul viitor si pe Magnussen din 2016.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru