Nicio şansă pentru o nouă echipă în F1: bunurile HRT vor fi reciclate

de Daniel Popescu
Joi, 14.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scorpion Racing nu mai are nicio şansă să concureze în Formula 1 în 2013 după ce o companie spaniolă va recicla aproape toate bunurile celor de la HRT.

Esential 3 ani a concurat HRT in Formula 1, perioada de timp in care nu a castigat niciun punct
Un grup de investitori din Statele Unite şi Canada intenţiona să cumpere HRT, să schimbe numele echipei în Scorpion Racing şi să concureze în sezonul 2013 al Formulei 1.

Planul, care oricum avea şanse minime de reuşită din cauza timpului scurt până la startul noului sezon, a eşuat practic complet după ce compania spaniolă Teo Martin a cumpărat cea mai mare parte a bunurilor echipei.

Specializată în reciclarea de componente auto, Teo Martin a cumpărat monoposturile cu care HRT a concurat în sezoanele 2011 şi 2012 ale Formulei 1, pe lângă o maşină de demonstraţii, un camion de transport, mobilă şi alte instrumente. În schimb, motoarele cu care echipa a concurat în sezonul precedent au fost returnate proprietarilor de la Cosworth, în timp ce Williams a intrat în posesia cutiilor de viteze utilizate de echipa anul trecut.

Teo Martin va recicla toate bunurile achiziţionate pentru o sumă care nu a fost dezvăluită.

Între timp, şi sediul echipei de la Madrid a fost eliberat şi închis.

Acţiunea companiei Teo Martin marchează practic sfârşitul unei echipe care a concurat numai trei ani în Formula 1 fără să obţină puncte în clasamentul constructorilor.

Via AS

Comentarii (1)

  • '' Nici o şansa "
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru