Ecclestone: "Este prea târziu ca Scorpion Racing să concureze în 2013"

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone susţine că intenţia grupului de investitori reuniţi sub numele Scorpion Racing care vrea să cumpere HRT şi să concureze în Formula 1 în 2013 a venit prea târziu.

Scorpion vrea să cumpere totul de la HRT, apoi să formeze o companie şi să solicite în loc în Formula 1, dar personal nu cred că se va întâmpla.

Bernie Ecclestone
Detinator drepturi comerciale
Publicaţia britanică Autosport a dezvăluit marţi seară că un grup de investitori canadieni şi americani este în negocieri avansate pentru cumpărarea echipei HRT şi schimbarea numelui acesteia în Scorpion Racing.

Planul investitorilor este să ia locul celor de la HRT pe grila de start a sezonului 2013, însă Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale, consideră că mişcarea a venit prea târziu.

"Am vorbit cu ei şi le-am spus să ia legătura cu FIA şi să solicite un loc pe grila de start. Vor să cumpere totul de la HRT, apoi să formeze o companie şi să solicite în loc în Formula 1, dar personal nu cred că se va întâmpla. Este puţin cam târziu. Poate vor putea face asta anul viitor", a declarat britanicul în vârstă de 82 de ani citat de publicaţia SportingLife.

Declaraţiile lui Ecclestone vin în contextul în care perioada de înscrieri în sezonul 2013 al Formulei 1 s-a încheiat în 30 noiembrie, iar HRT nu este pe listă ca urmare a faptului că nu a plătit taxa de participare de 500.000 de euro.

Scorpion Racing ar urma să mute sediul echipei de la Madrid la Silverstone, însă ar trebui să ducă o luptă contra-cronometru pentru a pregăti monoposturile pentru cursa de la Melbourne de la jumătatea lunii martie, în condiţiile în care HRT a concediat practic toţi angajaţii.

Via SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru