Noi transferuri de ingineri intre Williams, Ferrari şi Toro Rosso

de Daniel Popescu
Joi, 28.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rob Smedley va deveni şef al inginerilor de la Williams şi îl va înlocui pe Xevi Pujolar, care va pleca la Toro Rosso, potrivit presei britanice.

Mai multe echipe din Formula 1 sunt implicate într-o serie de transferuri la nivelul inginerilor de cursă, iar cel care va da tonul va fi Rob Smedley (foto, stanga).

Fostul inginer de cursă al lui Felipe Massa de la Ferrari este pe punctul de a semna o înţelegere cu Williams, acolo unde va îndeplini rolul de inginer-şef. Acesta îl va înlocui în funcţie pe Xevi Pujolar, care a decis deja să plece la Scuderia Toro Rosso, însă rolul exact al acestui nu este cunoscut.

Pujolar a fost inginerul de cursă al lui Pastor Maldonado în sezonul 2012 şi a fost promovat ca inginer-şef în sezonul 2013.

Pe de altă parte, Tom McCullough, şeful inginerilor de cursă de la Sauber, urmează să părăsească echipa elveţiană pentru a reveni în Marea Britanie la o echipă locală din alta competiţie. În acest sezon a avut o strânsă colaborare cu Nico Hulkenberg, după ce până în 2012 inclusiv a lucrat pentru Williams ca inginer de cursă pentru Rubens Barrichello şi Bruno Senna.

Via Adam Cooper, Adam Cooper

Comentarii (1)

  • Pompeaza deja Honda

    https://soundcloud.com/jamesallenonf1/m ... marsh-full

    The Interesting Part starts at 4:56

    He states that besides Peter Prodromou they recruited another Aerodynamic Guy from Red Bull (that was known), but also 1 from Ferrari and 1 from Lotus. Who are they?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru