OFICIAL: Hulkenberg nu va pilota pentru Williams în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.11.2010
Nico Hulkenberg a confirmat luni că nu va concura pentru Williams în sezonul 2011, însă managerul său susţine că germanul va rămâne în Formula 1.

Nico Hulkenberg a pus capăt tuturor speculaţiilor privind viitorul său la Williams, după ce a anunţat pe site-ul său oficial că va întrerupe colaborarea cu echipa britanică la sfârşitul acestui an.

Germanul regretă că nu a ajuns la un acord cu Williams, echipă pentru care spera să concureze şi anul viitor. "Regret foarte mult acest lucru pentru că aş fi fost fericit să rămân la Williams. Vreau să mulţumesc echipei pentru timpul grozav şi doresc celor de la Williams tot ce este mai bun pentru viitor", a declarat el.

Deşi opţiunile sale pentru sezonul 2011 sunt limitate, întrucât cele mai multe echipe şi-au stabilit deja liniile de piloţi, managerul său susţine că Hulkenberg va fi prezent pe grila de start a sezonului următor. "Sunt în negocieri cu alte echipe, iar Hulkenberg va avea locul său în Formula 1 în 2011", a precizat Willi Weber, managerul său.

Hulkenberg a debutat în Formula 1 la Williams în acest sezon după ce a petrecut două sezoane ca pilot de rezervă, obţinând un pole position în Marele Premiu al Braziliei şi 22 de puncte în clasamentul general.

Una dintre posibilele sale destinaţii este Hispania Racing, care a iniţiat un amplu parteneriat cu Williams, ce include şi furnizarea de cutii de viteze.

Cel mai probabil, locul lui Hulkenberg la Williams va fi luat de Pastor Maldonado, care va testa pentru Williams la Abu Dhabi în această săptămână după ce a terminat pe locul 2 sezonul de GP2.

Via | Nico Hulkenberg

Comentarii (4)

  • hulkenberg
    Pacat de Nico. Talent are, sper sa ramana la o echipa in F1 si sa capete cat mai multa experienta in urmatorii ani. Peste vreo cativa anisori, o sa-l vedem mult mai sus in clasamente daca are si putin noroc pe viitor.
    6 0
  • salutare
    Cred ca Mercedes il va impinge la Force India,urmand ca peste 2 ani sa ajunga la Mercedes gp!!!!!!
    4 0
  • de cand Williams a declarat ca o duc foarte bine din pdv financiar
    2 0
  • Maldonado a CASTIGAT gp 2 nu a terminat pe 2. Nico merita un loc si anul viitor,dar asta e.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru