Porsche neagă semnarea unui contract cu Webber pentru Le Mans Series

de Daniel Popescu
Marti, 16.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a negat speculaţiile potrivit cărora a semnat un contract pe cinci ani cu Mark Webber pentru campania pe care o va începe anul viitor în Le Mans Series.

Esential 5 ani ar fi durata contractului semnat de Webber cu Porsche
La scurt timp după încheierea Marelui Premiu al Chinei, presa internaţională a lansat o serie de speculaţii potrivit cărora Mark Webber a semnat un contract cu Porsche pentru a concura în Le Mans Series începând de anul viitor.

Zvonurile au luat amploare în dimineaţa zilei de luni, când publicaţia Bild a anunţat că australianul a vizitat fabrica Porsche din localitatea germană Weissach, susţinând însă că înţelegerea dintre cele două părţi va fi valabilă doar trei ani şi că salariul actualului pilot Red Bull Racing nu a fost însă stabilit.

Mark Webber nu a semnat un contract pe cinci ani cu Porsche.

Purtator de cuvant
Porsche
Iniţial, Porsche s-a limitat să anunţe că nu a luat încă nicio decizie cu privire la linia de piloţi pe care va miza la revenirea în Cursa de 24 de ore de la Le Mans de anul viitor, însă un purtător de cuvânt a negat ulterior speculaţiile în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Die Welt.

"Este greşit.

Mark Webber nu a semnat un contract pe cinci ani cu Porsche. Porsche are o echipă de 10 piloţi de succes care formează o bază excelentă pentru ocuparea cockpiturilor prototipurilor LMP1 începând din 2014. Nu este urgent să finalizăm linia de piloţi", a declarat el.

Chiar dacă a negat semnarea contractului cu Webber, Porsche nu a menţionat dacă negociază sau nu cu pilotul australian. Bild susţine că Webber a furnizat în mod intenţionat informaţiile în presa internaţională, în timp ce Red Bull Racing a refuzat să comenteze speculaţiile.

Via Motorsport, Motorsport

Comentarii (4)

  • As zice ca mai oricine din lumea sportului cu motor are un gram de caracter clandestin. Tare mult mi-ar place ca Webber impreuna cu Porsche sa ascunda un complot cu rol de lovitura asupra energizantelor: un adio pentru umilinta adusa lui Webber.
    9 1
  • il cunosc demult, inca de la Minardi cand facea curse bune si imi era clar ca e pilot bun. Aici a dovedit-o ca e la nivel si daca nu i-ar pune bete-n roate ar fi in primii clasati. Vad multi care considera "adevaratii" piloti doar pe cei sprijiniti de echipa... o faceti gresit. Imi pare rau ca pilotii cu potential se lasa calacati in piciore si nu se revolta stricandu-si imaginea. O sa vedeti ca Rosberg, la fel caracter moale, o va pati la fel. Tare imi pare ca de anul asta o va prinde la "ghinioane".
    6 4
  • wEBBER
    O nulitate, ocupa locul unor pusti talentati degeaba. Si el si Alonso la pensie, oricum fac sportul de ras.
    3 14
  • Prapastioasa afirmatia: o nulitate! Pustii talentati sunt mai degraba pusti de bani -gata, ceea ce nu le ofera intotdeauna talent, capabilitati, etc. Sunt destui trecuti prin F1 despre care nici macar nu se mai aude nimic; si vor mai fi si din cei actuali. Sa faci afirmatii despre un pilot, trebuie sa-l cunosti macar din karting.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru