Red Bull nu renunţă la recrutarea lui Raikkonen

de Daniel Popescu
Vineri, 23.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a dezvăluit că este în continuare interesată să semneze un contract cu Kimi Raikkonen şi a negat că a ajuns la un acord final cu Daniel Ricciardo.

Nu exclud nimic. Kimi va face ceea ce este mai bine pentru el. Depinde de el.

Christian Horner
Sef Red Bull Racing
Kimi Raikkonen a confirmat la începutul acestei săptămâni prin intermediul managerului său Steve Robertson că negocierile cu Red Bull Racing pentru sezonul 2014 au eşuat.

Ulterior, presa britanică a susţinut că cele două părţi vor purta o ultimă rundă de negocieri la Spa-Francorchamps, iar confirmarea a venit joi seară din partea lui Christian Horner. Şeful Red Bull a anunţat că nu renunţa la obiectivul de a-l recruta pe Raikkonen pentru sezonul 2014 şi nu ştie care sunt motivele pentru care finlandezul a anunţat eşecul negocierilor.

"Nimic nu este stabilit încă. Am spus că vom profita de vacanţa de vară pentru a clarifica situaţia, dar nu există niciun angajament. Nu exclud nimic şi trebuie să-l întrebaţi pe Robertson (n.r - de ce a făcut acele declaraţii). Eu doar am văzut comentariile lui. Kimi va face ceea ce este mai bine pentru el.

Depinde de el. Vrem să luăm decizia potrivită şi vom aştepta momentul potrivit pentru a lua o decizie", a declarat britanicul.

Nu ştiu nimic încă şi până când nu primesc un telefon de la Red Bull în privinţa deciziei înseamnă că sunt aici în acest an şi că nu ştiu nimic despre anul viitor.

Daniel Ricciardo
Pilot Toro Rosso
În acest context, Horner a admis că Red Bull nu a semnat încă contractul cu Daniel Ricciardo de la Toro Rosso, în ciuda numeroaselor speculaţii în acest sens.

"Daniel a făcut o treabă foarte bună în testul efectuat cu noi şi în ultimele curse pentru Toro Rosso. Dar asta nu înseamnă că este o concluzie directă. Este o decizie importantă pentru noi şi vrem să aşteptăm momentul potrivit şi să luăm în calcul toate opţiunile", a adăugat el.

De altfel, inclusiv australianul a afirmat că nu ştie nimic despre planurile celor de la Red Bull pentru sezonul următor. "Nu ştiu nimic încă şi până când nu primesc un telefon de la Red Bull în privinţa deciziei înseamnă că sunt aici în acest an şi că nu ştiu nimic despre anul viitor", a explicat el.

Via Autosport, SkySports

Comentarii (1)

  • Kimi e in lupta pentru titlu asa ca jocul murdar continua pana cand nu va mai conta in lupta pentru titlu. Ma astept ca si Hamilton sa apara la un moment dat pe lista redfools, cand se va apropia prea mult de Vitzel.
    5 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru