Red Bull susţine că îi va prelungi contractul lui Kvyat pentru 2016

de Daniel Popescu
Joi, 27.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing susţine că Daniil Kvyat va rămâne la echipă şi în sezonul 2016, chiar dacă pentru moment nu îi prelungeşte contractul în mod oficial.

Esential 2 este cel mai bun rezultat obtinut de Daniil Kvyat in Formula 1 (Ungaria)
Daniil Kvyat a impresionat în ultimele două curse ale sezonului, în care a obţinut primul său podium în Formula 1 prin locul doi de la Hungaroring şi un loc patru pe dificilul circuit de la Spa-Francorchamps.

Pilotul rus este sub contract pe termen lung cu grupul Red Bull, însă nu are un acord concret cu echipa principală pentru sezonul următor. Cu toate acestea, Christian Horner, şeful Red Bull Racing, afirmă că prelungirea acordului cu Kvyat reprezintă mai degrabă o simplă formalitate.

"Nu văd niciun motiv pentru care să schimbăm linia de piloţi pentru 2016, dar nu trebuie să ne grăbim să luăm o decizie. Ambii piloţi sunt sub contract pe termen lung, aşa că este un parteneriat de succes care funcţionează bine", a declarat el.

Kvyat va efectua în 30 august o demonstraţie de Formula 1 cu un monopost Red Bull RB7 în oraşul Kazan din Rusia.

Pilotul va participa astfel la evenimentul Kazan City Racing alături de alături de mai mulţi piloţi din lumea sporturilor cu motor, printre care se numără şi Ayrat Mardeev, care a câştigat Raliul Dakar 2015 la clasa camioanelor. Daniel Ricciardo, coechipierul lui Kvyat, are deja contract pentru sezonul următor.  

Via Motorsport, F1i

Comentarii (2)

  • Normal ca nu prelungesc acum niciun contract intrucat inca nu stiu nici ei ce motor o sa puna sub piloti.
    4 0
  • 1. "Nu văd niciun motiv pentru care să schimbăm linia de piloţi pentru 2016, dar nu trebuie să ne grăbim să luăm o decizie”... ca pura speculatie un motiv ar putea fi faptul ca Alonso a fost vazut iesind din motorhome-ul Red Bull la Spa...
    2. Paradoxal: Ricciardo ar vrea sa plece dar nu poate iar Kvyat ar vrea sa ramana dar inca nu e sigur
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru