Renault accelerează programul de dezvoltare al motorului pentru Barcelona

de Daniel Popescu
Joi, 23.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a dezvăluit că Renault vă accelera programul de dezvoltare al motorului pentru Barcelona şi consideră că următoarele săptămâni sunt critice.

Red Bull Racing a anunţat că Renault, constructorul care îi furnizează motoare, a decis să schimbe strategia în privinţa dezvoltării motorului.

Planul iniţial prevedea introducerea unor update-uri majore mai târziu în campanie, însă numeroasele probleme de fiabilitate şi performanţele mediocre au determinat o reactualizare a strategiei.

Potrivit unor declaraţii făcute de Christian Horner, şeful Red Bull Racing, Renault a acceptat să mărească investiţiile în programul de Formula 1 cu scopul de a aduce un update semnificativ pentru Marele Premiu al Spaniei din 10 mai. În acest context, britanicul consideră că cele mai puţin de trei săptămâni pe care Renault le mai are la dispoziţie până la prima etapă europeană a sezonului vor fi critice.

"Pentru Barcelona vom aduce câteva update-uri, la fel ca toate echipele. Cel mai important lucru pentru noi este specificaţia motorului pe care îl vom avea la Barcelona, pentru că este mai devreme decât plănuia Renault iniţial să facă următorul pas.

Cred că următoarele două săptămâni vor fi critice", a precizat el.

Daniel Ricciardo va folosi deja la Barcelona al patrulea motor din acest sezon, în timp ce Max Verstappen, unul dintre piloţii Scuderiei Toro Rosso, a suferit trei abandonuri din cauza unităţii de propulsie.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru