Renault: "Îmbunătăţirile aduse motorului au dat rezultate"

de Daniel Popescu
Luni, 10.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunţat că îmbunatăţirile introduse la unitatea de propulsie după defecţiunile înregistrate în testele de la Jerez au dat rezultate în cadrul zilelor de filmare realizate de Lotus pe acelaşi circuit.

Motorul a rulat fără probleme de fiabilitate. Upgrade-urile au inclus schimbări minore de natură hardware, remedierea unor erori software şi îmbunatăţiri la calibrare.

Renault
Comunicat de presa
Renault a înregistrat în prima sesiune de teste de la Jerez o serie de defecţiuni la sistemul ERS de recuperare a energiei din cadrul unităţii de propulsie dezvoltate pentru sezonul 2014.

Constructorul francez a iniţiat o serie de proceduri pentru îmbunătăţirea situaţiei care au fost verificate de Lotus în cele două zile petrecute la jerez în scop publicitar.

Renault susţine că noile îmbunatăţiri au avut efectul scontat, întrucât problemele înregistrate anterior în special în cazul monopostului Red Bull Racing nu au mai apărut.

"Motorul a rulat fără probleme de fiabilitate. Upgrade-urile au inclus schimbări minore de natură hardware, remedierea unor erori software şi îmbunatăţiri la calibrare. Ar trebui să scoatem în evidenţă că nu am putut dezvolta motorul în timpul zilelor de filmare, conform regulamentului sportiv, dar upgrade-urile au fost încercate pe bancul de probe de la Viry (n.r - fabrica unde Renault produce motoarele de Formula 1) şi au fost validate pe circuit", precizează producătorul într-un comunicat de presă.

Informaţiile dezvăluite de Lotus ar trebui să reprezinte un semn de încurajare pentru Red Bull Racing, însă echipa austriacă trebuie de asemenea să modifice monopostul pentru a îmbunătăţi sistemul de răcire.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • bigBang
    deci greseala era in ograda calculatoristilor. Ok, tot ei au si remediat-o
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru