Ricciardo, încrezător că Red Bull îşi va îmbunătăţi rezultatele

de Daniel Popescu
Marti, 23.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo consideră că rezultatul din Austria demonstrează că Red Bull îşi va îmbunătăţi performanţele în următoarele curse.

Cred că, dacă putem obţine puncte aici, ar trebui să câştigăm multe puncte în următoarele curse.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
Daniel Ricciardo a plecat doar de pe locul 18 al grilei de start în Marele Premiu al Austriei şi a suferit o penalizare de cinci secunde în timpul opririi la boxe, însă cu toate acestea a progresat în pluton şi a reuşit să termine cursa pe locul 10.

Australianul consideră că această performanţă evidenţiază progresele înregistrate de Red Bull Racing, mai ales că circuitul austriac nu se potriveşte monopostului.

"Ştim unde suntem. Cred că, dacă putem obţine puncte aici, ar trebui să câştigăm multe puncte în următoarele curse. Ar trebui să ni se potrivească mult mai bine. Înainte de cursă aş fi fost mulţumit să spun că vom termina pe 10. Cred că am scos tot ce aveam mai bun de la această cursă, având în vedere performanţa monopostului", a declarat el.

Ricciardo a obţinut această performanţă în contextul în care a utilizat pneuri soft timp de 50 de tururi, însă consideră că ar fi putut miza pe un stint mai lung cu cauciucurile supersoft.

"Când am pus pneurile supersoft am fost mult mai rapid.

Ritmul era rapid la sfârşit şi m-am simţit bine cu acele pneuri. Poate aş fi putut opri la boxe un pic mai devreme, dar a trebuit să încercăm ceva. Cred că a trebuit să profităm de şansa de a rămâne pe circuit cu pneurile soft pentru a vedea ce se întâmplă", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • serban
    Ești sub rezultatele celor de la Toro Rosso, nu mai ești zmeul de anul trecut ? Păi Max și Carlos au două clase peste tine ! Cu același motor și aerodinamică mai slabă, talentule !
    8 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru