Ricciardo nu anticipează progrese majore cu noul motor pregătit de Renault

de Daniel Popescu
Joi, 01.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a admis că nu se aşteaptă la progrese semnificative pentru Red Bull atunci când echipa va primi în Statele Unite noul update pentru motor pregătit de Renault.

Esential 12 jetoane mai are la dispozitie Renault pentru imbunatatirea motorului in timpul sezonului
Renault este singurul constructor care până în prezent nu a folosit niciunul dintre cele 12 jetoane pe care le are la dispoziţie pentru dezvoltarea motorului în timpul sezonului, însă pregăteşte un update semnificativ pentru Marele Premiu al Statelor Unite din 25 octombrie.

Daniel Ricciardo, unul dintre piloţii celor de la Red Bull Racing, nu se aşteaptă însă la o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor prin utilizarea noii unităţi de propulsie.

"Vom lua ce putem, dar nu va valora 40 de cai putere. Va fi mai bine decât ce avem acum, dar m-aş impacienta prea mult despre asta. Nu cred că va valora o jumătate de secundă", a declarat australianul.

În cazul în care vor utiliza motoare noi de la Red Bull, Ricciardo şi coechipierul sţu Daniil Kvyat vor fi penalizaţi pe grila de start. Australianul este însă circumspect cţ îmbunătăţirile aduse de constructorul francez vor justifica suportarea unei retrogradări pe grila.

"Depinde de cât de mare este (n.r - update-ul).

Din ceea ce am auzit nu este atât de mare, aşa că este pe munchie în acest moment", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • Nici eu.
    4 3
  • Nu are cum sa fie un pas urias avand in vedere pozitia Renault. Imi place de el ca este realist si nu are dume proaste in meniu.
    7 1
  • Eu as vedea mai multe variante:
    1. Din prisma relatiilor din acest an, este putin probabil ca Renault sa le puna la dispozitie ultima specificatie de motor. Daca se reintorc anul viitor ca echipa atunci isi vor pastra toate atuutrile pentru echipa lor si nu pentru RBR (cu care nu s-au inteles).

    2. Renault nu vrea sa echipeze cu un motor (mai bun... teoretic) un constructor de sasiuri - similar cu Mercedes sau Ferrari. Din caza asta, anul acesta au facut tot ce tine de ei sa sa fie siguri ca RBR nu le va ramane partener.

    3. Poate ca pe final de sezon cand inca nu stiu ce motorizare vor avea, Renault ii va strange cu usa pe cei de la RBR pentru a renegocia contractul de furnizare al motoarelor in alti termeni, in avantajul Renault.

    Oricum este suspect faptul ca inca aproape de finalul anului cand toti au imbunatatit, Renault nu au efectuat nici un upgrade. Iar cel care se anunta este mai mult de forma. din cate inteleg.
    12 1
  • Să vedem dacă am înţeles bine: este un update semnificativ, nu se ştie cât de mare, din câte s-a auzit, care valorează mai puţin de o secundă, iar în acest moment este pe "munchie". :)
    5 4
  • Un fel de grosjean, maldonado sau perez si individul asta, cum a avut o masina putin mai performanta a distrus cursele celor ce se bat la titlu, ii urmeaza verstapen.
    4 6
  • sunt de acelasi parere cu ccmax
    Renault va bate la usa RBR in Decembrie cu titlul "na, ai gasit motor? nu ... ce surpriza ... na hai k te ajut!"
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru