Ricciardo: "Red Bull poate fi aproape de Williams la Silverstone"

de Daniel Popescu
Joi, 25.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo este încrezător că Red Bull Racing se poate apropia de Williams în Marele Premiu al Marii Britanii, după rezultatele pozitive din testele de pe circuitul Red Bull Ring.

Red Bull Racing a efectuat o serie de evaluări aerodinamice pe parcursul celor două zile de teste de pe circuitul Red Bull Ring din Austria, iar Daniel Ricciardo este încrezător în abilităţile monopostului.

Chiar dacă a ocupat doar locul opt în ultima zi de teste, australianul afirmă că monopostul va fi suficient de puternic pentru a lupta cu Williams în următoarea cursă de la Silverstone.

"Nu este cu adevărat relevant să ne uităm la timpi, nu am forţat ritmul pentru calificări, dar am avut o zi bună. Am făcut câteva schimbări extreme de setări pe care în mod normal nu le-am face într-un weekend de cursă pentru a explora limitele monopostului. Ştim slăbiciunea noastră pe liniile drepte de aici, dar la Silverstone sunt mai multe viraje care ni se potrivesc şi avem câteva update-uri aerodinamice care ne vor ajuta. Nu cred că vom lupta cu Mercedes şi Ferrari, dar sper să ne putem apropia de Williams", a declarat el.

Urmareste Automarket
Monopostul Red Bull a suferit o defecţiune la frâne pe parcursul celei de-a două zile, însă Ricciardo insistă că aceasta nu a fost una majoră.

"Am avut doar o mică defecţiune în interiorul monopostului care a făcut să avem un mic incendiu la frâne.

Dar nu a fost o problemă majoră, băieţii au rezolvat-o într-o oră şi jumătate şi am revenit pentru o ultimă ieşire pe circuit", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (4)

  • Riccardo e penibil.Wiliams e aproape de ferrari iar pana la finalul sezonului sunt sanse sa ocupe locul 2 in clasamentul constructorilor.Ei sa fie atenti la Force India care se pare ca se vor prezenta cu un monopost grozav la Silverston si de acum inainte.Si o amenintare ar mai fi Lotus dar din pacate poate au cei mai idioti piloti din F1
    13 10
  • Ricciardo nu e penibil, e antitalent in f1 si se afla acolo datorita unui volan preplatit de familie.
    10 13
  • ricciardo e printre primii de pe grila, mai bun ca vettel de exemplu.
    12 12
  • @seat tata, daca ai ajuns sa faci asemenea afirmatii e grav rau de tine. Ricciardo nici daca i-ai dubla "valoarea" de pilot pe care o are nu l-ar ajunge pe Vettel. Esti penibil, Ricciardo in cel mai bun caz se aseamana cu Maldonado, piloti kamikaze... sal.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru