Ricciardo: "Red Bull trebuie să schimbe ceva"

de Daniel Popescu
Marti, 16.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo avertizează că Red Bull Racing trebuie să schimbe ceva pentru a evita ca anul viitor să aibă rezultate la fel de modeste ca şi în prezent.

Cel mai greu este că ştim că avem o lipsă de putere, dar exista ceva în cadrul sasiului ce nu înţelegem.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
Red Bull Racing traversează un sezon modest din cauza performanţelor mediocre ale motoarelor Renault, iar Daniel Ricciardo suspectează că echipa are şi probleme cu şasiul.

Chiar dacă acestea au fost negate insistent de oficialii Red Bull, austrianul insistă că update-urile introduse aproape la fiecare cursă nu aduc niciun fel de beneficiu.

"Cred că suntem într-o postură dificilă. Cel mai greu este că ştim că avem o lipsă de putere, dar exista ceva în cadrul sasiului ce nu înţelegem. Cred că în acest domeniu nu avem încrederea de a merge mai departe. Echipa are resurse, dar aducem update-uri frecvent şi nu ne oferă prea mult", a declarat el în cadrul unui interviu acordat publicaţiei F1i.

Ricciardo admite că este dezamăgit de actuala sa situaţie şi că Red Bull trebuie să facă schimbări radicale pentru a evita situaţia ca anul viitor să obţină rezultate asemănătoare.

"Cred că acum pot face ceva zgomot.

Simt că trebuie. Cred că pot să vorbesc pentru a forţa o schimbare. Următoarele două luni vor fi pline. Cred că, privind spre anul viitor, nu putem continua în acest mod. Avem nevoie de un miracol să rămânem aşa şi dintr-o dată să luptăm din nou pentru victorie. Trebuie să facem ceva", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (6)

  • Pe tine dinti de cal
    2 7
  • serban
    A început să se plângă și ăsta că nu-i merge "obiectul" ? Parcă anul trecut era zmeu !
    9 3
  • @McLaren_Honda, bravo bah frumosule, grozavule, mister universule, frumosul frumosilor cei mai frumosi dintre cei frumosi, idol al barbatilor si spaima papucilor..... Ce mai, esti cel mai destept, cel mai sprinten, cel mai bun, cel minunat, cel mai talentat, cel mai cel dintre toti bacilii care ne bantuie lumea........ Mare pacat este ca ai drept de vot si posibilitatea sa te reproduci (sper din suflet ca esti poponar sa nu iti perpetuezi IQ-ul subliminal)
    3 3
  • Adrian
    Aici are perfectă dreptate!
    Există la monopostul RedBull o anumită piesă de origine Australiană situată între volan și accelerație, cred că în special această piesă trebuie să dispară sau să fie înlocuită!
    4 4
  • Poate vine langa la ferrari langa Vettel. Ar fi interesant.
    4 4
  • Pentru fanii lui este confuza de tot treaba. Anul trecut era cel care s-a descurcat cel mai bine cu monopostul, anul acesta din pacate da vina pe monopost pentru diferitele probleme, plus... coechipierul se descurca mai bine dupa cateva curse cu probleme. Fanii lui ar spune ca este un pilot foarte bun dar nu stie sa dezvolte monopostul, prostii, pilotii doar dau niste indicatii in rest n-au nici o treaba cu monopostul. Problema reala este din pacate plecarea lui Newey si a lui Prodomou, pentru ca ei dezvoltau monopostul de anul trecut nu Ricciardo sau Vettel. Echipa trebuie sa se obisnuiasaca cu un motor Renault cu multe probleme, cu un sasiu cu alte probleme si cu o echipa tehnica fara doi membri destul de importanti incat sa conteze. Dar Ricciardo credea ca o sa fie altfel anul acesta si de aia in loc sa fie calm, nu face decat sa se planga in presa. In principal orice persoana cand nu se descurca cu ceva, se plange, fie in presa, la colegi, acasa la prieteni sau in orice alt loc, unde cineva poate ii ascunde.

    Lasand la o parte problemele produse de cei de la Renault, va mai dura ceva timp pana echipa se va recompone si va lucra mai eficient, dar nu cred ca se va intampla in acest sezon, ci din contra, in urmatorul. In rest multa bafta si la mai putine declaratii in care cei de la Red Bull dau vina pe cei de la Renault, pentru ca sincer sunt penibili.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru