Schumacher a trecut "peste cele mai grele momente"

de Daniel Popescu
Joi, 17.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Corinna Schumacher a dezvăluit că soţul său Michael Schumacher a trecut peste "cele mai grele momente" şi că urmează o lungă perioadă de recuperare.

Cea mai dificilă perioadă s-a terminat.

Corinna Schumacher
Sotia lui Michael Schumacher
Programul oficial al Marelui premiu al Germaniei de la Hockenheim include în mod surprinzător o scrisoare deschisă din partea Corinnei Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, adresată fanilor germani care vor asista la această etapă.

În cadrul scrisorii, aceasta afirmă că Schumacher a trecut peste cele mai dificile momente de după accidentul suferit la schi la sfârşitul anului trecut, însă admite că urmează o lungă perioadă de recuperare.

"Cea mai dificilă perioadă s-a terminat. Este bine de ştiut că am trecut cu toţii împreună este cea mai dificilă perioadă. Acum a început o perioadă despre care anticipăm că va dura mult timp. Avem încredere că şi de această dată veţi fi aliaţii lui Schumacher, aşa cum aţi fost în mulţii săi ani petrecuţi în Formula 1", a scris Corinna Schumacher pentru fanii germani în programul oficial al cursei.

Schumacher a fost transferat recent de la spitalul din Grenoble la Spitalul Universitar din Lausanne, acolo unde va continua recuperarea.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru