Primul teaser pentru noul monopost Mercedes pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.02.2012
Mercedes AMG a publicat un teaser cu noul monopost al echipei pentru sezonul 2012, însă elemente fundamentale ale acestui rămân învăluite în mister.

Mercedes AMG este singura echipă de top care a preferat să amâne lansarea noului monopost pentru sezonul 2012 până la a doua sesiune de teste de la Barcelona.

Botezat W03, monopostul este aşteptat cu sufletul la gură de fanii Formulei 1, întrucât configuraţia acestuia va evidenţia dacă McLaren va rămâne singura echipă care utilizează un design estetic pentru nasul monopostului.

Germanii au publicat miercuri pe pagina oficială de Facebook un teaser al noului monopost, însă acesta este "camuflat" suficient de bine pentru a nu scoate în evidenţă dacă W03 are sau nu un nas semnificativ mai coborât decât restul monopostului.

De asemenea, teaser-ul nu evidenţiază nici sistemul de evacuare, a cărui configuraţie a devenit mai tradiţională după schimbarea regulamentului FIA pentru ca acesta să nu mai aibă un aport la aerodinamica generală.

Mercedes AMG va lansa noul monopost în 21 februarie la ora 09:20, ora României, în paddock-ul circuitului de la Barcelona.

Via | Mercedes AMG

Comentarii (3)

  • feedback
    Se pare ca are "nasul" la fel ca celelalte monoposturi desi mi-as fi dorit sa fie mai estetic ca cel de la McLaren:))
    15 0
  • Din cate am observat, nasul pare a fi mult mai subtire decat al predecesorului W02 sau al celorlalte monoposturi deja lansate. Sunt curios daca este o noua 'smecherie' a lui Ross Brawn sau este doar o iluzie a mea..:))
    8 0
  • ...
    monopostul este altul decat cel din pozele afisate,in aceste poze sunt adaugate niste umbre pe precedentul monopos w02 deci noul monopost w03 este surpriza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru