Sutil, îndepărtat de la echipă pentru că nu a adus sponsori

de Daniel Popescu
Marti, 18.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil va fi nevoit să plece de la Sauber chiar dacă are contract pentru anul viitor întrucât nu a adus sponsori, potrivit presei olandeze.

Sauber se află într-o situaţie delicată în privinţa liniei de piloţi pentru sezonul 2015 al Formulei 1, întrucât a anunţat deja că va miza pe serviciile lui Marcus Ericsson şi Felipe Nasr, în ciuda faptului că Adrian Sutil are deja contract valabil.

Germanul a sosit la echipa în acest an pe baza unui contract pe două sezoane, astfel că a anunţat anterior că va încerca să lămurească problema cu oficialii echipei.

Publicaţia olandeză Formule1 susţine însă că Sauber nu va avea probleme din această cauză, întrucât Sutil avea inclusă o clauză de contract potrivit căreia se obligă să aducă sponsori la echipă. Întrucât acest lucru nu s-a întâmplat, echipa elveţiană are posibilitatea de a rezilia unilateral acordul cu pilotul german.

De asemenea, înainte de confirmarea celor doi piloţi, presa internaţională a speculat că olandezul Giedo van der Garde semnase deja un acord pentru sezonul 2015. Totuşi, potrivit celor de la Formule1, nici această înţelegere nu este valabilă, întrucât van der Garde nu şi-a respectat promisiunea de a vira la timp bani din partea sponsorului.

Via Motorsport

Comentarii (3)

  • f1 de ra....at, pai ce chiloti mai avem prin f1?
    5 0
  • Nicio problema. Sa plece de la ei, daca e vorba ca se platesc locurile.
    Ce a ajuns si Sauber...
    2 0
  • Pilotii F1 sunt persoane cu notorietate publica (Sutil da interviuri la RTL la fiecare cursa). Castiga bani buni si, mai ales, au impresari care, se presupune, le ghideaza cariera pentru a obtine venituri cat mai mari. In aceste conditii nu inteleg de ce unii piloti valorosi, care se chinuie pe la echipele mici, nu cauta sa-si dezvolte afacerile si relatiile, cu atat mai mult cu cat ii ajuta si-n cariera.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru