Toro Rosso: "Renault a întrerupt negocierile pentru achiziţionarea echipei"

de Daniel Popescu
Joi, 14.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a dezvăluit că Renault a întrerupt negocierile pentru preluarea echipei şi modificarea culorilor în galben.

Renault a anunţat la începutul sezonului că analizează posibilitatea de a cumpăra o echipă de pe grila de start care să devină practic echipa de uzină, iar Toro Rosso a fost cea mai simplă opţiune ca urmare a faptului că nu are datorii, iar Red Bull este dispusă să o vândă.

Planurile au intrat însă în aşteptare din cauza lipsei de performanţe a motoarelor Renault, potrivit unor declaraţii făcute de Franz Tost, şeful Scuderiei Toro Rosso, pentru site-ul oficial al Formulei 1.

"Renault a vrut să-şi prezinte brandul mai mult, acesta a fost punctul de plecare. Un monopost galben sau alb cu litere Renault mari! Nicio problemă, pot face asta cu Toro Rosso. Dar Renault a spus că principala lor problemă este să rezolve problemele de fiabilitate şi nu să vopsească un monopost", a declarat el.

Urmareste Automarket
Totuşi, Tost este încrezător că negocierile vor fi reluate la un moment dat şi că este doar o chestiune de timp până când Red Bull şi Renault vor ajunge la un acord pentru un transfer de proprietate.

"Situaţia se poate schimba în câteva săptămână sau luni.

Toro Rosso are multe de oferit unui constructor. Avem o infrastructură corespunzătoare, avem o echipă tehnică bună. Vrem să terminăm pe locul cinci, iar următorul pas ar trebui să fie să lucrăm cu un constructor sau să devenim o echipă de uzină. Nu există niciun termen limită pentru asta, Red Bull şi Renault vor decide când se întâmpla asta", a adăugat el.

Via GrandPrixTimes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru