Toro Rosso rămâne fără designerul-şef al echipei

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca Furbatto, şeful departamentului de design al Scuderiei Toro Rosso, a părăsit echipa înainte de startul noului sezon, potrivit presei italiene.

Mutările de personal tehnic din Formula 1 continuă cu aproximativ două luni înainte de startul noului sezon competiţional.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia italiană BlogF1, Luca Furbatto şi-a dat demisia din funcţia de şef al departamentului de design.

Reprezentanţii echipei italiene au refuzat să comenteze informaţiile, element care indică faptul că există şanse mari ca speculaţiile să fie reale. În acest moment nu este clar pe cine va numi Toro Rosso în funcţia de designer-sef, dar nici destinaţia lui Furbatto nu este cunoscută.

Furbatto a avut un rol determinant în realizarea noului monopost STR9 pentru sezonul 2014 al Formulei 1 şi a colaborat în acest sens cu directorul tehnic James Key. El a lucrat la Toro Rosso începând de la sfârşitul anului 2011 după o lungă perioadă petrecută la McLaren.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru