Un plus de putere: Ferrari pregăteşte un update pentru motor în Rusia

de Daniel Popescu
Vineri, 22.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari analizează oportunitatea de a introduce un update pentru motor cu ocazia etapei din Rusia pentru a reduce diferenţa care o separă de Mercedes.

Ferrari a înregistrat progrese vizibile în pauza dintre sezoane, însă nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele trei curse ale anului, care au fost dominate în bună măsură de Nico Rosberg.

Pentru a recupera diferenţa faţă de Mercedes, Ferrari ia însă în calcul cu seriozitate introducerea unui update pentru motor cu ocazia Marelui Premiu al Rusiei de la sfârşitul săptămânii viitoare. Nu este clar care este natura îmbunatăţirilor, însă surse citate de publicaţia Motorsport afirmă că Ferrari a reuşit să obţină un spor de putere pe bancul de probe.

Urmareste Automarket
În cazul în care decizia finală va fi una pozitivă, update-ul va fi utilizat atât de Kimi Raikkonen, cât şi de Sebastian Vettel.
Finlandezul ar utiliza doar al doilea motor din cele cinci regulamentare, în timp ce Vettel ar ajunge deja la cea de-a treia unitate de propulsie, întrucât cea folosită în Marele Premiu al statului Bahrain a cedat chiar în turul de încălzire. Totuşi, echipa ar putea folosi o unitate mai veche pe parcursul antrenamentelor sau în curse precum Monaco şi Singapore, care nu sunt foarte solicitante pentru motor.

Ferrari nu a confirmat încă noul update, însă preşedintele Sergio Marchionne a sugerat că echipa pregăteşte îmbunatăţiri semnificative. "Avem mult de lucru în faţă şi vom aduce o dezvoltare importanta. De asemenea, ştim că Mercedes nu va opri dezvoltarea, aşa că nu avem nicio iluzie că vor fi uşor de învins", a precizat italianul.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • mai bine sa taca si sa faca .toata lumea asteapta rezultate nu vorbe
    16 3
  • Fortza Ferrari!
    19 6
  • AIUREA ....mercedes ii bate din butoane.
    16 20
  • ar trebui sa fie interzis folosirea unui motor mai "vechi".
    mercedes cam tremura deja..
    5 9
  • Pot sa faca ce vor cu masina aia daca pilotii o dau in bara. Inca un avant pentru fanii rosii. Inutil.
    4 22
  • comentarii de alonsisti frustrati
    mai rau ca alonso nu gresi vreunul din f1 pana acum in sezonul asta
    8 12
  • Pe cand un update la fetel?
    5 14
  • Alonso a vrut sa-i faca un update hardware masinii lui Gutierez dar ii facu gardului de pe margine
    5 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru