Vettel a vizitat fabrica Ferrari de la Maranello

de Daniel Popescu
Vineri, 16.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a efectuat joi prima vizită la fabrica Ferrari de la Maranello pentru a face cunoştinţă cu inginerii cu care va colabora în 2015.

Sebastian Vettel a efectuat la începutul lunii decembrie primul test cu un monopost Ferrari, însă la vremea respectivă a făcut cunoştinţă doar cu o parte dintre inginerii cu care va colabora în acest an.

Ferrari l-a invitat joi pe cvadruplul campion mondial la fabrica de la Maranello, ocazie cu care a vizitat toate departamentele echipei. Germanul nu a ratat nici oportunitatea de a face un selfie cu noii săi colegi, pe care echipa l-a publicat ulterior pe contul oficial de Twitter.

În aceeaşi zi, Ferrari a lansat şi noua colecţie de haine şi accesorii pentru sezonul 2015, iar de data aceasta în centrul atenţiei a fost Kimi Raikkonen, care a fost fotografiat în noul tricou oficial al Scuderiei pentru sezonul 2015.

Via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru