Vettel și Ferrari se concentrează pe titlul constructorilor: "Trebuie să le arătăm celor de la Mercedes de ce vom fi în stare în 2019"

de Daniel Popescu
Miercuri, 31.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel și Ferrari se concentrează pe obținerea titlului la constructori pentru a le demonstra celor de la Mercedes că vor avea o viață grea în sezonul viitor.

Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial în sezonul 2018 cu două curse înainte de final, însă lupta este în continuare deschisă în campionatul constructorilor. Mercedes are un avans confortabil de 55 de puncte, însă în joc mai sunt disponibile alte 86 de puncte.

Sebastian Vettel este determinat să-și ajute echipa să se consoleze cu titlul constructorilor, în special pentru a arăta celor de la Mercedes că vor reprezenta un obstacol dificil în 2019.

"Știu că peste două săptămâni voi reveni și voi încerca să am cel mai bun final de sezon pentru a lupta pentru titlul constructorilor. Vom încerca să învingem Mercedes în clasamentul constructorilor pentru a le oferi o avanpremieră la sezonul următor", a declarat germanul.

La rândul său, Maurizio Arrivabene, șeful Scuderiei Ferrari, este optimist în privința șanselor echipei de a se impune la constructorilor, mai ales că diferența de puncte a scăzut în ultimele două runde. "Campionatul constructorilor nu este decis, iar echipa a redus diferența de puncte pe parcursul ultimelor două curse.

Prin urmare, suntem determinați să luptăm până la final, începând cu Marele Premiu al Braziliei", a declarat italianul.

Via SkySports

Comentarii (14)

  • SIMPLE MINDS
    Bucataria mexicana se face oare *vinovata* pentru astfel de judecati de valoare ?:-))
    Pe Maurizio l-as cautiona partial ,aflandu-se la varsta cand si andropauza incepe sa-i dea tarcoale ,cu toate inconvenientele sale :-) in schimb afirmatiile multiplului campion german genereaza incontestabil ingrijorare in randul adeptiilor Scuderiei care de-acum au toate motivele sa-i puna la indoiala si nivelul intelectual pe langa cel al pilotajului ,aspect confirmat in nu putine ocazii pe parcursul lui 2018.
    32 12
  • Pe bune, de ce mai vorbeste ăsta? Nu are putina rusine in el? Oare nici acum nu a inteles ca e principalul vinovat pentru ultimele doua sezoane? Ca n-a fost in stare sa castige nici cand a avut o masina mai buna?

    Si nu el s-a dus la Mercedes, sa felicite toata echipa? Practic, atunci a recunoscut ca Mercedes a fost echipa mai buna, adica au castigat deja titlul. El i-a facut campioni mondiali la echipe. Acum vrea sa-i bata? In ce vise? Daca avea demnitate se ducea naibii acasa, imediat dupa cursa din Mexic, nu in garajul Mercedes.

    Iti zic eu, Sebica, avanpremiera din 2019 - iti iei bataie de la Leclerc de nu mai stii unde sa fugi in 2020. O sa ajungi pe 3 in clasament, dupa Leclerc si Hamilton. Te pot salva doar ordinele de echipa, daca Arrivabene mai pariaza pe tine. La cat de prost e si Arrivabene, nu m-ar surprinde sa te lase in continuare pilot nr 1, desi nu meriti nici macar sa fii la Ferrari.
    22 27
  • Daca nu participa Räikkönen tot degeaba vorbeste.
    5 3
  • Da,si parca vad dubla Mercedes in ultimele doua curse:)))
    17 15
  • Cei de la Mercedes deja s-au speriat.
    13 8
  • @ ferr1 - de unde unde ai mai aparut si tu prietene. cred ca ai vazut si tu F1 de 1 an 2 .....mai bine joaca-te la jocuri de NfS ca bati campii aiurea...pe bune ..auzi sebica ( pai tu bai coca-cola iti permiti sa vb de un cvatruplu campion modial asa ) ..uita-te la desene animate ca am impresia ca alea ti se potrivesc mai bine...va treziti toti ciuri-buri si faceti voi comentarii de F1 . F1 e pentru profesionisti nu pentru amatori de de jocuri video.
    13 22
  • @Chul se vede din avion ca esti cocalar cu poza aia de avatar .....sunt sigur ca porti "adidasi" cu ciorapi din aia minusculi si pantaloni cu 10 cm mai sus de corapi de cocalar care nu are bani sa isi ia ciorapi lungi. De unde apareti bah frate ca sunteti varza ...mai bine cautati un site cu soy luna !!! ...sau nu stii sa cauti pe net alt site ?
    12 18
  • The Dot
    Ssst ca a venit iorgas-stema de bemveu, sa ii spuna aluilalt ca e cocalar. :)))
    Bai aici pe sait au voie sa-si dea cu parerea numai astia 'profi' ca stema de bemveu, asa ca va rog, mergeti in alta parte.
    19 8
  • @iorgas
    alo, adidasii sunt cea mai naturala incaltaminte. daca vrei sa iti strici picioarele iti iei tenisi sau pantofi(dacici..)

    iar sosetele pan` la glezna sunt special pt adidasi. ce rost sa-ti vina pana la gat ca la mosi?

    intr-adevar, daca ai pantaloni ridicati sau slim, da, esti taran/gay..
    7 5
  • ferr@ Tu cine mai esti de te-ai trezit vorbind? Esti tu fan Ferrari cum sunt eu cosmonaut!
    "de ce mai vorbeste asta?" Asta de care zici tu este cvatruplu campion mondial, tu esti neica nimeni!
    10 5
  • @ ferr1-acum sincer eu nu cred ca Vettel ar fi trebuit sa-i ciomageasca pe cei de la Mercedes in loc sa-i felicite.Ca Vettel are o parte de vina sunt de acord.dar doar cu atat..
    4 1
  • @ iorgas

    ferr1

    Membru din
    26.09.2013

    ...
    2 0
  • Ma mir ca mai are Vettel fani. Dupa experienta la Ferrari o sa mai aiba fani cat mai are si McLaren :)))
    Ferrari nu inseamna Vettel, chiar deloc, dupa cum s-a vazut doi ani la rand. Ferrari e prea mare pentru Vettel. Ii statea bine la energizante, ala e nivelul lui. Si daca esti fan Ferrari chiar nu ai cum sa-l mai sustii pe penibilul asta. Oricum sunteti voi fani Ferrari cat sunt eu fan Liverpool. Ati cumparat in viata voastra un tricou oficial Ferrari? Culcati-va linistiti.
    Cica F1 e pentru profesionisti :))))))))) Ba cand va aud cu asta ca F1 ar fi vreun Dumnezeu, zici ca va drogati. De parca studiati ingineria 4 ani ca sa intelegeti F1 si cand colo voi nu sunteti in stare nici sa va mentineti banda in trafic sau sa accelerati pe a 3a banda.
    Oricum voi sunteti tristi, mai funny era Mircea.
    10 10
  • Se pot concentra pe ce vor ei de-acum inainte mai putin F1.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru