VIDEO: Kobayashi a făcut accident la Moscova cu un monopost Ferrari

de Daniel Popescu
Luni, 22.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi a fost protagonistul unui accident în cadrul unei demonstraţii efectuate la eveniment City Racing de la Moscova.

Ferrari, McLaren, Caterham şi Lotus au participat la finalul săptămânii trecute la evenimentul Moscova City Racing din capitala Rusiei.

Ferrari a ieşit în evidenţă după ce Kamui Kobayashi, care în prezent concurează pentru italieni în Campionatul Mondial de Anduranţa, a suferit un accident în timpul demonstraţiei la volanul unui monopost F60 din sezonul 2009. El a revenit ulterior pe circuitul improvizat, întrucât Ferrari a avut la dispoziţie un monopost de rezervă.

"Circuitul era foarte alunecos şi în acel punct era o denivelare marcată, acesta fiind motivul pentru care am lovit barierele. Păcat, dar sunt mulţumit că echipa m-a lăsat din nou pe pista după câteva minute", a precizat japonezul. 

Comentarii (4)

  • Dupa "metoda brevetata" de Felipe Massa. Ce pisici e cu monopostul asta de se tot lipeste de parapeti in mainile unor piloti ?
    7 5
  • @Pablo pentru ca sunt conduse de piloti ca Massa si Kobayashi... Numai monopost sa nu fi in mainile unor astfel de piloti.
    3 2
  • ferr
    Ceea ce am scris eu mai sus se dorea a fi un pamflet. Prefer sa i se opreasca unui pilot motorul decit sa-l vad in parapeti. O singura data m-am bucurat ca un pilot a ajuns in parapeti ... acum regret ca nu mai e printre noi ... din pacate
    1 1
  • vyctor7
    pablito,sa inteleg ca te bucuri de moartea lui Ayrton Senna? Du-te dracului la nebuni dementule
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru